Femrat durrsake

Djep

Forumium maestatis
Re: Femrat durrsake

Ok, po ne linje nuk te shof.

Po ti ca viti e ke maru maturen?

marina s.

Forumium maestatis

ne 2001.nuk jam ne linje se po vij verdalle neper AF.shkruajte ndonje gje ti?te kontrolloj?

Djep

Forumium maestatis

Jo e-mail s'te kam deguar po jam online ne MSN.

2001-shi, po ti qeke e mijevjecarit te ri mi goc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka mare malli per Durresin... per plazhin i here sidomos. Ndonjehere me duket sikur adoleshencen e harrova aty ke Los Locos - apo Coppa Cabana

albana

Lara Croft

Djepi shpejt ke tema ime e re ti se jam kurioze per pergjigjen qe do japesh.
Me falni per nderhyrjen po ketij mezi i gjenden gjurmet.

marina s.

Forumium maestatis

po te kthehesh e gjen prap. /pf/images/graemlins/wink.gif
ke nje kohe te gjate qe s'vjen ne durres?

Djep

Forumium maestatis

Po bohen 3 vjet e gjysem. Ka ndryshuar shume me thone, eshte bere me "qiellgervishtese" /pf/images/graemlins/laugh.gif , po leshteriku i Vollges aty eshte akoma

marina s.

Forumium maestatis

:lol: ate e kane hequr.ka ndryshuar ne fakt.ka filluar te behet i lezetshem qyteti,kurse plazhi...ç'te te them!po shkojme drejt europes..avash,avash /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Po mire, po ne Itali ku je lilly, dhe per ca vazhdon? Ej, po lagjen si s'ma the mi... edhe po dolem komshij - s'i tregoj aq kollaj shoket un

marina s.

Forumium maestatis

jam ne ankona dhe studioj economia e amministezione delle imprese.lagja eshte 18,afer spitalit

Djep

Forumium maestatis

Kam qene dy vjet ne Itali. Ne Porto San Giorgio. Nuk me merr malli hic per te me thene te drejten, sapak, aq me teper per ato udhetimet me trena atyre mengjezeve te zymte, karakteristike italiane, kur duhet te shkoje ne leksion. Apo s'ishin te rinjte italiane te ftohte, si akuj arktiku.

marina s.

Forumium maestatis

ti paske takuar te ftohtit,s'i ke provuar ndonjehere ata te nxehtit:te njitet tjetri mrapa e s'shkitet.s'ka gjo me t'bezdisshme! /pf/images/graemlins/frown.gif
edhe une e kam bere vitin e pare me tren;e di fare mire se ç'do te thote!

Djep

Forumium maestatis

Sceptic, m'fal se ma ka mor menien kshilli revolucinar kto tre vjet' e funit.

Ku e lam muhabetin ne??

marina s.

Forumium maestatis

Me sa po lexoj paskemi qene duke share italiante /pf/images/graemlins/laugh.gif

me mire nderrojme argument,si thua?

Djep

Forumium maestatis

Po mi... Sa i keq kom qene dhe atehere. Shif i cike ke faqja 2 a e trete me duket. Te kam pyt kush te ka dhone "matematike (apo astronomi) ke Naimi".

Edhe ti me duket, kshu do e kesh gjet temen se ke majt men qe kemi fol per matematiken. Po kte pytje ta kam pas bo me nje qellim te caktume.

marina s.

Forumium maestatis

Ne fakt,vetem sot u kujtova qe pata folur nje here me ty dhe qe me kishe pyetur per matematiken. pashe edhe qe te kam dhene msn time /pf/images/graemlins/lol.gif

Cili ishte qellimi?

Djep

Forumium maestatis

Une jam cuni i dejtorit qe ke pas ti ke Naimi atehere.
Kam thone me vete, te shofim iher, nqs. i ka dhone babi im ksaj, ca do me thote do ma shaje apo do ma lavdroje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ahahahahahahaha
babin tat e kam pas kryetar komisioni ne provimin e matematikes ne mature 2001. Nuk me ka dhene asnjehere mesim,por mesa me kujtohet si profesor nuk e shanin.

Te te them nje gje? flitej te naimi qe cuni drejtorit ishe 2 metra /pf/images/graemlins/laugh.gif me verte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se harrova...nje shok i klases sime te njihte sepse merrej dhe ai me basketboll

Djep

Forumium maestatis

Ouuuu? S'e dija qe paskam qene popullor ne rrethin e gjimnazisteve te atyre viteve. Po mir, kaq shume paska bo pershtypje ke Naimi qe drejtori e paska pas cunin 2 metra?
Bahhh, s'permenesha per nei gjo tj. vetem, vetem per gjatsine? Si mer s'doli nenjona me thone "bah sa king cun ai cuni drejtorit! Pale sa i gjate qe ishte. Cante tavanin me koke."
Te gjith me punen e gjatsise e nisshin muhabetin per mu?
Pah sa vujm per icike gjatsi ne durrsaket! Kur del nenji sakllam, e bojm si freak cirku. Pik e zez, pik e zez... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po po aq jam. Nji nqs. e don te dokumentume /pf/images/graemlins/laugh.gif
http://www.albforumi.com/pf/showflat.php...ue#Post22702648

marina s.

Forumium maestatis

ahahahahahaha thonin qe ishte king e thonin edhe gjojna tjera qe me mire te mos i them /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Durrsaket nuk vujne per gjatesi,po ja...sikur habisemi noj here. nejse marshalla! mos te marrim me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif