EUROBEST kuoton Kampionatin shqipter ne lloto.

S6T6N6

Forumium maestatis
EUROBEST kuoton Kampionatin shqipter ne lloto.

Kompania e basteve EUROBEST eshte e para kompani qe kuoton kampionatin shqiptar ne lloto. Skuadrat si Tirana, Partizani, Vllaznia Dinamo etj, ne ndeshjet kunder njera-tjetres, mundet ti luani edhe ju. Kompania ne fjale ka dhe sitin e saj zyrtar ne internet, ku mundet te luash dhe aty.

www.eurobest.net

Tarasi

Primus registratum
Re: EUROBEST kuoton Kampionatin shqipter ne lloto.

Boll bane reklam. Faqja me zori hapet dhe eshte e nje kualiteti mjeran e ti thu per kualitet ne ate qe ofron eurobest :lol:

xhoni

Primus registratum

Eshte iniciative e mire por,kam pershtypjen se do shiten me shume ndeshjet tani :shrug:

khour

Forumium praecox

Dmth. po pame ndonje rezultat si Tirona-Laçi 0-4 te mos na vije cudi? /pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

O Santana te kjo faqja qe po thu une nuk po di si te bej rregjistrimin,ku behet?

Nese deshironi te beni lloto futbolli futuni ktu :

www.paradisebet.com klikoni tek Shqip dhe do ju dali gjithcka ne gjuhen shqipe,eshte faqe internacionale /pf/images/graemlins/wink.gif ..por aty nuk ka kampionatin shqiptar vetem te huaj.

S6T6N6

Forumium maestatis

shko tek www.eurobest.net Kjo eshte faqja zyrtare dhe mundet te abonohesh dhe nepermjet internetit (pra te vesh baste nepermjet PC)

xhoni

Primus registratum

Une kam bere nje karte tek snai dhe luaj me ane te internetit.Eshte dicka shume zbavitese.Kam nje numer ne karte dhe nje pin qe e di vetem une dhe mund ta ndryshoj sa here te dua.Nqs se fiton ,parate te kalojne automatikisht ne karte ,dhe nese deshiron shkon e i terheq tek axhensia ku ke bere karten kur te duash. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ose anasjelltas,po te mbaroi ,shkon dhe i fut sa leke te duash.
Pra seshte nevoja te shkosh sa here qe don te vesh bast ne axhensi,bile tani i luan ndeshjet edhe nese kane filluar

Florus

Forumium maestatis

Interesante kjo karta xhon :thumbsup:
ca vlere ka, apo shitet gia' e karikuar me lek :rolleyes:

S6T6N6

Forumium maestatis

po pra kete lloj perparesie ka dhe kjo shoqeria ne fjale (eurobest). Te hap nje numer llogarie ne internet me shifren qe ti depoziton dhe luan me ato leke sa here te duash. Automatikisht shifra qe fiton depozitohet ne llogarine tende dhe ti e terheq kur te duash.

Florus

Forumium maestatis

s6, ama qe ta hapesh ate llogarine duhet te kesh karte krediti kurse xhoni po thoshte qe karten e lojes shkon e blen te Snai apo jo :rolleyes:

S6T6N6

Forumium maestatis

Jo flobo qe te hapesh nje llogari ne Eurobest nuk eshte e nevojshme te keshe karte krediti. Mjafton te shkosh ne nje pike eurobest dhe te depozitosh shumen ne KESH ose nese ke ndonje llogari bankare mundet ta besh kalimin nepermjet transfertes bankare. Ata te japin userin dhe passin si dhe depozitojne ne llogarine tende eurobest shumen e parave qe ti ke menduar te luash. Ne rast se fiton shuma depozitohet serisht ne te njejten llogari.

E mira e Eurobestit eshte kuotimi i kampionatit shqiptar te futbollit gje qe nuk e ofrojne kompanite e tjera vendase dhe te huaja, vetem ky eshte plusi pasi sherbime nepermjet internetit ofrojne thuajse te gjitha kompanite e llotove.

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] s6, ama qe ta hapesh ate llogarine duhet te kesh karte krediti kurse xhoni po thoshte qe karten e lojes shkon e blen te Snai apo jo :rolleyes: [/qb]
po flobo dhe eshte shume lezecem se kalon dhe kohen.

Juir

Forumium maestatis

I kapi lali 115 euro sot me :
Greuther Furth 2 - 0 Saarbrucken (1)

FT Munich 1860 5 - 1 Oberhausen (1)

Den Haag 5 - 1 RBC Roosendaal (over)

i futa 27 euro

xhoni

Primus registratum

hajt i hanksh me shnet /pf/images/graemlins/wink.gif

une i kam vane interit nje qince euro sot :rolleyes:

Juir

Forumium maestatis

i pakse len lesht /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] hajt i hanksh me shnet /pf/images/graemlins/wink.gif

une i kam vane interit nje qince euro sot :rolleyes: [/qb]
Hahahahahahaha

xhoni

Primus registratum

peshko...mos u tall me fatkeqsine e tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] peshko...mos u tall me fatkeqsine e tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Xhono lene se bona gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif PO mu kujtu qe te kam thene mos e vej me Interin.MEgjithate mos u merzit se edhe une e hongra ksaj here...E vuna prape interin se thashe s'ka per te barazuar me,majaft 9,sdo e beje me 2 shifra numrin e barazimeve,por ja qe gabova.
Kisha vene 2 euro qe te merrja 100 edhe me dogji Interi edhe 1 skuader tjeter e kapionatit Danez :cry: