FANTAZIA!

Shqiptarja

Primus registratum
FANTAZIA!

Te nderuar miq te AF-se!
Ka gjasa qe kjo teme te jete hapur ndonjehere,megjithate nuk e kam hasur ketu ne rubriken "Koktej diskutimesh", andaj kerkoj falje nese e (ri)hap perseri!

Me siguri shumica nga ne i ikim realitetit duke fantazuar.Kjo ndonjehere edhe na ndihmon, duke shpresuar qe do te vije nje dite ajo dita kur edhe do ta bejme realitet kete ender te quajtur "fantazi", pra me fjale te tjera eshte nje lloj stimul per te na bere ta realizojme ate, nderkaq te shkretat fantazi ndonjehere dijne edhe te na bejme te ndjehemi te pikelluar, pasi jane te parealizueshme (a jane te parealizueshme valle?!).
Cilat jane fantazite tuaja?! Per cfare fantazoni me se shpeshti?!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: FANTAZIA!

Lara Croft, shume bukur! Jam e bindur se je nje njeri me nje natyre te bute, tamam femerore!.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Une per vehte gjithashtu fantazoj.Ne fantzite e mia te shumten e rasteve ze vend natyra.
Ajo qe me se shpeshti e fantazoj eshte kaltersia e detit,palmat... sikurse gjendem ne nje plazhe me rere te bardhe si bora, duke pushuar ne nje rrjete te lidhur ne mes dy palmash me nje koktej lengjesh ne dore...

/pf/images/graemlins/wink.gif

Vhs

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Cilat jane fantazite tuaja?! Per cfare fantazoni me se shpeshti?! [/qb]
Fantazite e mija kan te bejne me persona te ndryshem qe me terheqin ose qe me kane terhequr me pare

shpesh fantazoj sikur jam ne vende topikale , ka nje alegri ne ajer qe me kenaq , kam qef te ndjehem e pandergjegjshme pothuaj tere kohes e te bej qef kuptohet ne fantazi fus dhe keta persona qe me terheqin te kem mundesi ta ndaj kenaqsine time me to.

Ka disa raste ama se jo gjithmone do jemi alegro kur jam komplet e kunderta e alegrise jam e merzitur po jo e merzitur per ndonje gje por e merzitur si nje njeri qe vuan ne varferi , nje filozofi e pervuajtur per jeten me kap trurin dhe nuk e leshon sikur cte behet , me kujtohen gjera te dhimbshme qe mund te kem kaluar vete , ose qe mund tu ken ndodhur te tjereve si une ose dhe me fatkeqe dhe me vjen te qaj , mendoj si ja bejne njerezit e varfer ne afrike , si ja bejne femijet qe abuzohen cdo dite , si ja bejne ata qe skan cte hane , si ja bejne ata qe vuajne per kaprico te disa njerezve te keqinj qe kane mbi koke e si lejojne te jetojne jeten e tyre te lire e shume gjera si keto ..

megjithate ne fantzime time un gjithmone jam nje zane qe do te donte te kishte pushtet te bente miresi te tjereve dhe tu jepte cdo gje qe do tu donte zemra , sikur mos ekzistonte dhimbja ne kete bote do ishte pak e merzitshme mbasee po jo ne mendjen dhe shpirtin tim /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per momentin kam nje fantazi te cuditshme qe me rrotullohet ne koke: e hypur ne nje deve, ne mes te nje shkretetire dhe vazhdoj e vazhdoj rrugen pertej, drejt shtigjeve te reja....

