Femija me i bukur shqiptar ne forum - Votoni

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Femija me i bukur shqiptar ne forum - Votoni

Ky luiss fliska pak po fliska sakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

ju lutem kam nevoje te me tregoni si ta ve foton e goces ketu. e kam ne kompiuter dhe nuk di ta ve ketu ne forum me ktheni nje pergjigje

Asklipio

Primus registratum

Police e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif perdor kete linkun Imageshack ..eshte faqja me e mire ne net per te vendosur foto online.Eshte falas dhe pa regjistrim. /pf/images/graemlins/smile.gif

Po nuk munde me shkruaj prape se ta shpjegoj une.

Si u be puna me ate gocen time fitoi apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

toni_erika.JPG

Po mbeska ime si iu duket ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Police e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif perdor kete linkun Imageshack ..eshte faqja me e mire ne net per te vendosur foto online.Eshte falas dhe pa regjistrim. /pf/images/graemlins/smile.gif
flm qe do me ndihmosh se keta te tjeret nuk ndihen ngaqe kane frike se mos i konkuron vajza ime(shaka eee). une arrita ti fus ketu te albumi fotografik, dhe me tej nuk mundem nese me ndihmon nga albumi ti vesh ketu do ta dija shume per nder dhe te premtoj se nese fiton vajza ime do ta ndaj me ty cmimin. tani jam perseri ne linje flm /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Iness

Primus registratum

Policia, po ta nxjerr une bebin tend ketu.
Si yll qenka /pf/images/graemlins/smile.gif Cfare sysh te bukur...

dea2.jpg

dea.jpg

mozaiku

Primus registratum

Rara , e ke cun apo goc mi? /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa here qe shifja nickun tend, me jepte idene e ndonje 18 vjecareje /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ti e paske yllin marshalla /pf/images/graemlins/smile.gif.

policia

Forumium maestatis

Policia, po ta nxjerr une bebin tend ketu.
Si yll qenka /pf/images/graemlins/smile.gif Cfare sysh te bukur...

dea2.jpg

dea.jpg

[/ QUOTE ]
hej rrofsh je e madhe. pra kjo eshte Dea per nje muaj ben 2 vjec.hobit e saj jane udhetimet, lodrat dhe te gjitha vareset dhe unazat e mia.Vdes per pinokun dhe per te luajtur me te gjitha gjerat e thyeshme te shtepise. nese mendoni se ajo eshte e bukur dhe inteligjente votojeni /pf/images/graemlins/wave.gif

Desdemona

Primus registratum

Rara , e ke cun apo goc mi? /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa here qe shifja nickun tend, me jepte idene e ndonje 18 vjecareje /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ti e paske yllin marshalla /pf/images/graemlins/smile.gif.

[/ QUOTE ]

Flm /pf/images/graemlins/wub.gif, eshte goc qe ju befte mami /pf/images/graemlins/laugh.gif.

PS: po te me shikosh, e vogel dukem /pf/images/graemlins/wub.gif

Desdemona

Primus registratum

[imazh]
IMG_0345.jpg
[/imazh]

Edhe nje foto tjeter e bukuoshes time..

melankolikjaE

Primus registratum

uuuuuuuuuuuu si qenka mbush plot me bukuloshe te vogla tuu /pf/images/graemlins/laugh.gif njam njam sa te miiiila...
Po cuna vetem ata bukuroshet e fisit tim jane?Sa te mire i kam o zot /pf/images/graemlins/wub.gif

ps.po deshet ti shifni tek faqja 2 i keni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

rara po ver ate foton qe eshte ylli jote me rroba banje moj aman se do i palosesh fare...........

ndersa fotot e yllit tim do i vej neser kur te jem ne pune se vdiqa te mburrem cik me nazet e saj

Asklipio

Primus registratum

O police po ca thua mi goce se edhe vajza ime Dea e ka emrin /pf/images/graemlins/shocked.gif

policia

Forumium maestatis

O police po ca thua mi goce se edhe vajza ime Dea e ka emrin /pf/images/graemlins/shocked.gif

[/ QUOTE ]
ne me zor vendosem per kete emer, perdite vinim me nga nje liste ne shtepi. nje jave para se te linde Dea e vendosem te dy qe nuk ka emer shqiptar me te bukur.