Re: Fatos Nano-ky djallush me brire apo nje meteor ne qiellin e erret shqiptar?!
Besoj qe nuk ka asnje kryetar partie ose kryeminister qe te kete humbur aq shume mbeshtetje brenda strukturave te Partise se tij sa Nano.
Mjerisht Nano ka demostruar se eshte nje politikan i praktikave te vjetra, imponuese e demagogjike, me nje mungese skrupulli, mungese parimesh e karakter te paimagjinueshem per nje politikan ose nje njeri te edukuar normalisht.
Veshtire te kete perfaqesues kryesor ne PS e strukturat e saj qe ai te mos i kete shfrytezuar, perfolur, shpifur e shitur deri ne kundershtaret e PS-se. Politika dhe veprimet qe ndjek ai, ose me mire disa prej tyre jane ne dem te vendit. <span style="font-weight: bold"> Une kam bindjen qe eshte i paafte te beje politike e te qeverise. </span>
Duket qe i vetmi rol qe mund te kryeje eshte ai i opozites dhe meqenese kete din ta beje mire, tani qe nuk eshte ne opozite po e kryen ndaj Partise se tij bashke me Berishen.
Ai goditi Shik'un i cili ishte struktura me politiken dhe veprimtarine me te orientuar ne perputhje me interesat kombetare, ceshtjen shqipetare, ne veprimtarine kunder terrorizmit dhe me bashkveprim konkret me partnerin dhe aleatet reale strategjike e te vleresuar disa here prej tyre.
Une konfliktin e bujshem Nano - Klosi eshte si parimor dhe personal.
Pikenisja nga Nano eshte personale. Mund te theme qe te gjitha problemet te ngritura nga Nano mbi persona ose ceshtje kane nxjerre me kohe ne pah arsye personale te tij pavaresisht nga mbulesa principale me te cilin ai ka mbuluar qellimin e vertete.
Ai goditi Gjykaten Kushtetuese, veprimtaria e se ciles eshte vleresuar nga Komisioni i Venecias, nga BE... etj.
Per mua ai duhet qeruar nga politia shqiptare sa me shpejte!!!
<span style="font-weight: bold"> Redi </span>