"Europe" - koncert në Tiranë ne 14 Janar

MLK

Primus registratum
Re: "Europe" - koncert në Tiranë ne 14 Janar

Ju keshilloj ti degjoni unplugged dhe mendoj se do nderroni opinion /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam mare ca kenge me emule qe jane te piratuara nga koncerte private /pf/images/graemlins/laugh.gif me te ik petlla /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me duket se mund t'a thuash "perzgjedhura" ne shqip /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Lere lere se iu mpine gishtat duke bere nje postim kilometrik mbi intervisten e Nanos /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ju te dy me ça mandati keni fillu tu u bo kritiket e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si su moret nje here me thelbin po veç me formen mereni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

forma eshte gjithcka more /pf/images/graemlins/laugh.gif
nese e ke formen ne rregull, thelbi merr sensin e duhur do apo nuk do ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po a u be valle koncerti..kush na i jep pershtypjet?...apo s kishte drita? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Koncerti u nderpre per mungese dritash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Per mungese dritash apo per faktin se fansat e tyne, sot 60 vjecare ne ate ore te darkes kur do zhvillohej koncerti kishin orarin e gjumit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Europe kane kenduar para 15 vjetesh, keshtu qe nderro pilat e makines llogaritese se ti qiska llogarit gabim ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Jo ndryshoji ti baterite e makines llogaritese dhe faqet e kalendarit sepse The final Count Down, kanga e tyne me e famshme asht e vitit 1986 ( 2007 - 1986 = 21 ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Sidoqofte une i degjoja ata ...ne kohen time ne gjimnaz.....edhe e di qe shume veta ktu jan dakort kur them qe jam akoma kumbull /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo ndryshoji ti baterite e makines llogaritese dhe faqet e kalendarit sepse The final Count Down, kanga e tyne me e famshme asht e vitit 1986 ( 2007 - 1986 = 21 ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ps. http://www.balkanweb.com/gazetav4/bluetooth.pdf

Ne 1991 Europe kane dhene nje tourne boteror me Prisoniers in Paradise et thuajse te gjitha biletat ishin te shitura ne te gjitha koncertet. Turneu perfundon ne fund te 1992.

Ti masnej mund te marresh ne daten e lindjes se kengtarit apo babes se kengtarit me bo llogarite e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sidoqofte une i degjoja ata ...ne kohen time ne gjimnaz.....edhe e di qe shume veta ktu jan dakort kur them qe jam akoma kumbull /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti je si kokrra e thanes, qe te gjithe te vijne anes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

Te keqen kushua tyja /pf/images/graemlins/kiss.gif