Emra Shqiptare

Lit

Primus registratum
Re: Emra Shqiptare

emra te vjeter plakash korcare:

Rodhopi
Andromaqi
Kaliopi
Kaliroi
Vasiliqi
Afroviti (teta Viti)

Lit

Primus registratum

Lilly, plakat e lagjes i kam njohur per shqiptare jo greke. Sipas pseudopolitikes etimologjikisht te gabuar qe vure ne dukje, e nxjerr Korcen e tere si Greqi. Qe te mos bejme gabime te metejshme, ne Shqiperi ka emra greke, turq, italiane, angleze, gjermane, franceze (me duket se i imi eshte i tille), bullgare, ruse...ka krijime kot me kot bashkimesh fjalesh, etj, etj, etj.
Ato qe permenda une jane thjesht emra ortodokse grash, s'do te thote qe jane greke. Boll me duket si sqarim, apo jo?

Guest

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lit:
[qb] Lilly, plakat e lagjes i kam njohur per shqiptare jo greke. Sipas pseudopolitikes etimologjikisht te gabuar qe vure ne dukje, e nxjerr Korcen e tere si Greqi. Qe te mos bejme gabime te metejshme, ne Shqiperi ka emra greke, turq, italiane, angleze, gjermane, franceze (me duket se i imi eshte i tille), bullgare, ruse...ka krijime kot me kot bashkimesh fjalesh, etj, etj, etj.
Ato qe permenda une jane thjesht emra ortodokse grash, s'do te thote qe jane greke. Boll me duket si sqarim, apo jo? [/qb]
nuk me kuptove me duket.une thashe qe EMRAT jane greke(kurse tema kerkon emra shqiptare,jo te huaj apo fetare),nuk thashe qe jane greke plakat e lagjes tende.

Guest

Disa emra shqiptare qe s'kam gjetur ne kete faqe jane Ariol, Artiola, Aurora dhe Jorida.

Guest

Vajza ime quhet Fjolla, jetoj ne gjermani
ne zyre me thone se nuk eshte emeer i njohur dhe nuk e regjistrojne. ku mund te gjej fakte per kete emer