Everything falls into place... somehow

Cleopatra

Forumium praecox
Re: Everything falls into place... somehow

Po po e di qe gjithcka shkon ne vend te vet,esht ligj fizik e shpjegon dhe fizika...por koha ndermjet ketij proces...hah...no coment.
 
Top