Une zakonisht i ha thonjte kshuqe nuk i lyej shume, pervec se me manikyre trasparente.
Kur mbas shume mundimesh ia dal ti rris, i lyej me ngjyre vishnje (kur nuk jane as te gjate e as te shkurte,dmth kur gjatesia e thorit arrin 1 cm gjithsejt) dhe i bej french ose i lyej me ndonje nuance naturale te se bardhes kur jane te gjate.Kaq. Ngjyra te tjera as qe behet fjale.
Edhe une jam si vintage, fatkeqesisht spara me jepet mundesia me i ly thonjte se i ha shume, sidomos kur jam e stresuar. E di, eshte ves shume i keq po spo di si ti bej derman. Kur me rriten pastaj i ly me ngjyre naturale, asnjehere ngjyra te tjera, sma ma lol
Tani qe vjen vera me pelqen te lyej secilin thua nje ngjyre ndryshe nga tjetra, me nje fjale i bej si ylber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Ne dimer nuk i lyej fare. Thonjte dhe floket me rriten shume shpejt, keshtu thonjte me duhet ti pres vazhdimisht per ti mbajtur tek 0.5 cm te gjata por jo me shume.
atehere ti do te hapesh nje teme ku nuk shkruan asnjeri...se me kete qe thua...perveç meje qe do te te ngacmoj dhe nuk them asgje per temen ...s'ka per te shkrujt me njeri!
jo me e madhe se deshira jote..me fal po vazhdo jepe dhe nje postim... se s'me ngelet hatri jo, nuk shkruaj me...e kam kalu moshen e kokefortesise...per pune thonjsh...
Angelo, si e kam shendetin une qe "vesh" manikyr "french style" ?
kiss kiss
Dahlia, ma le i xhiro shqipen pleeeeeeeeease /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Caliente, e ke shume hot ket modelin e fundit te thonjve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.