Favorite nail-polish.

• Thread starter Mortal
  • Data e fillimit
M

Mortal

Guest
Favorite nail-polish.

Gjithenje i mbaj te zinj.

Cfare ngjyrash preferoni?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Favorite nail-polish.

ti e ke per gjynah ti hapesh titujt e temave ne shqip?!!!

Hellena

Primus registratum
Manekyr :)

ja i rashe shkurt un ...

Dhe mua me pelqen te perdor ngjyren e zeze - ndonjehere dhe te bardhe .. varet sipas veshjes .. e kuqe roze ma shpifin pak ..

Ktu gocat cmenen te shkojn icik jave per jave ke Manekyristja ..lol i bejne gishtat lloj lloj ngjyrash dhe modelesh ...
glitter28.jpg

Diddy19

Su@mi
Re: Manekyr :)

Une zakonisht i ha thonjte kshuqe nuk i lyej shume, pervec se me manikyre trasparente.
Kur mbas shume mundimesh ia dal ti rris, i lyej me ngjyre vishnje (kur nuk jane as te gjate e as te shkurte,dmth kur gjatesia e thorit arrin 1 cm gjithsejt) dhe i bej french ose i lyej me ndonje nuance naturale te se bardhes kur jane te gjate.Kaq. Ngjyra te tjera as qe behet fjale.

Odea

Primus registratum

Edhe une jam si vintage, fatkeqesisht spara me jepet mundesia me i ly thonjte se i ha shume, sidomos kur jam e stresuar. E di, eshte ves shume i keq po spo di si ti bej derman. Kur me rriten pastaj i ly me ngjyre naturale, asnjehere ngjyra te tjera, sma ma lol

AnaBlue

Forumium maestatis

Tani qe vjen vera me pelqen te lyej secilin thua nje ngjyre ndryshe nga tjetra, me nje fjale i bej si ylber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ne dimer nuk i lyej fare. Thonjte dhe floket me rriten shume shpejt, keshtu thonjte me duhet ti pres vazhdimisht per ti mbajtur tek 0.5 cm te gjata por jo me shume.

M

Mortal

Guest

S'me pelqen qe titulli i temes eshte perkthyer. Nqs do kisha dashur te titulloj 'Manikyr' do e kisha perdorur qe ne fillim.

Bye.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

atehere ti do te hapesh nje teme ku nuk shkruan asnjeri...se me kete qe thua...perveç meje qe do te te ngacmoj dhe nuk them asgje per temen ...s'ka per te shkrujt me njeri!

M

Mortal

Guest

Mendon se me shqeteson niveli i aktivizimit te anetareve ne temen qe hapa?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo mendoj se nuk e ke kuptuar se kush eshte interesi per te hap nje teme...sidomos per thonjte qe ka shume gjera per tu thene per to...

M

Mortal

Guest

Ahh...ajo duhet te jete: Nuk e kam kuptuar.

Gjithesesi, besoj se 'ngacmimi jot' terhoqi vemendjen e duhur.

Diskutim te mbare ne vazhdim.

M

Mortal

Guest

E dashur, shqip flet, por spo me kupton mua. Kaq e madhe eshte deshira per te patur fjalen e fundit?

Gjithe te mirat...dhe kjo do te thote 'Mire u shkruafshim' ne tema te tjera.

VoGeLuShI

Primus registratum

dahli pse e merr me revan ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ngjyra e thonjve ndikon drejtperdrejt ne shendetin e njeriut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

shea duhet te kete bere ndo1 studim se kot nuk e ka hapur gjith kete teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo me e madhe se deshira jote..me fal po vazhdo jepe dhe nje postim... se s'me ngelet hatri jo, nuk shkruaj me...e kam kalu moshen e kokefortesise...per pune thonjsh...

ladouce2005

Primus registratum

Angelo, si e kam shendetin une qe "vesh" manikyr "french style" ?
kiss kiss
Dahlia, ma le i xhiro shqipen pleeeeeeeeease /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Caliente, e ke shume hot ket modelin e fundit te thonjve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Hellena

Primus registratum

Actually is not mine .. un i maj te erreta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
DSCF0323-1.jpg

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Shum gjo e shpifme me i ly me t'zeza , gjithsesi.

max i max qe mund te bej une,i lyj me t'bardh/trasparent.
Edhe pse i mbaj mire dhe i kam te shkurtra thonjt.

Esht bo lluks i modh ne shum u shomtut me i majt t'gjata ne t'lyme - s'jan fine x nje femer.