eRepublik dhe eShqiperia - Duket tema e castit nder lojtaret shqiptare

Hank

Valoris scriptorum
http://www.shqiperia.com/lajme/lajm/nr/14821/eRepublik-atje-ku-mund-te-luftoni-per-eShqiperine

Nje shpjegim i shkurter:
Nuk është vetëm lojë, është më shumë së aq, është një botë e re, një botë luftërash, një botë ku Shqipërinë duhet ta bejmë më të fortë se kurr. Është erepublik, një platformë online që ofron një lojë strategjike globale, ku njerezit janë real. Është një jetë e dytë, mund të ushqeheni, të krijoheni bizneset tuaja, të merni pjesë në jetën politike, të beheni gazetar, dhe me e rendesishmja të mbroni dhe luftoni për atdheun.
Erepublik ekziston ka 4 vite, por Shqipëria në lojë është futur ka disa muaj, detyrë e secilit nga ne është të krijojmë në ekonomi të fuqishme, stabile dhe të qendrueshme, të stabilizoj forcat politike, të meret me ushtaret e rinjë të kombit tonë. Kosova ndodhet nën pushtimin serb, trojet tjera shqiptare po ashtu janë të pushtuara, eja dhe ti, për të berë një Shqipëri të fuqishme në erepublik.
Eja në ketë lojë për tu argetuar, për të krijuar dhe njohur miq të rinjë, dhe me e rendesishmja për të luftuar për Shqipërinë, dhe posa të vish mos haro të ftosh një mik tëndin. Shqipëria po ju pret.

Hank

Valoris scriptorum
Si te luhet (tutorial nga qysh.me)
eRepublik eshte nje loje online strategjike qe luhet shume koheve te fundit. Se pari per te u regjistruar klikoni ketu. Ne kete loje, ju regjistroheni si qytetar i Shqiperise, kurse Kosova fatkeqsisht eshte pjese e Serbise, por qe mund te lirohet nese Shqiperia arrin te kete numer te madhe te banorve (perdoruesve), andaj regjistrohuni dhe ftoni sa me shume shok.
Së pari dua ti përshëndes lojëtarët e ri dhe tua përkujtoj se çelësi i kësaj loje është “DURIMI” dhe mos shpenzimi i GOLDIT!
Në fillim të lojës kërkohet ta zgjedhni një ushtri.
38876556.jpg

Pastaj tek ndonje grup dhe te beni join.
81796093.jpg

Pastaj shfaqet ky mesazh:
erepublik1.png

Kështu duket faqja e parë e lojës:
27948367.jpg

Misioni I
Kliko tek misionet për të filluar me misionin e pare.
68334446.jpg

91453124.jpg

Nëse klikon te “Get a job” të hapet kjo faqe ku mund ta zgjedhësh rrogën më të mirë.
54426628.jpg

Kliko mbi “My Places”, pastaj hapet toka yte ku mund të punosh dhe ta gjesh një vend pune:
80582235.jpg

Kliko prap tek Missions për ta përfunduar misionin
42990616.jpg

Pastaj hapet kjo dritare që të informon për shpërblimet që sapo morre
43655734.jpg

Kur kalon një nivel ti përfiton qdo herë nga 1 GOLD.
74083683.jpg

Por me kalimin e nivelëve është më e vështirë të kalohen nivelet pasi që të duhen qdo herë më shumë e më shumë pikë eksperience.
Misioni II
mission2y.png

Misioni i dytë është për të treguar si të ushtrosh
trainvc.png

Pasi qdo herë që të ushtrosh të shfaqet kjo dritare
strengthu.png

Cdo herë nëse punon dhe ushtron merr një shperblim të vogël, 1 fuqi (strength) dhe pikë eksperience (XP)
getreward.png

Mbasi ke punuar dhe ke ushtruar mund të marresh këtë shpërblim
recruitorder.png

Misioni III
Misioni tjetër është për tu pranuar në një Military Unit si antar i përhershëm
fullmembership.png

Pasi ke arritur rangun private dhe ke vrarë 10 kundërshtar mund të pranohesh në MU
recruitorder.png

