Emra Shqiptare

Guest
Re: Emra Shqiptare

ka emra sa te dush
Sidorela
juliana
Julia
Juli
Klaudia
Adela
Eva
Jola
Klevia
Floralba
Albana
Alba
Eni
Ana
Kasjela
Erjona
Daniela
Klejda
Elona
Elda
virjona
Jona
Anxhela
Eda
Bela
Erjon
Renaldo
Klaudio
Alda
Ermelinda
Imelda
Elvis
Ervis
Erald
Elis
etj........

Guest

obobob Xia vetem Diell jo lollllll nuk eshte shume i bukur vendosja njerin nga keto emra Justin,Antonio,Valentino, Elis,Edvin,Klaudio ose Andy jo diellllllllll nuk eshte i bukur gjej i emer me te bukur

Guest

emri hashim do me thon se ky njeri ka maru krejt edhe e pi shum duhanin edhe veq tallava ngon

Guest

KOSOVA RREPUBLIKE
Ja me hater ja me thike.

Jo plako se nuk esht emer ky jo

Guest

Të nderuar,

Nisma juaj është shumë e qëlluar. Unë desha t'jua propozoj një emër por pashë se ajo tashmë ekzistonte në një variant tjetër. Por me sa më kujtohet në këngën për Legjendën e Rozafatit thuhet:

'Ç'i ra mjegulla Buen's'

dhe jo BUJANËS. Sidoqoftë, mund të ketë edhe variant të tillë, por mua më pëlqen më shumë simotra BUEN/Ë,-A e këtij emri. Tashmë një mbesë imja e mban këtë emër dhe kisha dashur që edhe shumë çupa të tjera shqiptare ta mbajnë këtë!

Poashtu më pengon jashtëzakonisht shumë lagjja e emrave në femërore që jepet në të shquarën ndërsa ajo e emrave mashkullorë në të pashquarën:

ULPIAN (M) (e jo ULPIANI) dhe ULPIANA (F) në vend të ULPIANË! Pse athua? E di se kështu e kanë bërë dhe autorët e librit për emrat por ky është një gabim trashanik dhe krejtësisht i paarsyetueshëm nga pikëpamja gjuhësore!

Përshëndetje,
Agimi

Guest

emer i druri , me gjethe forme zemre , im njohur edhe si qaj i mire per ogrgane rrespiratore

Guest

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :mad: :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

ALBANIAN NAMES FOR GIRLS:

SHEQERE, SHERIFE, ZENEPE, SELVIJE, BAJOME, MEREME, BAKLLAVA, MANUSHAQE, SARAMONTJELA, GJYLE, xhevrije, xhemile,dhe e fundit Hajrije.

çfar tregon kjo?
Kjo tregon qe kto emra duhen te fshihen nga kategorija e emrave. KOHET NDRYSHOJN. BASHK ME KOHET DUHEN NDRYSHUAR EDHE EMRAT.

ME SHUM RESPEKT,
AAANNAAA. :rockband:

Guest

quhem eni. Besoj se i-ja e emrit tim nuk perben prapashtese qe nenkupton trajte te shquar por eshte pjese integrale e rrenjes se emrit, keshtuqe sugjeroj qe ne listen tuaj te shkruhet "eni" dhe jo "en" madje te shtohet edhe ne listen e emrave femerore pasi ne shqiperi tashme ka shume vajza qe quhen keshtu...une jam vajze!

Guest

Amerika eshte njekurve qe nuk e ka shoqen. Rrofte Shqiperia.

Guest

emrat shqipetar jane shume te bukur do te doja re shtoja emrin anjgjelina