ENDERR

Guest
Re: ENDERR

pash gjyshin tim qe ka ca qe ka ikur na kjo bote
i miss my good grandfather

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga SKEVI:
[qb] endrra me e bukur qe keni pare keto kohet e fundit [/qb]
Imazhet i mbaj mend copa-copa.Isha shtrie ne divanin tim ngjyre portokalli e erret dhe shigja TV.Nga dera hyn nje cun dhe me thote spostohu pak se du me pa TV.Une isha shtrire dhe leviza shume pak.Djali mbeshteti koken ke supi im dhe dukej shume ie lumtur,kurse une e perqeshja nga prapa duke bere shenja sikur isha ne kopesht.
Ah c'jam knaq :lol:

Guest

Fillimisht postuar nga SKEVI:
[qb] Girly vetem kaq?????
besoij se e bukura qendron tek menyra se si e ke pare........... [/qb]
po ja e pashe sikur erdhi dhe biseduam dhe me ndihmoi per shume gjera /pf/images/graemlins/wink.gif

biseden se mbaj mend

ca endrre esh ajo e jotja ashu mi ema /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Sikur e shpika une ondrren,ashtui doli me...
Mu me vinte me qesh se si i masha mend gjith ato perqeshje jo me gjuhe,jo me dur tu bo si pinoku apo mas veshve :lol:

Guest

su@mi traft pika ishalla ku ja pe erotizmin asaj ondrres ti me :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:thumbsup:

DRITAN SEJAMINI

Primus registratum

sot e pashe veten ne nje vend ku kishte vetem te cmendur. isha me nje mikeshen time perkrahu dhe cuditerisht po argetoheshim shume me gjithefaresojfytyrash ndersa po ecnim u futem ne nje si pune kopeshti te vogel me nje shatervan ne mes. kur kthej koken djathtas shoh nje nga gjerat me te frikshme qe kam pare ndonjehere. nje femije i vogel rreth tre vjec i ulur ne toke. ishte shume i bukur, topolak dhe me floke me onde. vetem syte i kishte jashtezakonisht shume te medhenj. per nje cast dukej sikur ishin sy kukulle qe i ishin vendosur. por me e frikshmja ishte se ne syte e njome te tij kishte vetem nje imazh te stampuar dhe asgje nuk i levizte, nuk e di cfare ishte po njehere mu be si nje njeri i shtrire pertoke dhe nje tjeter ne kembe a dicka e tille. nejse mua me ate mikeshen time ne fillim nuk na beri shume pershtypje por me e tmerrshmja ishte se edhe pse i kishte syte e palevizshem dukej sikur ai jo vetem po na shikonte por edhe po na ndiqte me sy. ketu filloi ankthi donim te iknim por per nje cast kembet na u ngjiten ne toke dhe nuk di ta shpjegoj por nje si rryme elektreciteti me kaloi ne trup dhe gati sa s'me mori frymen. ngadale ne fytyren e femijes filloi te ravijezohej nje ngerdheshje e tmerrshme dhe pa levizur fare trupin drejtoi gishtin drejt meje. ketu s'munda me edhe pse e dija qe ishte enderr u zgjova.

KESHTU TREGOHEN ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gangsterja

Primus registratum
Alamet enderre,sikur isha ne shtepine time dhe aty ishte djali(me te cilin jam zene ne realitet)bashke me nenen e vet doja te hyja ne shtepi,por nuk kisha sesi te hyja pasi nuk doja ta takoja.Mora guximin dhe hyra brenda,se emes ia dhashe doren ati jo,ai buzeqeshi dhe sikur mu afrua prane meje aty mbaroi enderra,nuk e kuptova se cme tha......