Fantastike : Cilet VIP-a na ngjajne!

TranofiljA

Primus registratum
Re: Fantastike : Cilet VIP-a na ngjajne!

t'morshin pleshtat kto ty mi....se ti je celebrity pervete. Shpejt hudhu nga ai katror dhe dil ke ai siper /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

Jo siper jo, se behesh gruaja e Christian Karembëë /pf/images/graemlins/lol.gif

Ydh moj, ydh! /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

pse ca ka ai? Nuk e kam idene kush eshte... /pf/images/graemlins/confused.gif

cacol

Forumium maestatis

Mjafton mbiemri o Trano /pf/images/graemlins/lol.gif

Futbollist ka qene, eshte zezak francez. Me floket si Koke Kashta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa Adriana, qe mbiemrin e saj e ke Sklenarikova, i kembet te gjata 120 cm me duket /pf/images/graemlins/eek.gif dhe eshte derro femer ( fotomodele ).

teab

Primus registratum

Ajo kembet mund ti kete edhe 2 metra, po ke kjo fotoja me lart ka dale si e pritur ne koke..s'me pelqe.. /pf/images/graemlins/grin.gif

..me bukur duket ajo ke fotoja e mesit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
547607_27858190a2d954xmb4hy15.JPG
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Duke pa kete foto, mendoj se perafrimi qe na bahet me personazhet e famshme nuk bazohet te fytyra por tek modeli i flokeve.

Diddy19

Su@mi

Hmmmm kta qe s kan nxjerr foton e tyre kot qe e nxjerrin kolazhin me foto celebrities sepse asnjeri s ka nevoje te shofi celebrities....te gjithe duam te shofim fytyra forumistash ...e ja keshtu

E violaaaaaaaaaaa moi tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

629997_38181636431a54c5y7c101.jpg

[/ QUOTE ]

Te ta them une me ke (sipas meje) ngjan pak tek kjo fotoja? Me JONIDA MALIQIN. Dhe sinqerisht ajo mua me pelqen sh /pf/images/graemlins/smile.gif

Sirena

Primus registratum

828080_3834729773da54ifotuj18.JPG

Nuk mu ndane kinezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

547607_27858190a2d954xmb4hy15.JPG
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Duke pa kete foto, mendoj se perafrimi qe na bahet me personazhet e famshme nuk bazohet te fytyra por tek modeli i flokeve.

[/ QUOTE ]

edhe qendron edhe jo. varet edhe si ke dale ne foto. po te shifsh te ajo e jemja ma siper, me del valeria mazza qe ka floket e mbledhun, e une nuk i kam. asht thjesht simetria e fytyres. ne 90% te fotove, mu me persritet liv tyler, catherine zeta jones, dhe valeria vetem ne dy foto. edhe pse mendoj se me zeta jones nuk ngjaj (ka mundsi te jete ndoj cop vetull a ndoj detaj krejt i vogel, si psh syte sikur sa jam cu prej gjumit /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
ne 1 foto me del monica belluci e kim catrall, mendoj nga menyra sesi kam dale ne foto. boooh loje hesapi /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: Lara, un' mendoj se scarlett te ngjan prejmend.

pps: sirena, ne te dyja duhet te ngjajme pak, se edhe mu me dalin ato personazhet tuja n'mnyr konstante, pervec kinezes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Mu nje here me doli se i ngjaja Jessica Alba...(ajo e filmit DarkAngel e Flipper /pf/images/graemlins/smile.gif) dhe nje here tjeter Scarlett Johansson...Ato qe me njofin mund te konfirmojne se nuk i ngjaj as nga larg asnjeres prej tyre.

bebi

Primus registratum

provo prap /pf/images/graemlins/laugh.gif, edhe qesh ifije se pa lek e ke, si lojen e si buzqeshjen /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: un' heren e pare provova foto te 10 vjecarit t'kalum /pf/images/graemlins/grin.gif e dola Cindy Crawford /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Po une tu u tall jam maj. Po une ne vend qe me kliku tek " Pergjigju " postoj tek " Vazhdo " kshuqe nuk i kam emoticons. Po e la me kaq lojen se kam frike se po vuna ndej foto tjeter po me del se i ngjaj Jamie Lee Curtis /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Leo Dicaprio, Michael Vartan, Derek Jeter. Rrush rrush jam /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

kush esht linku per te bo kte operacion drastik...

ta provojm iher... se mos me del noi perqindje me Elvis Presly

Dolores

Primus registratum

ahh vetem llafe ktu ......edhe shume pak foto....DUM FOTO

Noti c'hall ke, qe une jam me mashkullore se ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam frike ta jap lidhjen se mos te del Reese Witherspoon edhe ty si Kondres /pf/images/graemlins/smile.gif

Pupa /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

kjo loja asht taman fantastike, se t'a ban qejfin /pf/images/graemlins/laugh.gif
mu m'doli prap sindi te i foto e vitit t'kalum. s'po di me u plak /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

po jena rrac e bukur ne mer jahu! /pf/images/graemlins/laugh.gif