Femrat durrsake

alternativi

Primus registratum
Femrat durrsake

Pjesa me e madhe e forumit eshte ne emigrim dhe si e tille me doemos ketu ku jemi do meremi me femrat e vendeve te huaja qe me thene te drejten jane shume te mira.Por kur shkova kete vere ne durres vura re nje gje qe me habiti shume,ne diference te nje viti jashte venlindjes kur erdha ne durres pashe shume vajza te bukura dhe ato qe kam pas njoft kishin ndryshuar shume(sigurisht ishin bo me te bukura).Nuk arrij ta kuptoj,kane lindur femra me te bukura,apo edhe femrat shqiptare jane modernizuar(mendoj se eshte ky shpiegimi)?Me thene te drejten ma hoqen trunin ca /pf/images/graemlins/laugh.gif .Cfare mendimi keni?

Florus

Forumium maestatis
Re: Femrat durrsake

edhe une takova nja 2 durrsake para 1 jave ketu ne It...sapo kishin ardhe...e c'te te them :eek: :devil: ishin tamam per top-modele :thumbsup:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Cunat jane hata fare /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
..e dim qe jemi, e dim! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Don_Mondi

Primus registratum

sa per cunat

ne kemi qen te mire me kohe

po edhe ju vajzat mire po shkoni po e merrni veten pak nga pak

marina s.

Forumium maestatis

don-mondi...ne kemi qene si shpirt kemi qene me kohe.ate"kane filluar ta marrin veten pak nga pak"
mos e thuaj me se do lesh nam /pf/images/graemlins/laugh.gif
i hap syte mire rruges ti apo....gjun per laraska /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Cudi si s'paska degju neiher per "bukuroshen e Durresit" ky Don Mondi.

marina s.

Forumium maestatis

e pra eeeee!ku i ka pas veshet ai?po syte :rolleyes:
po nejse....e shef ket vere ai :mad: :tipsy:

marina s.

Forumium maestatis

po eeeeeeeeeee pra,s'qenka durrsak aiiii!
po kur s'e ka idene pse flet?apo..e ka nga inati se s'ja varin durrsaket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb]..e ka nga inati se s'ja varin durrsaket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nejse, nejse se do ta mari dhe ai veten pak nga pak po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Ok ta harrojme Don Mondin perkohesisht.

Ty lilly te kemi "gjak te ri" ketu? Na thuj i cik, ku e ke shpine ne Durres ti, ca moshe ke, edhe ku e ke maru te mesmen.

Kjo meqe jemi ke tema e femrave durrsake.

marina s.

Forumium maestatis

wooow!i paske idete e qarta ti! /pf/images/graemlins/wink.gif
shkollen te naimi,20,shpine s'ta tregoj.
po te dalim komshinj ne?una dua te mbaj anonimatin.
pa he njihere jepi edhe ti pergjigje atyre pyetjeve

Djep

Forumium maestatis

I paska nja 1 vit a 2 vjet ne Itali ti atehere.

Edhe une naims, 23, maturant i 98, po nuk e mbarova aty shkollen faktikisht, vetem dy vjetet e para bera aty. Gjithsesi kam vetem kujtime te bukura.
Po matematike (apo astronomi) kush te ka dhone ty?

Djep

Forumium maestatis

Edhe mua ajo. E pata dhe kujdestare nje vit. Te mesmen e marova ne Tr ke Petro Nini.

Ke nei MSN apo Yahoo Msng ti, se po lejm nom ktu. Mgjs une se vras shum trunin, po mos na "krasisi" nei moderator postimet kam hall

marina s.

Forumium maestatis

s'po themi gjera qe s'jane per tu thene.keshtu qe nuk "krasit" gjo njeri.gjithesesi add.ime ehte:lilly_1011483@hotmail.com