Fatos Nano apo Sali Berisha duhet te japi doreheqjen?

GJENERALI

Primus registratum
Fatos Nano apo Sali Berisha duhet te japi doreheqjen?

Kush duhet te japi doreheqjen nga keta te dy? Votoni ju lutem!

DFV

Primus registratum
Re: Fatos Nano apo Sali Berisha duhet te japi doreheqjen?

Po te jene te zgjuar ne te miren e popullit, duhet qe te dy te japin doreheqjen, bile qe neser.
Por zera thone qe Nano dhe Berisha kane deklaruar
se, ne se ndonje nga sportistet tane, ne olimpjaden e Athines, merre medalje ARI, ne (Nano+ Berisha) do japim doreheqje!!!!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Citoj Nanon ne Kuvend, interpelanca mbi deklarimin e pasurise se Kryeministrit: "E vetmja pasuri qe kam eshte Sali Berisha" pra nese Berisha iken automatikisht iken dhe Nano, edhe anasjelltas do ishte e njejta gje.

Lu

Primus registratum

Me falni per nderhyrjen ....Une them se asnjeri nuk duhet te terhiqet. Pse?-mund te thoni ju! Sepse ata jane kryetare partish dhe te tille jane zgjedhur nga forumet e Partive nga kongreset e tyre etj,etj.
Pra perderisa akoma kemi delegate kongresesh fshatare prehistorik qe i votojne keta te dy ne krye te partive , atehere keta zoterinj nuk kane pse te terhiqen.
Keshtu, i bie radha te terhiqen se pari fshataret prehistorik te ketyre Partive, pra shkurt, duhen reforma radikale me fryme perendimore per te ndryshuar nga rrenjet deri tek koka keto parti.
Se dyti, mendoj qe i pari qe duhet te japi doreheqjen, eshte ky GJENERALI nga albforum qe me duket si babagjysh pastaj shohim e bejme....

lolita.fr

Primus registratum

me duket se po enderrojme me sy hapur.ata nuk kane per t'u terhequr kurre, n.q.s nuk i heqim ne vete.
sa per sali-un, ai kur s'u terhoq ne 1997, nderkohe qe shqiperia digjej, as nuk ka per ta bere kurre. per te mos folur pastaj per nano-n, antishqiptarin numer 1.po te ike ai, kush do t'i mbroje interesat e greqise ne shqiperi?
ndaj te dashur bashkepatriote mendoj se ka ardhur momenti qe gjerat te nryshojne radikalisht ne vendin tone,...dhe kete mund ta bejme vetem ne, me protesta.kur shoh qe ne shtetet e zhvilluara behen protesta e manifestime per gjera koti, dhe rrezohen qeveri, nderkohe qe shqiptaret durojne nje qeveri qe "mbi te gjitha" nuk do t'ia dije per ta, eshte me te vertete per te ardhur keq.
klasa politike aktuale ne shqiperi eshte nje klase e djegur ne 99% te saj, dhe nuk ka kuptim te jete ende prezente.me vjen keq se edhe ata elemente te mire qe ekzistojne,ne politiken shqiptare, bien pre e oportunizmit dhe frikes. kur do te vije koha qe te shkunden njeçike, se nderkohe shqiperine po e merr lumi?

Bukuroshja

Primus registratum

mos i besoni ata jane te gjithe shok dhe kjo eshte politika e vertete jo ajo qe beni ju
me nje fjale si ata qe ngjirren e çirren dhe ata qe bejne po i sherbejne nje detyre te vetme
te mbushin xhepat e tyre te hane dhe te pine qyl duke perfshire deri tek shetitjet turistike
pra me nje fjale si te gjitha zanatet ata pra i bejne hysmet xhepave te tyre
pra mos besoni asnje nuk ka burr shqiptar qe punon per shqiperine
pse?
sepse kur te viheshit edhe ju aty ku e kane vene veten ata atehere do tju pyesja une per pergjigjen

do me thene besoni se vetem perqendrimi ne punen tuaj dhe ne familjen tuaj mund tju sjelli dobi
por kujtoni mos demtoni tjetrin

ne se une jam gabim ejani edhe me jepni emrin e nje shqiptari kudo qofte ai qe vertet po ben dicka te sinqerte per shqiperine duke respektuar edhe shqipetaret si njerez

jane perralla per te hedhur hi syve

ata po jua them edhe nje here po bejne zanatin e tyre
po doni ate zanat kollaj fare mund ta merni edhe juve me pak me shume pune
do me thene beni edhe juve mitingje, artikuj, parrulla, diplomaci, tregojeni edhe juve fundja fundit ate atdhetizmin tuaj
eek.gif

GJENERALI

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">rosuja</span> ti kerkon te jap une doreheqjen ne AF? Ncnc nc! Interesant.Je anetarja nr 31 qe e kerkon kete.Siduket jam agjitator i rrezishem &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...Po te pergjigjem edhe une si Nano ne parlament pra: <span style="font-style: italic">E vetmja pasuri qe kam je ti dhe te tjeret o rosuja</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Keshtuqe,duhet te ikni ju te tjeret qe te iki edhe une! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;