Erdha dhe un si gjith dynjoja,por ce do qenka mbaru bakllavaja

London_GirL

Primus registratum
Erdha dhe un si gjith dynjoja,por ce do qenka mbaru bakllavaja

pershendetje anetar te nderuar a me lejoni dhe mua ne mesin tuaj?
un jom Ela keshtu me therrasin, jetoj ktu ne Angli london dmth tash 5 vjet e ca,studjoj Accounting AAT
jetoje me familje si shum te tjere me e bo jeten mo me shum vler, se kur je pa familje eshte pak e merzitshme.
anyway

attachment.php3

Goca

Primus registratum
Re: Erdha dhe un si gjith dynjoja,por ce do qenka mbaru bakllavaja

mireseerdhe! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne forum do konoqesh, do kesh mundesi me llafos me dynjone kur mos te kesh njeri ne shpi. Plus qe do mesosh shume gjojna te reja . Do njofesh edhe palaco sa te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po te ngacmoi kush thuaji moderatoreve sa ja gadisin ata. /pf/images/graemlins/laugh.gif
do te te them nga kush te kesh kujdes?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Vallaj mire se erdhe me verte /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!

Rrespekto rregullat e forumit; mos i kthej temat chit-chat; mos posto ne gjuhe te huj.... kurse per se si te rruhesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ta kallxo Penelja ose LR-ja !!!!

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

SkinArt

Primus registratum

Hey! po ti i paske bere nja 32 postime tani u kujtove te pershendesesh? /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi te uroj tja kalosh sa me mire ne Albforumi

Pershendetje!

Goca

Primus registratum

Izin pyte per kthim xhevapi hakshe... /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mos rrej kot se Izi osht bo qEngj !!! Qingj i mire me nji non' ama !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SkinArt

Primus registratum

Hey? ca boni me pa marr akoma urime tjetra e ktheni ne dallavere, pale edhe permendni rules e AF hapni syte mjafton welcome dhe jo chit chat ktu, ec ke veni ju qe sju rrihet.

Goca

Primus registratum

Te drejte ke, /pf/images/graemlins/smile.gif s`te nigjohet mo zoni... /pf/images/graemlins/laugh.gif sikur me ta pas myll njeri gojen me magji... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hej bote e bote...
pse rrotullohesh kot
ma mire nje magji
ma sill dhe mu ne shpi... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moonchild:
[qb] Hey? ca boni me pa marr akoma urime tjetra e ktheni ne dallavere, pale edhe permendni rules e AF hapni syte mjafton welcome dhe jo chit chat ktu, ec ke veni ju qe sju rrihet. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

T`thashe o London -goca qe ke per te qesh knej...

Qeke ne purgator, edhe une isha para nja nje viti... mos u bo merak se dilet kollaj, mjafton me qene icik ma tolerante... /pf/images/graemlins/wink.gif

London_GirL

Primus registratum

penelat e lllllllllleshit se spo mbaj gjo men tani se ca ishte fjala e dyte.
sa per te rrumje mos u bo merak se sma mer mendja se kan shum dipllome rroje ktu, se sju intereson shum zanatii, o me pak lek prandaj.

masanej more ju ca u bo ktu vlla u hap qiellaaaaaaaaaaaaaaaa me bo muabet per njeri tjetrin, nuk leni as tips.

kush me pyeti per shkrimet qe i kom bo 32, kom postu pak letersia Dashuria shoqeria ene nje tjeter ku thon liria e fjalet me fol ca te dush se aty me pelqen .

se kush te na gacmoj un moderatorve nuk ju them se kom qef me i fight back jo me i ignore.
vdes me bo pak sherr.

nejse ore popull shum flm qe me uruat mire se ardhjen mes jush.

zemra po me bon bum bum mu keputen telat,ka me bohet me difekt dhe shtylla kurrizore nga municjonet vallai. /pf/images/graemlins/laugh.gif
attachment.php3

helibak mucogllava

Primus registratum

London_girl per vec meje te ter keta ketu jan tekeqinj /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_GirL

Primus registratum

zeqo ti kur e thu e vulos amo
mos e kishe anasjelltas ti,se ashu e kom nje parandjenje :kiss: