Re: ENGJELLIT TIM
kush do ja beje sa per te qarat ne akoma naten maximumi 5 ore gjume fleme edhe se po mbushet plot nje vit
Ani kujt i ngjan apo akoma shpejt kjo e imja nuk ka asgje nga une vetem nga babi vet thone qe gocat jane keshtu prandaj mezi po pres cunin qe te jete si une i qete
per ty dhe zemren e vogel e vendos ndonje foto pyet Elianin ai di ti vendose
Kur isha shtatzene diskutoshim shpesh me burrin se cfar do ta kishim ,ai kishte deshire vajze une djale,kur e morem vesh qe ishte vejze ,i erdhi rradha emrit ,te cilen e vendosi po ai ,un nuk refuzova pasi me pelqejti zgjedhja e tij(Fjorilda),por kur erdhi ne jete ,pame se ngjante nga une, pashe se jo, se si pelqejti ,por shpresonte dhe tek pamja ,qe do ti ngjante babes,i thashe:mos u merzit se vajze deshe vajze ta dha zoti,emrin po ti ja vure,po tani ,le te marri dhe dicka nga mami,apo jo.
Jo ti ke t`drejte me tha ,po mori dicka qe dhe te dua s`ja ndryshoj dot ,surratin tat .Pra mendoj se anon nga une ,por gjithsesi eshte pak shpejt ,pasi thone qe femijet ndryshojne tipare mbas 40 diteshit.
Fale zotit gjerat me shendetin po shkojne mire ,por si t`gjith foshnjet ka dhe ajo problemet e saj,p.sh.mb i dhemb barku ,qan shum ,bile burri thot ,jo qan por ulerit,dhe si pasoje qe une e ushqej me gji,del dhe shpesh ,por un nuk shqetesohem fare ,pasi dihen k`to gjera,dhe mundohem me qetesi ti kaloj.
Sa per gjumin ,as kjo s`me ben pershtypje,por mamia me tha se mbas 6 javesh ,do filloj vet te kuptoj kur eshte dit e kur eshte nate,dhe do ti normalizohet me mire te fjeturit.Sot behen 16 dite nga dita e lindjes ,dhe kur e peshum kishte shtuar rreth 240gr,nje shtim normal.E kam nxjere disa here shetitje ,pasi shyqyr zotit kemi pas dhe kohe te mire.
Sa per fotot nese hyni me mua ne msn,ju jap disa foto ,ok.
Tani ka i :kiss: t`gjithve dhe bebave tuaj ,kush eshte mam,kuptohet.