Fanset e West ia nxjerrin gjoksin Kimit (Video)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiKim Kardashian ka përjetuar një pakëndshmëri në koncertin e burrit të saj në Sydney, ky dy fanse të Kanye West ia kanë nxjerrë asaj gjinjtë.
33-vjeçarja është mësuar që gjithmonë të jetë në qendër të vëmendjes, mirëpo këtë ia kanë marrë nga dora dy fanset, pasi kanë bërë që i gjithë fokusi i kamerave dhe publikut të jetë tek gjokset e tyre.


Akoma më keq ka kaluar West, i cili ka marrë kritika të shumta, pasi ishte përpjekur që ta detyronte të çohej në këmbë një person me aftësi të kufizuara që kishte shkuar në koncertin e tij.

 
Top