Final Destination 2

^buster^

Primus registratum
Final Destination 2

Kujtova se do ishte nje nga filmat horror me femra qe ikin duke bertitur si deblile dhe ndonje psikopat qe i ndjek me thike ne dore, keshtuqe e kam nisur ta shoh kete film duke qeshur, jam hutuar tek skena e pare e aksidentit sepse nuk e prisja te ishte aq e realizuar, shkokuar, friksuar, me ka ardhur per te vjelle, kam filluar te vras mendjen... Vdekjen e kemi mbi koke!!!
I vendos 5***** :thumbsup: se me ka pelqyer shume. Ka ndonje qe beson ne te tilla gjera si "ajo qe eshte e shkruar do ndodh se sben" dhe "nuk ndryshohet fati"?

Rhea

Primus registratum
Re: Final Destination 2

Final destination me pelqeu...ishte ide origjinale...Final destination 2 ishte zhgenjyes.(Nga fundi u kthye ne film humoristik)

olti

Neo

Pjesen e dyte nuk e kam pare akoma, por mund te them se filmi i pare ka qene thjesht fantastik; nje nga filmat me te bukur dhe me kuptim qe me ka rastisur te shoh. Ky film si dhe Nightmare kane qene te vetmit qe me kane shtene vertet friken :devil:

Shume i mire ne kete film eshte dhe aktori kryesor, i cili luan dhe rolin e Stan ne vidioklipin me po te njejtin titull te kenges se paperseritshme te Eminem me Dido :thumbsup:

^buster^

Primus registratum

Me vjen keq qe ju ka zhgenjyer i dyti... per mua ka qene me i bukur se i pari .
Neo Ehnaton, te keshilloj ta shohesh dhe mundesisht ne kinema /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

une kame pare vetem fillimin e 1-**** dhe ishte shume frike.a eshte i bukru vazhdimi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

yo for real man, aty kur po i hiqte dhembin ktij trapit ky dentisti etc etc.. i was washing my teeth and was on drugs of course like always.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
koincidence qe te *i trute hehe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^buster^

Primus registratum

story line:

Aktorja kryesore ka vizione te nje aksidenti dhe ndryshon rradhen e ngjarjeve qe te parandaloje katastrofen, por ata qe duhet te kishin vdekur nuk vdesin fillimisht, keshtu qe vdekja fillon te marre te gjithe ata qe duhet te kishin vdekur ne vend te pare. Filmi vazhdon me nje grup njerezish qe mendonin se po te shpetonin jeten e nje femije qe si fillim nuk duhej tye kishte lindur, do te mundinin vullnetin e vdekjes. Ka shume skena te bukura + te mban ngulur para ekranit (skena e fundit eshte thjesht e papritur dhe persa i perket Rheas qe thote se ka qeshur... well ke qeshur nga frika /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Rhea

Primus registratum

Me psikollogjise huh?
Filmi ishte plot me skena te ekzagjeruara,(kishte nja 2 te arrira though)saqe nga fundi jo vetem qe s'ishin me te besueshme,por ishin me te vertete per te qeshur...psh skena kur shpertheu barbeque dhe krahu i atij cunit ra ne tavoline,para fytyres se mamase...lol
Sa per dijenine tende,filloi te qeshte gjithe salla...ose ndoshta po qeshnin te gjithe nga frika /pf/images/graemlins/tongue.gif

^buster^

Primus registratum

ehhhhhh... nje menyre per te mbuluar friken eshte e qeshura /pf/images/graemlins/tongue.gif gjithe salla ka qene mbushur me frikacake