Filmat e harruar...

Tringa_

Primus registratum
url6.jpeg
 

Airbourne

Papirus rex

Kinema BRILIANTE pa heronj dhe.....
supermene caubojsish.

Një botë tjetër e.....
dikurshme që është më afër =REALITETIT, se sa shumë....
specie e mendojnë.
E...... vërtetë dhe MIZORE.
Ta mbyllim....
NOTEN.
 
Top