festa e flamurit

topikuq

Primus registratum
festa e flamurit

Hey kush e di ku eshte festa e flamurit ne chicago? edhe kush do shkoj?

moonlight

Primus registratum
Re: festa e flamurit

Edhe une dua gjithashtu te me pergjigjen te njejtat pyetje si me lart. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Per rreth flamurit te gjithe bashkuar me nje deshire e nje qellim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_UK

Primus registratum

paperina mos je gje njena qe njoh une?
me dergo ndonje mesazh privat ose e-mail
ciao

moonlight

Primus registratum

champiiiii, pajtohu me motren dhe ec e vej ne vije te drejte se po marrim malet. Rrofsh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ju tutem mos dilni kot masi koti nga tema. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erka

Primus registratum

dhe une si besnike e moonlight-it qe jam, do i ngjitem kemba kembes ne chicago /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erka:
[qb]dhe une si besnike e moonlight-it qe jam, do i ngjitem kemba kembes ne chicago /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Erka, mi paska qerru syte drita ime zbehte qe s'te paskam pare me pare besnikja ime? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Motre, ec mi se me mu fitojne te gjithe hihihi
Jo, seriozisht nime se po shkon vone. Une, vllai, nje korcarke me te motren e kemi ne plan me shku. Tani ku, qysh, tek, na e thoni njecik me sakte ju te Chicagos se s'do te doja te perfundoja tek festa ketu ku jam edhe ket vit /pf/images/graemlins/frown.gif
p.s. champi do jete te festa (uroj) dhe Dafina (I'm working w/ her) /pf/images/graemlins/laugh.gif