Guest

Shqiptare!
Kur e pashe kete teme, kujtova se e kishe fjalen per mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe atehere e paske ndjere, qe do vinte nje dite e bukur Shtatori..e do na regjistrohej njona, me emrin FANTAZIA qe do behej shoqja jote.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Hidhemi ne teme..
Une per momentin, jam duke fantazuar, sikur jam ne nje breg deti..ku muzgu sapo ka rene.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Jam ulur, ne reren e lagur dhe po pikturoj me gisht nje emer ne rere..... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Unë për vete fantazoj për Fantazinë /pf/images/graemlins/laugh.gif sikur është ulur mbi rërën e lagur në breg të detit, në muzg, duke shkruar me gisht në rërë ... Kondrapedali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

fantazia_g, e sheh u be realitet fantazia ime...qe te te kem nje shoqe, edhe ate te mire biles!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Guest

Dhe un ju besoj Fantazive dhe Parandjenjave...sidomos kesaj te fundit.... :kiss: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku je ti jam dhe unë, ti duke shkruar atë që unë jam duke imagjinuar... :wub: (jo në rolin e sekretares /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Guest

Une deri tani spo shkruaja hic...po haja hurme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une deri tani spo shkruaja hic...po haja hurme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hiiiiiii! Ça po han kjo /pf/images/graemlins/frown.gif . Apo s'i kishte farzeza :cry:

Guest

Meqenese, kjo teme eshte hapur..nuk po e le te iki kot rasti,po e shfrytezoj, duke shkruar ndonje nga poezite e mia.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Poezi e Fantazi, jane te mirpritura ..kuptohet.. :thumbsup:

RRUGES....

Ne canten e hedhur mbi sup,
Celulari..
Ne celularin e heshtur, te pa telefonuar..
Numri yt fle..
Nen gjumin e shkujdesur,pritja ime..
Nen pritjen e stergjatur,
gjethe bien..
Nen gjethet e fundit, te kesaj vjeshte,
Portreti yt..
Sa bukur, je pikturuar ne mendjen time..
Asgje sdo te doja,
te levizte nga ky imazh..
Era, rezon vertet gjethe,
Era, perkund dhe mendime..
Heshtjen nuk e dua..
me pelqen Zhurma..
Dua, zhurme ne jeten time...

Ne canten e hedhur mbi sup,
Celulari..
Ruges, duke ecur isha hutuar..
Telefoni vertet kish rene,
As zilen, skisha degjuar....

/pf/images/graemlins/smile.gif Fantazia..

bab

Primus registratum

FANTAZIA IME !! fantazia ime do ishte ,sikur te isha ajo zana e magjirave dhe tu plotesoja te gjithe FANTAZITE TUAJA ...

me ka pelqyer jashte mase kjo teme ,,se sikushe ka fantazi te ndryshme ,dhe mua do me pelqente te isha ai EJNGJELLI jyaj i deshirave ,fantazive tuaj ... byeeeeee

Guest

Per Olten..

Ku je???
Ti shoqja ime e femijerise,
Ne kete moment, cilin koridor,
je duke ndricuar, me buzeqeshjen tende??
Ne kohen qe ne te dyja u ndame,
As dielli nuk shkelqeu normalisht,
Persa kohe qe u larguam..
E fytyrat njera tjetres si pame..
Cdo gje qe me lidhte me ty,
Ka mbetur varur,fle..
Nje bllok,nje numer telefoni..
Nje foto,ku jemi une dhe ti,
Nuk dua, qe gjithcka te mbulohet nga harresa,
Per kaq nuk u deshem atehere..
Ku je???
Shoqja ime e femijerise..
Do desha qe Dhjetori te sillte prane,
ate ndjenje te femijerise..

:wave:

Guest

Zeqo... fantazite sti ndalon njeri...po kujdes mos e bej rruge te me ngaterosh emrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] pse une po fantazoj sikur po flias me fantazin ne nje vende sekret /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sepse nuk rri dot pa i fut hunët ku s'ke punë :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Do të të çoj unë ke ai vendi sekret? :devil: :rockband:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Zeqo... fantazite sti ndalon njeri...po kujdes mos e bej rruge te me ngaterosh emrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo me mir se dhe haroj une se po beja kohe sta kisha var /pf/images/graemlins/laugh.gif
kondrapedali te thash je shum large ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] Zeqo... fantazite sti ndalon njeri...po kujdes mos e bej rruge te me ngaterosh emrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo me mir se dhe haroj une se po beja kohe sta kisha var /pf/images/graemlins/laugh.gif
kondrapedali te thash je shum large ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji vrap pele Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nadia81

Primus registratum

une fantazoj qe kjo teme te mbyllet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif