Femrat Shqiptare (versioni fanatik)

antip

Primus registratum
Femrat Shqiptare (versioni fanatik)

Po mir mo vlla cfare behet keshtu...???
Ca ka bo vaki me keto femrat shqiptare. Po degradon muhabeti ne maximum. Ketu te ne ka nje kthese mbrapakthehu te madhe. Lidhen femrat qe ne moshen 16 vjec dhe nuk ndahen mo per qamet. Nuk gjen robi nje femer me bo 1cik qejf se do jete e lidhme qe prej "ik e pirdhu" vjetesh. Dhe mos me thoni mo se kane gjetur dashurine e jetes se tyre se eshte pak si e veshtire te gjendet dashuria e jetes qe me here te pare. Gjithe gocat qe njoh jane lidh me nje te dashur ne gjithe jeten e tyre dhe e mbajne dhe e shtrengojne fort a thua se ata jane te papamit e universit. Edhe po ti shajne, edhe po ti rrahin nuk i lejne per qamet. "Se pastaj u del nami" thone, se i paska pasur me shume se 1 dhe quhen te perdala. Brrockulla...!!! Le qe shumica e femrave ketu lidhen nga presioni i shoqerise: shohin shoqet e tyre qe jane te gjitha te lidhura dhe fap... e gjejne nje dhe ato... dhe cuditerisht e dashurojne marrezisht pas dy ditesh...??? /pf/images/graemlins/confused.gif
Kam humbur shume shoqe qe kam patur goxha muhabet ne kete menyre. Femrat ketu nuk dine te ruajne ekuilibrin shoqeri-dashuri; nqs lidhen me nje te dashur i bejne dalje gjithe shoqerise se meparshme dhe "i perkushtohen" vetem "dashurise se perjetshme".
Dhe po pati femra qe nuk jane si te mesipermet, menjehere i jepet perkufizimi "Kurve" (rruge te mesme nuk ka... /pf/images/graemlins/mad.gif)
Me ka ardhur ne maje te hundes me kete fanatizem ne shoqerine shqiptare. Nqs je pak tip liberal, si puna ime, dhe kerkon qe ne moshen qe kam te bej vetem qejf dhe te mos ndiej detyrime, je i mbaruar.
Ketu or vella duhet te martohesh qe ne djep.
I kalove te 20-tat dhe nuk ke nje te dashur serioze, te shohin me keqardhje dhe thone..."sa keq, ngeli i shkreti"
O zot i madh ndonjehere me duket vetja si ne Indi.
Beni qejf o njerez dhe mos bini pre e thashethemeve...
Jeta eshte e juaja dhe nuk jetohet dy here...
Mos bini ne presion...
Jini vetvetja...
Shoqeria Shqiptare ta shpif, kemi mbetur ne shekullin e 15-te.
Çani koracat e ndrydhjes dhe jetoni te lire!
Nuk eshte gjithmone e drejte ajo qe bejne gjithe te tjeret...

P.S. E di qe shume do me kundershtojne, por thelle thelle dhe ata e dine se kjo eshte e verteta... /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Femrat Shqiptare (versioni fanatik)

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos deshpero po hajt, dite me te mira do te vine /pf/images/graemlins/laugh.gif

se kam iden se ku jeton ti, por shkrimi jot me duket diçka i ekzagjeruar /pf/images/graemlins/laugh.gif (do kesh noj tendence amerikone ...se ata i bejne tregimet shum dramatike kur i tregojne /pf/images/graemlins/lol.gif )

per disa gjera jam dakort me ty, ndoshta ne nje moshe 15-16 vjeçare gocat lidhe sa per sport, sepse komshija perball ka gjet noj frajer /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kjo tjetra duhet ta gjej nje per inat te saja /pf/images/graemlins/laugh.gif por....kur vjen nje moshe (22-23 si un /pf/images/graemlins/laugh.gif ) robt, dmth femrat, fillojne e mendojne pak me thell, edhe kerkojne arsyje me te vlefteshme per te pasur nje lidhje.
keshtu qe varet se ça grup moshash frekuenton ti, varet se ça ambjenti shoqeror ke, jan shum faktor qe ndikojne

ps: moshen nuk na e the, qe te kishim nje ide me te sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif
keep smiling

antip

Primus registratum

Mosha jote mi lal jam...! Dhe jetoj mu ne mes te Tiranes.
Po pse 22-23 vjec te duket nje moshe per te menduar me thelle...?

