FidaHost.com Sherbime profesionale,siguri e larte shpejtesi dhe korektesi !

Albforumi

Primus registratum
FidaHost.com Sherbime profesionale,siguri e larte shpejtesi dhe korektesi !

Fidahost.com është një platformë e re qe ofron sherbime si web host, servere virtual dhe servereve te dedikuar e cila i ka rrënjët nga Fastweb.me që gjithashtu ishte një kompani mjaft serioze dhe e sukseshme në kete fushë.</p>

Jeni lodhur më nga kompanitë joserioze të hostingut? Atëherë FidaHost është definitivisht alternativa juaj më e mirë. Fidahost.com kësaj radhe vjen më ndryshe në tregun e internetit, si një alternativë e shpejtë, efikase dhe tejet, tejet e besueshme për hostimin e web faqes suaj, në mënyrë që ajo të shfaqë në mënyrë sa më të mirë punën tuaj.</p>

Pse të zgjidhni FidaHost:</p>

99.99% Uptime i garantuar që web faqja juaj të qëndroj në hap me vizitorin tuaj.
Kësaj i shtohet një suport tejet profesional që është i gatshëm të prek çdo problem tuajin si para ashtu dhe pas porosisë tek FidaHost, në çdo moment që ju do të kërkoni. cPaneli i sofistikuar është vetëm një pjesë e gjithë ofertës tonë në paketat e webhostimit, gjithnjë e gërshetuar me një shpejtësi dhe seriozitet të jashtëzakonshëm dhe tejet efikas.</p>

Çmimet dhe format e pagesave? FidaHost ka menduar për ju. Çmimet do të jenë tejet të volitshme dhe në hap me tregun kompetitiv të webhostingut. Format e pagesave do të jenë të larmishme në mënyrë që tiu lehtësohet pagesa e paketës së porositur tek ne, gjithnjë me seriozitet dhe shpejtësi enorme. Nga ana tjetër, për çdo paknaqësi paratë e derivuara mund tiu kthehen në çdo moment brenda 30 ditësh, qoftë me apo pa kurrfarë arsye.</p>

Çfarë je duke pritur? Bëje porosinë e parë në FidaHost, sepse kënaqësia dhe shpejtësia në shërbimin tonë do tiu bëjnë që të na kërkoni gjithnjë. Shpejtësia, serioziteti dhe profesionaliteti i lartë bëjnë që ne të jemi zgjedhja juaj e parë, andaj nxitoni !</p>

FidaHost.com

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.albionlab.com/?p=567