engjell

Marina

Primus registratum
Re: engjell

nga gjithe keto mendime te ndryshme do te doja tju falenderaja ne radhe te pare se si dihet jetes duhet te pergatitesh nje here per te keqijat se te mirat e kane deren hapur dhe sa per mendimin per ta futur ne dollap ishte mendim i shkelqyer :book:

Marina

Primus registratum

Ah;Se arrova po kush ju tha ju se eshte vjerra ime une kur te martohem o e bej vjerren qe te me doje me shume se djalin e vet o pellcas . :kiss:

paralele

Primus registratum

nxirre mi lal nga shpia pse duhet te te nxihet ty jeta....ti nxihet vjerres me perpara:))

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] rambla ktu qenke mi rambla /pf/images/graemlins/smile.gif mir ti iher? cne qe paske perfunduar te kjo tema apo.... :rolleyes:
marina he mi bere gje ti :confused: [/qb]
ehe mire jam /pf/images/graemlins/wink.gif , po temat per te gjithe jane o flobo, keshtu shkruajta dhe une...ajo qe mendon ti eshte shume larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

vjehrres ja mledh vec kshtu.
kur te prezantohesh, te jesh e qeshur plot humor, te sillesh sikur e ke njoft qyyysh athere... /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth pasi ta pershendesish ajo te afron dicka me pi, ti i thu:- nitash s po me pelqen uji me gaz, ngrihesh merr goten vete e mbush me uj(ose...)...me gote ne dore sillesh pak nepershpi tuj pa fotot ose...e fillon, iii sa e shemtut paske dal nitu moj vjeherr? ose...tek kjo fotoja tjeter paske dal sexy, do dalim bashke per me ble rroba se kto tek kjo foto s te shkokan, e ngjyren e flokve ta zgjedh une...ajo do hutohet natyrisht por ti ban sikur se ke mendjen, e vazhdo programin...
pa dashje t bjen gota prej doret e te thehet...ti vec qesh, e thua:- ky asht shej fati patjeter, do sjelli gzim e hare n kyt shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif , shif nga i fejuari jot, ai ngrihet e pastron copat e gotes, ne kte rast jepi nje te perqafuar vjehrres e nje te puthme n faqe vjehrrit, ven nje muzik techno ose...e thuji atyne..wow njehere ne jave do kemi party n shpi...hajde t bajm pak prova, e i merr me kcy... /pf/images/graemlins/laugh.gif

shif masanej resultatin... :wink:

:devil:

Marina

Primus registratum

po qeke dreqi vet ti po e mendon ti cdo mendoj vjerra kur ti puth plakun qelbsira ma mori cunin po dashka me ma bo dhe plakun per vehte pastaj i ka bo vete ajo kur ishte e re megjithse atehere nuk kishte uje me gaz po kishte pus ka shku deri tek pusi me mbush nje gote uje po do zoti nuk me del aq e zgjuar po mendimin e kishe te shkelqyer

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] rambla ktu qenke mi rambla /pf/images/graemlins/smile.gif mir ti iher? cne qe paske perfunduar te kjo tema apo.... :rolleyes:
[/qb]
ehe mire jam /pf/images/graemlins/wink.gif , po temat per te gjithe jane o flobo, keshtu shkruajta dhe une...ajo qe mendon ti eshte shume larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e pra thash un, non e' da rambla :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] thoshte gjyshja nji shokut tim: e lind çunin e rrit e t'vje ta merr k*rva /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po cuni te kishte ken me mend, mos te kishte marr k***a /pf/images/graemlins/wink.gif

Kur te bahem un per vjehrre? Ehu ka koh ajo pun, nejse ishalla me gjen zoti nji te mir fort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marina

Primus registratum

po qe je Flobo as qe nuk diskutohet fare .
Sa per ide /pf/images/graemlins/blush.gif eeeeee cka s´ta mbush mendjen

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] thoshte gjyshja nji shokut tim: e lind çunin e rrit e t'vje ta merr k*rva /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po cuni te kishte ken me mend, mos te kishte marr k***a /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Eshte vetem nje batute zemer /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga marina:
[qb] po qe je Flobo as qe nuk diskutohet fare .
Sa per ide /pf/images/graemlins/blush.gif eeeeee cka s´ta mbush mendjen [/qb]
ca jam :confused: nejse une 1 ide dhash qe ndoshta per disa nuk funksionon :shrug:

Marina

Primus registratum

po nga e gjete kete pseudonim more aman a mund te shpjegosh se cfar do te thote flobo megjithese nuk eshte brenda temes kjo pyetje po une po dal pak jashte temes do ta di shume per ndere
pacim