English Translation?? Ditëm yë tëtakova unë më ty u dashurova.
D DumbGuy Primus registratum 14 Feb 2003 #1 English Translation?? Ditëm yë tëtakova unë më ty u dashurova.
I I love new york Primus registratum 15 Feb 2003 #3 Re: English Translation?? Fillimisht postuar nga DumbGuy: [qb] Ditëm yë tëtakova unë më ty u dashurova. [/qb] Click to expand... si teme ngjan me nick-un tend
Re: English Translation?? Fillimisht postuar nga DumbGuy: [qb] Ditëm yë tëtakova unë më ty u dashurova. [/qb] Click to expand... si teme ngjan me nick-un tend
T Top Secret Primus registratum 22 Aug 2003 #4 Re: English Translation?? Cdo dite e me larg zemres tende?- (kush ma perkthen?)
A Anana Primus registratum 25 Aug 2003 #6 Re: English Translation?? Fillimisht postuar nga Tequila_Sunrise: [qb] Cdo dite e me larg zemres tende?- (kush ma perkthen?) [/qb] Click to expand... Everyday further from your heart P.S. E ke me verte ti qe e deshe te perkthyme...?
Re: English Translation?? Fillimisht postuar nga Tequila_Sunrise: [qb] Cdo dite e me larg zemres tende?- (kush ma perkthen?) [/qb] Click to expand... Everyday further from your heart P.S. E ke me verte ti qe e deshe te perkthyme...?