FATMIR LIMAJ-Komandant Çeliku

ArdianTh

Primus registratum
FATMIR LIMAJ-Komandant Çeliku

Te nderuar koleg,

Si mund te ndihmojme apo perkrahim z.Limajn i cili gjendet ne Gjukaten e Hages, pse luftoje okupatorin.

Ju falemnderit
Ardian Thaçi-student i administrates se biznesit

Xhaferr

Primus registratum
Re: FATMIR LIMAJ-Komandant Çeliku

nuk di ndonje gje per kete fatmir limajin, ka munci te me thote ndonjeri se kush ishte dhe pse per cfare e kane akuzuar.

ArdianTh

Primus registratum

Shume pak qenke i informuar per luften ne Kosove per Ushtrin Çlirimtare te Kosoves.Turp i madh, nuk kam koment,me fal.

blendiys

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Oso</span>
As une nuk e njoh kete personazh,dhe per kete fale mediave tona qe shperndajne informacion neper bote!!
Pergjigja jote Oso eshte e pamenduar do te thoja!!
Pershendetje.

ArdianTh

Primus registratum

Do t'ju sygjeroja Radio Televizionin e Kosoves, per informim me te drejt ose www.rtklive.com.

OK, do te mundohem t'ju kuptoj;

Fatmir Limaj eshte Komandant Çeliku, kontributi i tij ne luften e çlirimin e Kosoves ka qen shume i madh.Ai eshte nje legjende e gjall, per do te shkruaj historia, vjen nga Drenica legjendare.Ai kontriboi edhe per Kosoven e pas luftes, ishte deputet i Partis Demokratike te Kosoves ne Parlamentin e Kosoves.

PS;hyni www.google.com dhe shkruani emrin e tij do te keni me shume material. Vall si kan komunikuar shqipetaret kur nuk i kan pas tere keto televizioni satelitore e toksore, gazeta ditore e javore, mujore.Dhe kan mbijetuar.
booki.gif

Xhaferr

Primus registratum

LUftoje okupatorin? me fal po me sa kam lexuar une, ai eshte akuzuar per vrasjen e 23 civile serb dhe shqiptare. kjo gje nuk mundet te justifikohet, neqoftese ai esthe i pafajshem, le ta vertetoje vete ne hage. me pelqen fakti, qe ai vete vullnetarisht ju dorezua gjykates se hages, kjo per mua do te thote qe ai mbase eshte i pafajshem. duhet ta kuptoni se krimi eshte i njejt ska renci se behet kundra shqiptarit apo serbit, njerezit qe kane vrare civila gjate luftes duhet arrestuar patjeter.

ArdianTh

Primus registratum

Nuk te propozova te lexosh web-faqe sllave, por shqipetare,por prap mire qe tash paske lexuar dicka. Fatmir Limaj ka qene Komandant i nje regjijoni te Drenice, Ai nuk ka bere vrasje.Ne burgun e Llapushnikut kan qene te arrestuar shqiptare shpijuna te sherbimeve sekrete serbe dhe jane marr ne pyetje per ti shfrytezuar informatat e tyre qe posedojne. Mirpo burgu nuk ka qen ne zone te sigurt dhe nuk me kujtohet mire se a ka qendruar ne duart e shqipetareve me shume se nje muaj, sepse udhtrija serbe e kan marr ate teritor. Tash duhet ta kuptosh nje gje se ne Drenice nuk ka pas kurr serb qe kan banuar pra civil, a shqipetaret qe jane vrare aty jane hetuar se kan jepe informata per sherbimet te ndryshme edhe pse kan punuar si punetore te organizatatve humanitare, ata e kan keqperdor vendin e punes dhe e kan tradhetuar vendin tone.Por Fatmir Limaj nuk ka pas te beje asgje me kete burg, sepse ka qene burge i UÇK-se, d.m.th prej rajoneve te ndryshme, por lokacioni per momentin ka qen ne teritorin e Fatmir Limajt, sepse burgjet jane barte ne vende te sigurta dhe shume here i kan ndrru lokacionin e tyre.

PS.BACCHUS nuk ke nevoje te shprehesh ne ate menyre sepse e tere bota vepron dhe ka vepruar ashtu si duhet me tradhtare dhe me okupator. Te kisha lut te lexosh tash me shume sa civil jane vrare, dhunuar, rrafur e keqtrajtuar ne menyra te ndryshme ne Kosove.Nese ke moter dhe vella, nese ke nene e baba paramendoj te ishin ne njeren prej keteyre situatave qe i permenda, dhe pyete veten se a kishe pas force te mos hakmirresh e te flasesh aq ftohet si Ti, ne postimin e fundit. E tash Fatmir Limaj ishte Komandant por edhe eshte perkujdesur edhe per civilet Shqipetare neper male, aty ka pas te vrare, masakruar, dhunuar etj krejt keto gjana eshte dashur Fatmir Limaj ti kete neper koke.Une te them te drejten nuk kisha pranuar asnje te burgosur por te gjithe i kisha vrare. Mos me merr mua inatë, se po e vërej se po me shkruan disi ne menyre cinike.Nese ke mundesi dhe kohe te vishe ne Kosove se po e shofe se kurr nuk paske qene, mund te vijesh te une dhe te shetit neper vende te ndryshme te Kosoves dhe do ti kuptosh gjanat me mire.

Misha Maisky

Primus registratum

Oslo me duket se e ke gabim, arsyetimi yt edhe pse i justifikuar eshte akoma i verberuar nga urrejtja, qe ke per ata qe sipas teje dhe &quot;gjykates se UCK&quot; ishin tradhetare. Enver Hoxha me kete emer, tradhtar te Atdheut&quot;, denoi e masakroi ajken e nacjonalizmit dhe atdhetaret me te vertete. Prandaj kur dikush torturon apo vret njerez civile ne emer te Atdheut mua ma rrenqeth mishin. E imagjinoj shume mire se si mund te jene trajtuar ata fatzinjt qe ti apo edhe ata te UCK i quani tradhetare, UCK ka meritat e veta dhe nuk i vej fare ne dyshim ato, por qe ajo te kete qene vete Zoti pra i pagabueshem, me duket nje perversitet i mirfillte.

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OSO:
[qb] Nuk te propozova te lexosh web-faqe sllave, por shqipetare,por prap mire qe tash paske lexuar dicka. Fatmir Limaj ka qene Komandant i nje regjijoni te Drenice, Ai nuk ka bere vrasje.Ne burgun e Llapushnikut kan qene te arrestuar shqiptare shpijuna te sherbimeve sekrete serbe dhe jane marr ne pyetje per ti shfrytezuar informatat e tyre qe posedojne. Mirpo burgu nuk ka qen ne zone te sigurt dhe nuk me kujtohet mire se a ka qendruar ne duart e shqipetareve me shume se nje muaj, sepse udhtrija serbe e kan marr ate teritor. Tash duhet ta kuptosh nje gje se ne Drenice nuk ka pas kurr serb qe kan banuar pra civil, a shqipetaret qe jane vrare aty jane hetuar se kan jepe informata per sherbimet te ndryshme edhe pse kan punuar si punetore te organizatatve humanitare, ata e kan keqperdor vendin e punes dhe e kan tradhetuar vendin tone.Por Fatmir Limaj nuk ka pas te beje asgje me kete burg, sepse ka qene burge i UÇK-se, d.m.th prej rajoneve te ndryshme, por lokacioni per momentin ka qen ne teritorin e Fatmir Limajt, sepse burgjet jane barte ne vende te sigurta dhe shume here i kan ndrru lokacionin e tyre.

PS.BACCHUS nuk ke nevoje te shprehesh ne ate menyre sepse e tere bota vepron dhe ka vepruar ashtu si duhet me tradhtare dhe me okupator. Te kisha lut te lexosh tash me shume sa civil jane vrare, dhunuar, rrafur e keqtrajtuar ne menyra te ndryshme ne Kosove.Nese ke moter dhe vella, nese ke nene e baba paramendoj te ishin ne njeren prej keteyre situatave qe i permenda, dhe pyete veten se a kishe pas force te mos hakmirresh e te flasesh aq ftohet si Ti, ne postimin e fundit. E tash Fatmir Limaj ishte Komandant por edhe eshte perkujdesur edhe per civilet Shqipetare neper male, aty ka pas te vrare, masakruar, dhunuar etj krejt keto gjana eshte dashur Fatmir Limaj ti kete neper koke.Une te them te drejten nuk kisha pranuar asnje te burgosur por te gjithe i kisha vrare. Mos me merr mua inatë, se po e vërej se po me shkruan disi ne menyre cinike.Nese ke mundesi dhe kohe te vishe ne Kosove se po e shofe se kurr nuk paske qene, mund te vijesh te une dhe te shetit neper vende te ndryshme te Kosoves dhe do ti kuptosh gjanat me mire. [/qb]
ATO QE I KAM LEXUAR KANE QENE TEK BBC SHQIP. PASTAJ UNE NUK KAM THENE GJE QE AI ISHTE I FAJSHEM. UNE THJESHT THASH QE NEQOFTESE ESHTE I PAFAJSHEM LE TA PROVOJE NE HAGE. UNE NUK JAM INJORANT, E DI SE SA KA VUAJTUR POPULLI SHQIPTAR NE KOSOVE, E DI SE JANE KTHYER NJEREZIT NE SHPI PER TE GJETUR MOTREN TE PERDHENUAR DHE KUFOMEN E BABES NE PUS. PO TE HAKMERESHEM TEK POPULLSIA CIVILE SERBE PER KETE GJE ESHTE CMENDURI. NJEREZIT E PAFAJSHEM NGELEN TE PAFAJSHEM, LE TE JENE SERB, GREK, MAQEDON ETJ ETJ. DUHET TA KUPTOSH SE ME KETE MENTALITETIN TEND LUFTA SDO MBAROJ KURRE NE ATE VEND. NE DUHET TE KERKOJME DREJTESI JO HAKMARRJE.

ArdianTh

Primus registratum

Une e di se sa ka bere Enveri keq per tere kombin tone i nderuar Misha Maisky, eshte GABIM i madh te beshe asi krahasimi, nje legjend ta futesh ne thes me nje diktator te qmendur. Me duket Ti qenke me i verberuar nga urrejtja ndaj regjimit komunist dhe kur e ndegjon fjalen tradhetare te kujton ne nje kohe te erret.Te kuptoje, por nuk te kuptoj nje gje, pse e krahason luften (diktaturen) shqiptaro shqiptare ne Shqiperi ne kohen e komunizmit me luften shqiptaro serbe ne Kosove.

Bacchus, koleg i nderuar, mos me keq kupto por sa mendon se BBC-ja i ka lajmet e sakta, jo, vrasje te civilve serb ka pas vetem kur jane kthyer shqiptaret e debuar ne Kosove dhe e kan gjete vendin e tyre ose shtepin ose anetaret e familjes te shkaterruarr te vrare etj, ato raste nuk mund ti ndal askush, sepse jane raste individuale.Ti sot ne Toronto ke vrasje ne Disko per interesa te ndryshem qe pesojne civil te pavajshen, por nuk mund te themi se te ju ka pas vrasje te civileve ne menyre te organizuar. Asnjeher ne historin tone nuk kemi pas masakra ndaj nje populli tjeter, kete e di edhe ti.Ne nuk jemi shpirt lige si sllavi qe ka pre femijet njr muajshe dhe i kan shti ne supe, ne sy te prinderve, kjo ka ndodhe ne Bosnje edhe ne Kosove.Nuk e kemi tradite sepse jemi Shqipetare, kurr nuk kemi sunduar toke te huaj sepse e kemi pas tone.Duke u nise nga kjo barem ju O SHQIPFOLES duhet te me besoni.Edhe pse jeton ne Toronto, prap je Shqipetare, edhe po te vije shanca te vrasesh Grek apo Italian apo Serb ne lufte kurr nuk do te kishe vepruar si sllav, sepse je Shqipetare.

PS&gt;Ju kerkoj falje sepse po e shof se disa prej jush me keni keqkuptuar, une vetem po kerkoje keshilla, mund te me shani munde te me urreni por une prap JU DUA SEPSE JENI DJEM TE ARBERISE. Puna e mbare ju qofte o burra.

Te fala nga Kosova

alb_thug

Primus registratum

Tung OSO,

Te përshendes njeri perzemërisht, edhe me vjen mir qe e paske hap kete bised por problemi eshte se na shqiptart e zi nuk jemi ne gjendje ta vlersojm dhe ta perkrahim nje njëri qe ja don te miren kombit. Sidoqoft besoj se këtë here sadopak jemi treguar me te organizuar per këtë qeshtje si dhe rasti i fundit qe ndodhi me gjeneral lejtnant Agim Cekun besoj se i ka bindur shum njerz se regjimi i Beogradit eshte prapa ketyre gjykimeve. Ne e dim teper mir se qka eshte ne gjendje shteti serb te beje per interesat e veta kombetare, duke perdorur metodat e tyre çetnike ata na bëjne neve ti urejm çlirimtarët tanë, edhe njerz te cilët nuk kan persuar ne lufte si p.sh. qytetaret e prishtines plotsisht ju besojn ketyre mendimeve dhe deshirojn ta bindin edhe shumicen tjeter duke thene se drejtesia duhet te mbizoteroj. Drejtësia duhet te mbizoteroj por si mund te mbizotroj tek ne nuk ka drejtesi, kur kriminel serb te cilet kan vrarë dhe masakruar civil shqiptar gjykohen me nga 3 maximum 10 vjet burg. Kurse çlirimtaret tane sikurse eshte rasti i grupit te dukagjinit denohen me 31 vjet burg. Ne duhemi ta kuptoj njehere e përgjithmon se të miren nuk na e don kerkush dhe se armiqt nuk flejn, ne duhemi ti mbrojm njerzit tanë dhe tja dojm te mirën vendit tonë. Dhe këte mund ta arijm vetem nese bashkohemi te gjith dhe veprojm per nje qellim, pa marë parasysh qfar partie i perkasim.

p.s. te ftoj ne temen time te cilen do ta hapi tash ka te bëjë me deshtimet e UNMIK-ut ne Kosovë.

ylli billa

Primus registratum

E verteta vonon por kurre s'harron eshte nje fjale e urte popullit tone, keshtu dhe per Fatmir limajn do dale e verteta, dhe sa per ato gjygjtaret e UCK injorantat e maleve qe nuk dine asgje tjeter vetem te vrasin njerez te pafajshem ne emer &quot;gjoja&quot; te atdheut si &quot;spiuna&quot; te serbise ato duhen denuar maximalisht sepse kane vrare origjinal si Enveri ne luften nacional clirimtare.

Guest

Fatmir Limajn mund ta mbeshtesim vetem me nje peticion drejtuar Hages. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ArdianTh

Primus registratum

Pergjigje per Aberorin,

I nderuar koleg,

E di se e verteta nuk mund te humbet,por sa vonon dhe se te demton, ne kombi jone e dime me se miri se sa po e paguajme kete te padrejte qe na u eshte be. Por ti si nje Shqiptar i Shqipnis t'vjeter a i beson ushtarit a dikuj tjeter.
Eshte veshtire dhe mekat te gjykosh nga Belgjika nje Ushtri te tere, te shenjte, me ato fjale qe veq nje sllavi do i kishin ra ndermend.

Te kam v'lla dhe nuk te leshoj lehte, edhe pse gabon ti je Shqiptare i Shqipnis t'vjeter,besoj ushtris tende e jo dikuj tjeter.

Se edhe nese e shan, e fyen, e demton, e pergenjeshtron, e ofendon ajo ty te don se Shqiptare i Shqipnis te vjeter me shume te dua ty se dike tjeter.

Kur te duash me lajmero do te ta qes nje kafe dhe do te njoftoj me familjaret e Fatmir Limajt, dhe vete do ta shifesh se nuk mundet te jete e vertet asnje genjeshter e sllaveve dhe roberve te tyre, eshte i paster si loti.

Te dhenat e mija i ke, do te kisha deshire qe nje kafe ta pijme bashke se je Shqiptare i Shqipnis t'vjeter.