Fantastike : Cilet VIP-a na ngjajne!

cacol

Forumium maestatis
Re: Fantastike : Cilet VIP-a na ngjajne!

552141_189032cbf5d954ns9qvw16.JPG

Lymka /pf/images/graemlins/laugh.gif ( Springsteen, Peck dhe nje futbollist te famshem si Shilton )

cacol

Forumium maestatis

Next one : Kondrapedali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te shohim ca do dali. ( rimoka /pf/images/graemlins/grin.gif )

cacol

Forumium maestatis

552320_5894167d16d954lm741u16.JPG

S'kam faj qafsha per zotin, biles nja dy femra te tjera qe dilnin, i hoqa... por Whitherspoon qe i ngjan, i ngjan /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Prandaj i ngjit muhabeti me femrat ketij... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre shume xhan une tyja /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

552620_121832fe46d954bwtqrw16.JPG

Ketu shkojme ne anonimat... sdq, duke pare ngjashmerite me kesisoj femrash, kushedi se ke do imagjinoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E disha që e kisha nji an femërore brenda meje. Veç nuk e disha që ishte Reese Witherspoon femëroja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Candy, edhe un xhan xhan tyja /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

P.S. Delenxhilerë /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Kondre po moshe per kshu gjerash ke ti mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

2uqeu61.jpg

Perzgjodha femrat se meshkujt dilja skandal /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Kondreeee sa kam qesh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kjo loja asht kot kondre prandej jam e sigurte se rren edhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

shif, Blendi bani prove 1 foton teme dhe del : 75% Kim Cattral, 74% Heidi Klum e 72% Monica Belluci.

Tesh pervec flokeve mbi ball, se di se ku ngjaj me kimin! Kimi bjonde un brune krejt tipare te tjera. Heidi po ashtu, bjonde me tipare ndryshe, Monica yll e un gjynah /pf/images/graemlins/lol.gif

aman se u shkriva /pf/images/graemlins/lol.gif

Kush prej grupave t'mij ofrohet me e riprovu me ndoj foto tjeter, se la pa dal iher me Klinton heritage /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

s'di pse me del nji variant i nji fotos teme me personazhet e anonimes te fq 1 /pf/images/graemlins/idea.gif saktsisht

bebi

Primus registratum

Blendi, qe ku jam e mos gjuj ma me cekic ! /pf/images/graemlins/laugh.gif
surrati jem asht "pak" blury, ceshtje privacy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Picture5.png

Dotesa

Primus registratum

blujeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/angel.gif... ti je vip me vete mi lal /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, pse kerko ngjashmeri me keto... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

luleeeeeeeeeee puc una ty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif per inat te atyre qe se bejne dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

2luxdmv.jpg

Keto ishin rezultatet qe dolen me foton time... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

cacol

Forumium maestatis

Agassi te ngjan /pf/images/graemlins/smile.gif

Ca ben online ti lepurush ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Blue qenke shume kinge dallohet dhe ne foton tende reale /pf/images/graemlins/smile.gif.

Bunny..duhet te kesh shikim te lezetshem /pf/images/graemlins/wink.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Agassi te ngjan /pf/images/graemlins/smile.gif

Ca ben online ti lepurush ?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Mosto ti je tu bo si biçim profeti per modelin tim te ardhesh te flokeve eeeee .......

Nuk isha On-line mer, po sa instalova nje loje te re dhe thashe ta provoja qe ne moment /pf/images/graemlins/shrug.gif ...

P.S: Lipso Thnx! /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
blujeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/angel.gif... ti je vip me vete mi lal /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, pse kerko ngjashmeri me keto... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

luleeeeeeeeeee puc una ty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif per inat te atyre qe se bejne dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Lips, falemnders /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif (ajo fotoja q1 ke vu te faqja precedente, mu nuk me hapet).

/pf/images/graemlins/wave.gif

H

harap

Guest

Po edhe une si vip qe jam nuk e di se me ngjason njeri /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Hmmmm kta qe s kan nxjerr foton e tyre kot qe e nxjerrin kolazhin me foto celebrities sepse asnjeri s ka nevoje te shofi celebrities....te gjithe duam te shofim fytyra forumistash ...e ja keshtu

E violaaaaaaaaaaa moi tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

629997_38181636431a54c5y7c101.jpg