Emra Shqiptare

Guest
Re: Emra Shqiptare

>>> Po emri Sindikata si ju duket????Per shkurt mund ta therrisni Sindi! <<<<

Emer i bukur. Propozoje te e perdorin ne Estrade.

>>> dulla eshte emer shum i bukur shqip
Mos se na ngjallet Enveri. Dulla me duket se eshte shkurtim per Avdullah versioni shqip i emrit turk Abdullah.

Ju po talleni he? Ky eshte serioziteti per emrat shqiptare?

Emra shqiptare jane ata qe jane nga lashtesia, Gent, Teute, Ulpiane, Bardhyl.

Nuk eshte as grek emri Pirro por Ilir bashke me emra legjendare Konstandin, Doruntina.

Al-Punk

Still here

Sigurisht qe Sindikata nuk eshte emer shqiptar! Ironic, duhet ta kesh lexuar ne ndonje liber shqiptar qe ironizonte periudhen komuniste (Tip F.Kongoli). Po ashtu dhe emra te tjere te kesaj periudhe ju lutem mos i sillni per diskutim kur nuk keni interes te vertete ne kete zone!
Rrespektoni mendimin e atyre qe duan te shkruajne nje emer tamam!

dhe ... jo te gjithe emrat qe shkruhen ketu jane emra shqiptare. Lista e emrave shqiptare aktualisht ndodhet tek http://emra.shqiperi.com dhe nga emrat qe do sugjerohen ketu do shikohen ato qe jane me te vertete emra shqiptare dhe pastaj do kalohen ne ate liste!

Faleminderit te gjithe atyre qe kane dhene nje sugjerim serioz per nje emer shqiptar!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Mandi:
Sigurisht qe Sindikata nuk eshte emer shqiptar! Ironic, duhet ta kesh lexuar ne ndonje liber shqiptar qe ironizonte periudhen komuniste (Tip F.Kongoli).

S'desha te vjedh te drejtat e autorit,prandaj s'shpalla se e kam shpikur vete kete emer.Desha ta lija per nje here tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

une po te shkruaj kete meesazh nga anglia po ashtu me trego nje mesazh mua e dashur te dua

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Mandi:
......shqiptar qe ironizonte periudhen komuniste (Tip F.Kongoli). ...........

Mandi!Dhe nje gje tjeter se me kishte shpetuar.Nuk eshte sh e kendeshme te ngaterrosh shkrimtaret njeri me tjetrin.Behet fjale per Teodor Kekon dhe jo Fatos Kongolin :smash:

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Mandi:
......shqiptar qe ironizonte periudhen komuniste (Tip F.Kongoli). ...........

Mandi!Dhe nje gje tjeter se me kishte shpetuar.Nuk eshte sh e kendeshme te ngaterrosh shkrimtaret njeri me tjetrin.Behet fjale per Teodor Kekon dhe jo Fatos Kongolin :smash: [/qb]
Ironic ke te drejte!
Megjithate ju lutem te mos e prishni si teme pasi e ka nje qellim.
Sigurisht shume kujt mund te mos i interesoje, prandaj lerni te shkruajne vetem ata qe kane interes!!!

alinos

Forumium maestatis

Mand nuk e dija se ketu sugjeroheshin emra shqiptare, mendova se behej fjale per emra qe perdorin shqiptaret.
Dhe te gjithe ato qe permenda jane emra qe i kam degjuar, jo te shpikur.

Vonesa eshte emer shqiptar dhe u vihet vajzave qe nuk priteshin, ose qe kane ardhur me vonese.
Po keshtu Mjaftoni apo Sose jane te perdorur.
Vlen te them se kam nje kusherire te quajtur Mjafto (shkurt per Mjaftoni) ?!

Guest

Besiana ose Besian vjen nga nje shpelle ne Hot te
Shqiperise e quajtur shpella e Bezanes

Never Alone

Primus registratum

EDON/EDONA
ELIDA
EDIT/EDITA
ERVIN/ERVINA
EVIS/EVISA
ARJAN/ARJANA
BEKIM/BEKIME
BARI/BARIJE
ERTI/ERTA

Guest

zorollo eshte nje nga emrat e nje komandanti ilir qe ka pushtuar kinen

Guest

jam ngaKosova dhe kam deshirte bashkohet Kosova mepershendes nga Zemra Valbona shqiperin do tebehet ne Shtet.ju

lidi

Primus registratum

Per t'u cuditur.....!!!!! Si ka mundesi qe asnjerit nuk i ka rene nder mend per disa emra "shqipetaresh" si...... Gjergj, Liza, Fran, Pal, Mark, Dede, Tom,Marte, Dile, Bardhe,Gjelina, Gjovalin, Nikolle,Marie, Vjollce,
Ndue,Gjon,Gjin,Llesh etj.