Femra dhe Birra

clarissa

Primus registratum
Re: Femra dhe Birra

ehehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

SI ishte pyetja cfar ndryshimi ka apo cfare ngjashmerish? Po te ishte per kete te dyten..

Si me femren si me birren ti del gjithmon me i humbur /pf/images/graemlins/laugh.gif ... vetem nqs ke ko@3 derri ose xhepat plot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si me femren dhe me birren, ne fund fareee... ose vjell ose kendon /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaq se pertoj

Archi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
........
.......
34. Ne shoqerine e nje birre nuk rrezikon te degjosh pyetjen : "çfare po mendon tani
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
-----------------------------------------------

35. Nje shishe birre pasi e ke mbaruar, po ta kthesh te japin 30 Lek per shishen

:tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Archi:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
........
.......
34. Ne shoqerine e nje birre nuk rrezikon te degjosh pyetjen : "çfare po mendon tani
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
-----------------------------------------------

35. Nje shishe birre pasi e ke mbaruar, po ta kthesh te japin 30 Lek per shishen
:tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Vetem Po te jete Birre Tirana qe duan shishen Mbrapsht ... :tipsy:

Xytros

Primus registratum

ehhh edhe ne knej i kemi birrat multiuso /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xytros:
[qb]ehhh edhe ne knej i kemi birrat multiuso /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehe Une do preferoja usa e jetta . Nese e kom shkrujt keq korrigjojeni ... :thumbsup:

Xytros

Primus registratum

pune tjeter se si i perdorim ne , une e kisha llafin vetem te cilesite qe kane

/pf/images/graemlins/laugh.gif

clarissa

Primus registratum

Si perfundim ke zgjodhet femren apo birren jo per gje po jam kurioze desha te di a vlej me shume se i birre /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga clarissa:
[qb]Si perfundim ke zgjodhet femren apo birren jo per gje po jam kurioze desha te di a vlej me shume se i birre /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Klarisa e preferon birren ti ??? Nese po ahere une po te zgjedh ty . Se i ke te 2 gjerat qe une dua... :thumbsup:

ReA

Primus registratum

o Tedi mos pi shume BiRRRRRRaaaaaaaaaaa se kur te vi ne dhjetore nuk dua te te shoh me paterica.(TE kujtohet dita kurr u rezove kushe e kishte fajin bbbbbbbbbiiiiiiirrrrrrraaaaaaaaa)Keshtu qe me mire FEMRAT se sa bira :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

keto matelata i ke nga mua

TEDI

Valoris scriptorum

Clarissa mos u tremb se ma bejne per inat qe te le birren dhe femren . Por Une i dua te dyja... :cool:

clarissa

Primus registratum

ok tedo nice choice /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga clarissa:
[qb] ok tedo nice choice /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E di ... :thumbsup: