Faqe e re Muzikore shqiptare

VIMAR

Forumium praecox
Faqe e re Muzikore shqiptare

Sapo eshte hapur nje faqe e re kushtuar krejtesisht muzikes. Faqja eshte ne hapat e saj te para megjithate ofron disa kenge shume te sukseshme shqiptare te momentit per shkarkim. Keto te fundit do te shtohne me kalimin e kohes. GJithashtu se shpejti do te shtohen dhe informaconet muzikore kryesisht nga bota e muzikes shqiptare.

Gjithashtu ne kete faqe, te gjithe ata qe e kane pasion muziken mund te regjistrohen ne forumin qe permban vetem tema qe lidhen me muziken.

www.muzike.tk

engjelli

Forumium praecox
Re: Faqe e re Muzikore shqiptare

faqja duket mire.. ne design.. vecse i munogjne disa gjera...
si pershembull nje logo ose banner lart.. /pf/images/graemlins/smile.gif

enton

Primus registratum

Nuk kuptoj dicka ? Keto kenge ti i ke bere link me vendndodhjen e tyre origjinale, dmth kenga qe degjohet nuk ndodhet ne database e faqes sende por te nje faqeje tjeter, dhe mua me duket sikur degjoj muziken e www.muzike.tk por ne fakt degjoj muziken e www.fajtori.com?

VIMAR

Forumium praecox

Une e kam sqaruar dhe ne faqe qe shumicen e kengevei kam vene link nga ku mund te shkarkohet pra jo qe ofrohen nga mua.

Konkretisht nga www.fajtori.com nuk kam vene asnje sepse kenget aty vetem munt te degjohen me Real Player kurse keto qe kam vene une shumica jane ne formatin mp3.

Nuk me duket ndonje gje e keqe qe nuk i kam ne faqen time keto kenge sepse shume faqe te medha muzikore si psh www.mp3sound.com ofrojne vetem linke nga faqe te tjera ku mund ti shkarkosh keto kenge.

Pastaj une me gjithe qejf do te uploadoja kenge qe nuk i ka nxjerre njeri me pare sepe nuk ka kuptim qe te njejten kenge ta nxjerrin shume veta ne server te ndryshem.

engjelli

Forumium praecox

vimar
mi gjej pak kenget te tingulli 3
Ushtari rruges
Zemer ti je bitch

VIMAR

Forumium praecox

Mbreti Fabian

Ushtari i RRuges nuk kendohet nga Tingulli 3 por nga "Ritmi i Rruges" kenge te cilen e ke ne faqen time.

Gjithashtu Kenga "Ti je Bitch" besoj se e ke fjalen per ate te Etnoengjejve e cila gjithashtu gjendet ne faqen time.

DriniS

Ecejak

VIMAR, urime per faqen muzikore qe ke hapur. Une kam nje kerkese, nuk e di nese mund te behet gje, por do e vleresoja shume nese do ma gjeje si kenge ne mp3, ate qe kane kenduar dy vellezer arbereshe ne nje nga festivalet e tvsh. Titullohej "Per ty nje serenate".

VIMAR

Forumium praecox

Tmcd

kengen qe kerkon e kam parasysh dhe e kam degjuar. Eshte pak e veshtire per t gjetur se eshte e nje festivali te kaluar me duket e vitit 1995 por me gjithate po e gjeta do ta publikoj.

oneo

Forumium praecox

Faqe e lezetshme qe duhen shtuar ne NET. Ne jashte vendit kemi nevoje per kenge shqiptare dhe ne mundesi version .mp3

Vimar, nje kerkese kam: a mund qe ato kenge t'i vesh ne version 128 kb/s. Jo per gje por kane cilesi te dobet ne ate menyre. Ose te pakten hap nje dosje tjeter ku mund te thuash qe jane te kas cilesie.

Tiscali duhet te ta ofroje ate vend; apo e ke problemin tek uploadi yt dhe tek downloadimi yne???

Une kam ADSL, nuk e kam problem t'i downloadoj.

Thx if u can.... by psyche

VIMAR

Forumium praecox

Ke te drejte psyche qe jane te nje cilesie te dobet por ata qe i kane uyploaduar e kane bere me qellim qe ti marrin sa me shpejte njerezit se ketu ne shqiperi mbizoteron dial-up. Megjithate sidomos tek kenget rap gjen kenge me bitrate dhe 172kb/s .

VIMAR

Forumium praecox

Faqes ju shtua dhe pjesa per tekstet shqip. Ne te mund te shtoni tekste shqip nga te gjitha llojet. Kontribuoni qe ky koleksion te jete sa me i plote.

Guest

mire mire por mundohu te besh dicka vete persa i perket kengeve.Une dua te permend www.BoriAlb.tk e cla eshte faqe rapi shqiptar edhe kane bere nje pune shume shume te mire ato cunat.Ajo http://www.BoriAlb.Tk ka rreth 50 vizitore ne dite sipas statistikave /pf/images/graemlins/smile.gif

VIMAR

Forumium praecox

Sot me date 15 maj doli versioni i ri i www.muzike.tk . Projekti jone tani eshte shume i gjere. Do te synojme te mbledhim ne nje faqe te gjithe biografite dhe veprimtarite e pothuaj te gjithe kengetareve shqiptare, gje e cila ndoshta do te behet e mundur me afirmimin e kesaj faqeje ne boten e faqeve shqiptare ne net.

VIMAR

Forumium praecox

Per fat te keq www.muzike.tk ka pasur nje problem te madh kohet e fundit.

Shume nga kenget me te preferuara nuk punojne dhe te gjitha kenget me te votuara nuk janeme te gatshme per tu shkarkuar. Me vjen vertet keq qe ndodhi kjo megjithate shpresoj se do ta gjejme nje menyre zgjidhje te problemit.

Nga ana tjeter dihet qe ne gjithe boten publikimi i kengeve ne mp3 quhet pirateri. Por per realitetin shqiptar dhe kaq pak perdorues interneti qe kemi ne mendoj se nuk shkaktojme nje dem aq te madh ekonomik duke nxjerre publike kenget shqip ne formatin mp3.

Duke shtuar qe shumica e vizitoreve te faqes time 90% ishin nga jashte Shqiperise mund te them qe keto kenge arrijne ne menyren me te shpejte atje duke i nxjerre ne internet ne formatin mp3.

Do te perpiqemi ta zgjdhim problemin pasi e dime qe ishin keto kenge qe ia shtuan konsiderueshem dhe pa ndihmen e ndonje lidhje me faqe te medha numrin e vizitoreve faqes www.muzike.tk .

Per fat te keq edhe nqs zgjidhet ky problem per te pakten 2 muaj faqja nuk do te ktheht ne gjendjen e vet te meparshme.

U kerkojme falje vizitoreve por keto gjera ndodhin kur nuk ka asnje mbulim te shpenzimeve (duke llogaritur ore te tera ne internet per ti uploaduar shume prej tyre) per tua sjelle te gjitheve falas keto kenge>

Duke qene se jemi te varur nga free servers keti gjera ndodhin.