Ky mesazh të del kur je pranuar në Special Staff of Albania
ssajd.png

Mbasi të mbaroni disa misione ju mund ta ndërroni vendndodhjen në USA
për të punuar atje me rroga më të mira.
step1ce.jpg

step2gx.jpg

step3lf.jpg

step4z.jpg

step5x.jpg

Luftimi
Për të luftuar kliko mbi Wars
misioni6a.png

Për të luftuar kliko “Fight”
misioni6b.png

Çdo aksion shpenzon 10 energji.
misioni6c.png

Kur e mposht një kundërshtarë shfaqet një mesazh ku të tregon sa dëm ke bëre dhe sa pike rangu dhe eksperience ke fituar.
misioni6d.png

Vërejtje
Asnjëherë mos shpenzo GOLDIn (arin) për të rikthyer energji.
Çdo orë ti automatikisht mund të rikthesh me an të bukës 100 energji.
misioni6x.png

A

altinKS

Guest
Si te luhet (tutorial nga qysh.me)
eRepublik eshte nje loje online strategjike qe luhet shume koheve te fundit. Se pari per te u regjistruar klikoni ketu. Ne kete loje, ju regjistroheni si qytetar i Shqiperise, kurse Kosova fatkeqsisht eshte pjese e Serbise, por qe mund te lirohet nese Shqiperia arrin te kete numer te madhe te banorve (perdoruesve), andaj regjistrohuni dhe ftoni sa me shume shok.
Së pari dua ti përshëndes lojëtarët e ri dhe tua përkujtoj se çelësi i kësaj loje është “DURIMI” dhe mos shpenzimi i GOLDIT!
Në fillim të lojës kërkohet ta zgjedhni një ushtri.
38876556.jpg

Pastaj tek ndonje grup dhe te beni join.
81796093.jpg

Pastaj shfaqet ky mesazh:
erepublik1.png

Kështu duket faqja e parë e lojës:
27948367.jpg

Misioni I
Kliko tek misionet për të filluar me misionin e pare.
68334446.jpg

91453124.jpg

Nëse klikon te “Get a job” të hapet kjo faqe ku mund ta zgjedhësh rrogën më të mirë.
54426628.jpg

Kliko mbi “My Places”, pastaj hapet toka yte ku mund të punosh dhe ta gjesh një vend pune:
80582235.jpg

Kliko prap tek Missions për ta përfunduar misionin
42990616.jpg

Pastaj hapet kjo dritare që të informon për shpërblimet që sapo morre
43655734.jpg

Kur kalon një nivel ti përfiton qdo herë nga 1 GOLD.
74083683.jpg

Por me kalimin e nivelëve është më e vështirë të kalohen nivelet pasi që të duhen qdo herë më shumë e më shumë pikë eksperience.
Misioni II
mission2y.png

Misioni i dytë është për të treguar si të ushtrosh
trainvc.png

Pasi qdo herë që të ushtrosh të shfaqet kjo dritare
strengthu.png

Cdo herë nëse punon dhe ushtron merr një shperblim të vogël, 1 fuqi (strength) dhe pikë eksperience (XP)
getreward.png

Mbasi ke punuar dhe ke ushtruar mund të marresh këtë shpërblim
recruitorder.png

Misioni III
Misioni tjetër është për tu pranuar në një Military Unit si antar i përhershëm
fullmembership.png

Pasi ke arritur rangun private dhe ke vrarë 10 kundërshtar mund të pranohesh në MU
recruitorder.png

Ky mesazh të del kur je pranuar në Special Staff of Albania
ssajd.png

Mbasi të mbaroni disa misione ju mund ta ndërroni vendndodhjen në USA
për të punuar atje me rroga më të mira.
step1ce.jpg

step2gx.jpg

step3lf.jpg

step4z.jpg

step5x.jpg

Luftimi
Për të luftuar kliko mbi Wars
misioni6a.png

Për të luftuar kliko “Fight”
misioni6b.png

Çdo aksion shpenzon 10 energji.
misioni6c.png

Kur e mposht një kundërshtarë shfaqet një mesazh ku të tregon sa dëm ke bëre dhe sa pike rangu dhe eksperience ke fituar.
misioni6d.png

Vërejtje
Asnjëherë mos shpenzo GOLDIn (arin) për të rikthyer energji.
Çdo orë ti automatikisht mund të rikthesh me an të bukës 100 energji.
misioni6x.png
REGJISTROHU http://www.erepublik.com/en/referrer/altinks