Pune FIRMA SALILLARI SH.P.K KERKON TE PUNESOJE JURIST

A

admin

Guest
FIRMA SALILLARI SH.P.K KERKON TE PUNESOJE JURIST – Mosha mbi 30 vjeç – Te kete eksperience pune me Kontrata dhe Dokumenta Tenderi ne Ndertim – Te njohe gjuhen angleze (njohja e nje gjuhe tjeter eshte e favorshme) – Te njohe … Me shume

Continue reading...
 
Top