Emra Shqiptare

Belinea

Primus registratum
Re: Emra Shqiptare

Adivi /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem dy njeres kam degjuar me kete emer ,njera prej te cilave ka vdekur /pf/images/graemlins/frown.gif
Emer i veacnt e mua me pelqen shumeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

andrea ka qene emeri i nje nga dishepujt e krishtit.........duke qene se ai eshte edhe emri i shume shqiptarve, besoj qe te futet ne at liste sepse emri i till esht ne te gjithe shtetet e botes si,america (andrew) italia:(andrea) spanja:(andreas) etj. pra cdo shtet e thote simas accentit qe kane per kete duhet qe te jete ne listl.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Madalena:
[qb] emri Andrea me pelqen shume :thumbsup: [/qb]
Me te te kallxu per nji Andrea qe njof une, as per cunin e kunates nuk te njit me ai emer /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Per emrat propozoj :
Hekurie
Bylykbash
Sabire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Erifili
Raho (komshija e katit 3-te : kurre se kuptova se si e kishte gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Halit

Guest

Disa emra shqiptar.
Adrian----Adriana
Albjon----Albjona
Altin-----Anisa
Artion----Artiona
Arlind---Anisa

Anana

Primus registratum

Ferik, Sheval, Besim, Neki, Haqif, Hashim, Baftir, Baftijar, Imer, Ruhit, Medat, Erzan, Sherif, Qem, Shaqir, Hajredin, Agron, Teuta, Shemije, Refije, Besime, Shaqire, Besnike, Besare, Ilire, Lirije, Shote, Saqibe, Mireme, etc.

Tani me ra ne sy kjo tema mua. Shumica e ketyre emrave siper nuk jane emra shqiptare por te huazuar neper vite nga Turqit. Ku kemi ne Imere e Ruhit etj etj...Ne kemi Shaqir, Agron, Teuta, Besim. Mos na i ngaterroni pushtuesit me veten tani...

lir

Primus registratum

ILIR :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif , shqiptar me duket...

lir

Primus registratum

ore po se mar vesh, kush e quan femijen e vet haqif, shaqire :smash: ... duket si nje film por* turk :lol:

Anana

Primus registratum

Sec jane ca andej nga fshatrat. Megjithate ne ditet e sotme edhe andej po shkojne drejt Amerikes se po i quajne kalamajt Xhorxh e ca emra qe s'te shkon mendja fare.

Po kur benin nga 10 kalamaj me perpara i vinin ca emra shpejt e shpejt edhe s'pyeste njeri se e kishte emrin bebi Shaqir apo Shakir.

Une kam 6 teze. Nga ato njera quhet Hume, nji Ike e nji Bike.

Nje here gjyshja me tha qe Gjyshi ua vinte emrin gocave sapo lindnin pa u mendu fare. Edhe gjyshi qe analfabet...

Guest

DIAR : kuptimi i emrit diar eshte ky : DIamantARgjend dmth dy shkronjat e para te diamantit dhe dy te parat te argjendit

Guest

Ju lutem të më skjaroni qfar domethënje ka emëri
ELEZ dhe a është emër i pastër SHqiptar.
Ju falemnderit;