Femrat pyesin >>> Meshkujt përgjigjen?

policia

Forumium maestatis
a mund te na e thoni edhe neve qe nuk e dime...nejse
une pyetje per meshkujt nuk kam por mund ti them
JU LUMTE QE NUK E VRISNI MENDJEN PER ASGJE, E MERRNI CDO GJE THJESHTE DHE AS E CANI KOKEN PER PASOJAT,
BRAVO, AS NUK QANI, AS NUK SKUQENI

Sweety el

Locus omnem
JU LUMTE QE NUK E VRISNI MENDJEN PER ASGJE, E MERRNI CDO GJE THJESHTE DHE AS E CANI KOKEN PER PASOJAT,
cfare do qe tu themi ju?
dhe kete mendimin per meshkujt e ke shume te sakte,se ne te vertet keshtu sillen.se vrasin mendjen per asgje.e cte them me une i keni thene ju.

Megg

Carpe Diem
Loool e& ti na dole femer,,,Hahah...
Shume i embel emri :p

Megg

Carpe Diem
I wonder how boys feel when they're in love! Do they get butterflies?
Do they have чou on their mind 24/7?
Do they wait for you to come online for hours?
Do they think the smalliest thing you say ?
Do they miss you all the time?
Do they smile at times at the thought of you ? ....Who knows!

policia

Forumium maestatis
te lutem.ta bera kete kompliment sepse kam lexuar shkrimet e tua ketu ne forum dhe te them te drejten me kane pelqyer.
qe te mos e kthejme ne chit - chat, faleminderit edhe nje here, meqe jemi te kjo tema a ke ndonje pyetje per meshkujt mi, por mos shpreso shume te marresh pergjigje....

Kondrapedali

Kondrapedali
I wonder how boys feel when they're in love! Do they get butterflies?
Do they have чou on their mind 24/7?
Do they wait for you to come online for hours?
Do they think the smalliest thing you say ?
Do they miss you all the time?
Do they smile at times at the thought of you ? ....Who knows!

Yes
Yes
No
Yes
Yes
Yes
Se kush kishte bo i pytje n'lidhje me flirtimin e meshkujve.
Në radhë të parë, jo vetëm meshkujt, dhe jo të gjithë këta të fundit e bëjnë, por edhe femratr flirtojnë megjithëse janë të dashuruara. Është çështje hormonesh. Meshkujt, për më tepër, e kanë instiktive kërkesën për të tërhequr femrat ndaj vetes. Kjo, pasi një mashkull kërkon të shtohet dhe natyra e ka krijuar të tillë që të jetë i aftë të riprodhohet, nëse është e mundshme, disa herë në ditë (pak a shumë si luani:D). Kjo pra bën që instikti i shumimit e bën mashkullin të flirtojë me femra të tjera edhe pse dashuron një femër. Kjo nuk do të thotë që mashkulli do shkonte me të tëra femrat të cilat janë gati të përmbushin instiktet e tij pasi edhe një meshkull, panvarësisht idesë së përgjithshme të femrave, ka arsye e mendon, ndofta edhe më tepër se një femër. Kjo nuk do të thotë që një mashkull e shpreh këtë mendim apo e shfaq vrasjen e mendjes.
Faktikisht, meshkujt e vrasin mendjen jashtëzakonisht shumë, madje edhe për çështje për të cilat duken sikur nuk i japin rëndësi. Sikur një femër të mund të futej në mendjen e një mashkulli, ajo nuk do pushonte së foluri tërë jetën e saj mbi ç'do shihte e kuptonte.