P.S.: Pse kaq dramatike e bona... /pf/images/graemlins/lol.gif??? Nejse mo me kishin hyp nevrat me max /pf/images/graemlins/mad.gif

^Ira^

Forumium praecox

Normale qe te ngrihen nervat kur ngelesh thate /pf/images/graemlins/laugh.gif shaka

pinkparadise

Forumium maestatis

deri ne 15-16 nje femer zbulon veten dhe gjinin mashkullore /pf/images/graemlins/wub.gif

16-20 fillon te kuptoj fuqin e saj si femer (behet fjal ne krahasim me meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe vetem teston limitet me familjen, shoqerin dhe meshkujt /pf/images/graemlins/lol.gif

20-25 i vijne trut ne ven /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe fillon te mendoj per nje stabilitet te mundshem me nje mashkull te hajrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

25-30 kerkon ne menyre te deshperuar burr, femije edhe familje /pf/images/graemlins/laugh.gif

30-35 kriza e moshes, shef rudhat qe shtohen dhe nuk e ndjen shum deshiren e bashkshortit per te /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

35-40 mbyll syt per shum gjera qe ndodhin ne çiftin e saj, se edhe nuk ka kohet te merret me burrin, ne te njejten kohe kolegu i punes e terheq /pf/images/graemlins/laugh.gif

40-45 merret me jeten sentimentale te femijeve, te cilet sapo kan zbuluar dashuriçkat e para dhe jeton nje rini te dyte ndermjet vajzez se saje /pf/images/graemlins/laugh.gif

45-50 ehhhhhhh... e leme per here tjeter se filloi depresjoni /pf/images/graemlins/lol.gif knej nga un /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Normale qe te ngrihen nervat kur ngelesh thate shaka

[/ QUOTE ]
Ke te drejte per punen e thatesires por jo se me jan ngrit nervat per ate... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk po flas thjesht per te zene nje te dashur, por po flas dhe per shoqe, shume prej te cilave po humbasin dalengadale me kalimin e kohes.
Dhe eshte kaq shpejt per te filluar burgun... /pf/images/graemlins/cry.gif

woooooow

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po mir mo vlla cfare behet keshtu...???
Ca ka bo vaki me keto femrat shqiptare. Po degradon muhabeti ne maximum. Ketu te ne ka nje kthese mbrapakthehu te madhe. Lidhen femrat qe ne moshen 16 vjec dhe nuk ndahen mo per qamet. Nuk gjen robi nje femer me bo 1cik qejf se do jete e lidhme qe prej "ik e pirdhu" vjetesh. Dhe mos me thoni mo se kane gjetur dashurine e jetes se tyre se eshte pak si e veshtire te gjendet dashuria e jetes qe me here te pare. Gjithe gocat qe njoh jane lidh me nje te dashur ne gjithe jeten e tyre dhe e mbajne dhe e shtrengojne fort a thua se ata jane te papamit e universit. Edhe po ti shajne, edhe po ti rrahin nuk i lejne per qamet. "Se pastaj u del nami" thone, se i paska pasur me shume se 1 dhe quhen te perdala. Brrockulla...!!! Le qe shumica e femrave ketu lidhen nga presioni i shoqerise: shohin shoqet e tyre qe jane te gjitha te lidhura dhe fap... e gjejne nje dhe ato... dhe cuditerisht e dashurojne marrezisht pas dy ditesh...??? /pf/images/graemlins/confused.gif
Kam humbur shume shoqe qe kam patur goxha muhabet ne kete menyre. Femrat ketu nuk dine te ruajne ekuilibrin shoqeri-dashuri; nqs lidhen me nje te dashur i bejne dalje gjithe shoqerise se meparshme dhe "i perkushtohen" vetem "dashurise se perjetshme".
Dhe po pati femra qe nuk jane si te mesipermet, menjehere i jepet perkufizimi "Kurve" (rruge te mesme nuk ka... /pf/images/graemlins/mad.gif)
Me ka ardhur ne maje te hundes me kete fanatizem ne shoqerine shqiptare. Nqs je pak tip liberal, si puna ime, dhe kerkon qe ne moshen qe kam te bej vetem qejf dhe te mos ndiej detyrime, je i mbaruar.
Ketu or vella duhet te martohesh qe ne djep.
I kalove te 20-tat dhe nuk ke nje te dashur serioze, te shohin me keqardhje dhe thone..."sa keq, ngeli i shkreti"
O zot i madh ndonjehere me duket vetja si ne Indi.
Beni qejf o njerez dhe mos bini pre e thashethemeve...
Jeta eshte e juaja dhe nuk jetohet dy here...
Mos bini ne presion...
Jini vetvetja...
Shoqeria Shqiptare ta shpif, kemi mbetur ne shekullin e 15-te.
Çani koracat e ndrydhjes dhe jetoni te lire!
Nuk eshte gjithmone e drejte ajo qe bejne gjithe te tjeret...

P.S. E di qe shume do me kundershtojne, por thelle thelle dhe ata e dine se kjo eshte e verteta... /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

hahhaahahahah sa kam qesh!!! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Po mire mo cke ti me gocat shqiptare,do ti detyrosh me zorr o te bejne qejf me ty o ska ee? Nuk jane te gjithe te qejfit si ty o cun,ka njerez qe i shtyn me shume serjozja /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj lali ti nqs do me bo qef ik kap nai prosti dhe beni qejf sa te duash dhe sa ta mbaj xhepi kuptohet:D Pse qejf qyl dashke ti ee /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Se kshu per llafe jeni te vetmit juve,kur vjen puna pastaj thoni e duam shqiptare dhe te virgjer. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Kjo mund te jete nje nder arsyet pse gocat shqiptare ne shqiperi nuk preferojne ta shofin shume qefin.Sepse ashtu jane meshkujt.Ngel goca huj ne dere pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif