Faqe e re. Jepni mendimin mbi kete faqe?

albawebdesign

Primus registratum
Faqe e re. Jepni mendimin mbi kete faqe?

Te dashur antar te ketij forumi faqja http://www.riniashqipetare.tk ka be disa ndryshime te medha vizitojeni nje her dhe jepeni mendimin tuaj mbi kete faqe

Permbajtja:
Mp3 gjdo jave
Intervisa me Yje shqipetare dhe te huaj
Foto galeri
Lidhe shqiptare
Marketing falas
Wallpeapers
Lajme blic nga bota e muzikes

Dhe shume gjera te tjera ja vlen ta vizitoni.

Guest
Re: Faqe e re. Jepni mendimin mbi kete faqe?

albawebdesigner shume e realizuar si faqe dhe e thjeshte pa nderlikime edhe te lumshin duart po kush e ka bere???

DriniS

Ecejak

Verejtje:

Nese kerkon qe te kesh sa me shume vizitore, mos i pengo duke u bere te merzitshme hapjen e faqes tende. Shume mire mund ta heqesh fare prezencen e faqes me fushe te zeze dhe grafik te renduar, ne menyre qe vizitoret te shkojne direkt tek faqja qe kerkojne te shohin. Nje grafik 123KiloBytes ne nje pc me dialup do mbi 40 sekonda qe te hapet (shume perdorues ne tirane i ke me dialup nga shtepia).

Tek faqja kryesore qe permban artikujt e lajmet, uli madhesine grafikut te siperm, beje nga 44 te pakten 20 kb, kualiteti s'besoj te ndryshoje ndjeshem.

Kaq per tani se s'kam kohe per ta pare te gjithen.
Shnet

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb] Verejtje:

Nese kerkon qe te kesh sa me shume vizitore, mos i pengo duke u bere te merzitshme hapjen e faqes tende. Shume mire mund ta heqesh fare prezencen e faqes me fushe te zeze dhe grafik te renduar, ne menyre qe vizitoret te shkojne direkt tek faqja qe kerkojne te shohin. Nje grafik 123KiloBytes ne nje pc me dialup do mbi 40 sekonda qe te hapet (shume perdorues ne tirane i ke me dialup nga shtepia).

Tek faqja kryesore qe permban artikujt e lajmet, uli madhesine grafikut te siperm, beje nga 44 te pakten 20 kb, kualiteti s'besoj te ndryshoje ndjeshem.

Kaq per tani se s'kam kohe per ta pare te gjithen.
Shnet [/qb]
..edhe un ate mendim kam per hyrjen.

engjelli

Forumium praecox

mundesisht ate faqen e pare fare ta zhdukesh....
dhe mos kopjo ne faqet e tjera....

zog

Primus registratum

korrigjim: jo madhesine por MASEN ose PESHEN, ngaqe madhesia merr persiper edhe permasat, e ndoshta keto luajne rol kryesor ne grafizem.

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]

korrigjim: jo madhesine por MASEN ose PESHEN, ngaqe madhesia merr persiper edhe permasat, e ndoshta keto luajne rol kryesor ne grafizem. [/qb]
E kisha per madhesine e headerit (grafiku i siperm) sepse eshte me lartesi 120 pixels, maksimumi ta beje 90 pixels sepse nuk eshte se permban ndonje fotografi qe duhet treguar, por thjesht dy fjale dhe nje shqiponje. Kjo sjell dhe ulje te peshes ne KB se skedarit grafik. Por gjithsesi rrofsh per korrigjimin, se po i bej sqarimin /pf/images/graemlins/smile.gif

albawebdesign

Primus registratum

Flm te gjithve qe dhat mendimin tuaj per faqen time.

Flm. gjithashtui edhe per kritika, ne te vertet ato nuk jan kritik jan vetem sqarime(mesime). Njeri me se shumti meson nga kritikat.

Sa i perket materialiti te rend(madh) te me falni une nuk kam mendu qe ne vendet tjera shpejtsija e internetit eshte shume e vogel dhe qe do te marr kohe qe te hapet faqja.(kete do ta permisoj ne javen tjeter).

Se une jam mesu ne Norvegji me ADSL (2MB per sekund)

Sa i perket kopjimit nga faqet tjera une ne henen do ta opdatoj faqen dhe cdo artikull qe kam marr nga nje fqe tjeter do tia shkruaj linkun.

Gjithashtu Logos nelt qe me that ndoshta me te vertet nuk ka nevoj te jet aq e madhe.

Ju faliminderit te gjithve
Vazhdoni te me kritikoni dhe sygjeroni.

Pershendetje
Flamur Mavraj

zog

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga zog:
[qb]

korrigjim: jo madhesine por MASEN ose PESHEN, ngaqe madhesia merr persiper edhe permasat, e ndoshta keto luajne rol kryesor ne grafizem. [/qb]
E kisha per madhesine e headerit (grafiku i siperm) sepse eshte me lartesi 120 pixels, maksimumi ta beje 90 pixels sepse nuk eshte se permban ndonje fotografi qe duhet treguar, por thjesht dy fjale dhe nje shqiponje. Kjo sjell dhe ulje te peshes ne KB se skedarit grafik. Por gjithsesi rrofsh per korrigjimin, se po i bej sqarimin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nderhurja ime ishte njeçik kot, sepse ti ne fakt e kishe shpjeguar qarte se perse behej fjale e kjo qe ne fakt PESHA, e shprehur ne (kb). une mendova si mund ta shprehnim me shkurt dhe me qarte veç me nje fjale.

po i bej dhe vetes nje korrigjim, pak me lart sygjerova MASEN ne vend te MADHESISE, kur ne fakt duket si e njejta gje. Masiv do te thote I MADH.

ndersa mendoj qe mbetet vetem RENDESIA, DENDSIA si dhe PESHA. kur themi "ai eshte i rende", personi mund te mos jete i madh ne trup, por i rende ne peshe, ne kilo.

ps; keto s'kane lidhje me faqen ne fjale, por vetem me LEKSIKUN e nje langazhi informatik te shqiptarizuar. per me arrit me gjet fjalet e sakta ne perdorim.

RecurrentDream

Forumium praecox

Ne pergjithesi mire :thumbsup: , une kam nje verejtje te vogel qe rregullohet shume shpejt.

Tek forumet, aty ku ke vendosur linkun AlbForumi, URL e ke vene gabim (www.albforumi.net) dhe keshtu qe nuk te con asgjekundi. Nuk po ta jap adresen e sakte qe ti e di duke qene se po flasim ketu apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif

Tung. :wave:

albawebdesign

Primus registratum

Tash bera nje updatim te faqes dmth. te gjitha ato qe me kritikuat u mundova ti ndreqi.

Ne versionin e pare dmth. para updatimit i gjithe versioni kishte nje pesh me 9.3 Mb mbas shtypjes se fotografive logos nelt etj. tash faqja ime eshte ne 6.9 Mb ne tersi.

Sa i perket Linkut AlbForum kish nje gabim te shkrimit ne vend te .com kisha vendos .net flm per kete korigjim. Do te korigjoj shpejt mirpo sot nuk kam kohe.

Gjithashtu te gjitha intervistat e marrura nga web-faqe tjera ja kam vendos linkun.

Keshtu qe faqja mund te hapet shume ma shpejt.

Ju faliminderit per kritikat dhe nese ndokush ka ndonje ide tjeter se si faqja ime te duket me mire le te shkruan ne forum.

Pershendetje te gjithve shikojeni perseri faqen: http://www.riniashqipetare.tk dhe jepni mendimin tuaj perseri.

Pershendetje
Flamur Mavraj