Festival apo rrumpalle?

Erolina

Primus registratum
Festival apo rrumpalle?

Ky i 42-ti ishte nga me qesharaket qe kam pare(pervec Anjezez, fitores se saj qe e meritonte dhe shperthimit te vetem qe i dha skenes, sado qe as per trukun e saj nuk ishin kujdesur tamam).
Gjithcka tjeter ka qene nje burim i pashtershem materiali edhe per "Fiksin".
Dy prezantues,njeri me gagac se tjetri, te dy me gagace se i ftuari i tyre qe i beri boze ato "humnoret" e tij pa kripe. Aspak organizim, kengetaret hapnin gojen e mikrofoni ishte me pushime; ne fund te gjithe flisnin pa leje(duke permendur edhe synetlleqe!!!); nje kengetare nuk zbret fare ne skene te marre cmimin(????),skenari harrohej teresiht nga drejtuesi i vetebundir se di gjithcka dhe ne fund, publiku nuk merrte vesh asgje.
Si thoni ju?

Alanis

Primus registratum
Re: Festival apo rrumpalle?

Jam dakort vetem te disa pika ( te shumica e tyre ) por jo te te gjitha. si fillim s'besoj se anjeza( mendimi im ) e meritonte ate cmim. (megjithese s'kishte kush ta merrte tjeter aty)
Une them qe vendi i pare dhe i dyte te ishte bosh pastaj te fillonin te ndanin cmimet nga i treti e poshte. Adi Krasta ndoshta ka veshtiresi sepse nuk ka bashkepunteore te mire por ai eshte i afte te dale nga cdo situate e sikletshme qe krijohet ne festival.Gagaci u be boze. :thumbsup: Kam pershtypjen se nuk kendohej live. Ajo tjetra deshte se s'ben cmimin e pare. Ia futi kot dmth. :tipsy:
Me pjesen tjeter te gafave u mor Fiksi

Erolina

Primus registratum
Re: Festival apo rrumpalle?

Megjithate, do kishte qene mire qe Krasta te kishte pergatitur dicka(vete ose me ndihmen e skenaristeve), se po provon gjithmone e me shume sa pak mund te mbeshtetet tek vetja. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pavaresisht zhargoneve te tij, e ka tashme te veshtire te beje lidhjen e rrjedhshme te momenteve. :goofy: Pak skenar e kishte te domosdoshem, se na e beri festivalin sikur ishte "Ethet e se premtes..." :smash: Po e njejta menyre prezantimi.
Kurse ajo pela e gjate qe kishte marre me vete(O Zot sa qejf kane t'i prishin spektaklet me doren e tyre), ishte me keq se nje gagac i klases se pare.
"Prane teje"...poezia... nananna...muzika nananana...orkestroi rarara...kendon trala lala lala la....
Kaq dinte te thoshte ajo. :lol:
Mua me pelqeu kenga e Kujtim Prodanit! :thumbsup: