Fallout New Vegas shet 5 milionë kopje

ValmirM

Webmaster
fallout-new-vegas.jpg

Siç dihet loja Fallout 3 nga Bethesda Softworks dhe Obsidian Entertainment ka krijuar një përshtypje shumë të madhe tek lojëtarët RPG (Role Playing Game) prej lojës Elder of Scrolls IV OBLIVION. Fallout ndryshe quhet edhe “OBLIVION with guns” nga publiku. Bethesda Softworks me lojën e tij Fallout New Vegas si një vazhdim që punon në veten apo (Standalone Expansion Pack) ka arritur që të shes 5 million kopje brenda muajit që prej javës së parë! Me këtë edhe pse loja vërtetë jep një përshtypje shumë të madhe prej ambientit, grafikës, aktrimit të zërit dhe mënëyrës së luajtjes apo (gameplay) arrin që t’i befasoj blerësit.

fallout-new-vegas-screenshot-300x187.jpg

Loja që pritej të jetë shumë tërheqës për ato që pritnin në të përmbante edhe disa gabime (bugs) ku gjatë lojës paraqiten probleme të ndryshme apo skena intersante me karaktere të ndryshme të gabuara, por Obsidian Entertainment pa hezitim i publikoj 2 ilaçe (patches) njëri pas tjetërit dhe përmirësoj shumicën e këtyre gabimeve.

new-vegas-scan1.jpg

Fallout 3 që dul në vitin 2008 përdor të njejtin motor të lojës (engine) me OBLIVION nga viti 2006 përveçëse të modifikuar. Loja dallohet me ambientin e tij dhe sistemin V.A.T.S. që është unike në lojat e Obsidian Entertainment. Në lojë bëhet fjalë për jetën në botë pas disa dekadave ku do paraqiten shumë eksperimente nukleare dhe njerëzit që mos të marrin dëmtime nga këto luftëra nukleare rezervojnë vende në mjedise nëntokësore të quajtura Vaults. Gjithë ngjarja paraqitet në Amerikë rrethin Washington D.C. ku edhe me këtë zgjerim ngjarja shkon deri në Las Vegas, Amerika është kthyer në një vend ku paraqiten njerëz të barbarizuara dhe gjallesa të mutacionuara. Vendi thirret Wastelands (tokat e humbur).
new-vegas-scan3.jpg

Me këtë Fallout New Vegas për kohë të shkurt loja New Vegas gjeneron për kaç kohë të shkurt me shitje 5 million kopje një fitim prej $300 million. Loja është e pranishme në sisteme: PC,XBOX360, PS3; çmimmi për konsola është $49.99 kurse verisoni për kompjuter $46.96.

kerkesat per PC:
multi-core CPU (*Dual Core 2GHz); OS: Windows 7, Vista, XP; Memory: 2GB RAM, 10GB free disk space; GPU: NVIDIA Geforce 6 series, ATI X1300XT minimum.

Burimi : KosovaByte

faustmechtilde

Primus registratum
Përshëndetje Z. dhe znj
Çështja ime (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 200000 Lek në 15.800.000 Lek me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com