*Empire Earth*

bebivogel

Forumium maestatis
*Empire Earth*

Ka mundesi te me thote njeri ku mund ta gjej kete loje? ... and not to buy it nese i shkon ndonjerit ne mendje ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis
Re: *Empire Earth*

e provova te paren sme pelqeu fare si demo ....patjeter ... lojen e kam luajtur para disa ditesh full version... por jo ne shtepine time edhe nuk arrita tia merrja personit ... prandaj per mua DEMO sucks /pf/images/graemlins/tongue.gif flm NeverAlone gjithsesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Xytros

Primus registratum

ok. je pak larg bebushe po ta kisha dhene une si dhurate /pf/images/graemlins/smile.gif

empire earth rulz. Loja me e mire nga ana strategjike qe kam pare deri me sot. Nuk eshte aspak e vertete qe fiton comp.

@beba : shko dhe huazoje lojen e plote ne ndonje dyqan dhe me programin clone-cd mund ta kopjosh /pf/images/graemlins/smile.gif
nese nuk funksionon akoma , atehere merr .exe te demos dhe zevendesoje me ate te lojes.

une e bleva se isha i padurueshem , por e di qe funksionon sepse ia kam kopiuar gjithe shokeve ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

ka provuar kush "medieval: total war"?

nqs po le te marrim e japim pak...

Never Alone

Primus registratum

:smash: Une nuk e di po ja keshtu me ndodh gjithmone nuk fitoj kurre, megjithese nuk e luaj shpesh :mad:
Une per vehte kam shume me qef te luaj "Age of Empires edhe Conqueros" qe jane po e njejta loje. Megjithate gjithsecili ka opinionet e vehta.

Beba: pervec se ta blesh ate loje nuk ka ndonje variant tjeter (me sa di une) sepse nuk mund ti besh kopje dot (nuk punojne) :rolleyes: :confused:

Xytros

Primus registratum

>Beba: pervec se ta blesh ate loje nuk ka ndonje >variant tjeter (me sa di une) sepse nuk mund ti >besh kopje dot (nuk punojne)

LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

nuk thashe per ta blere ... po te kisha ndermend nuk postoja ketu fare /pf/images/graemlins/wink.gif ... Xystros atje ku jeti mund te besh cdo gje ... ktu ku jam sma m'ban /pf/images/graemlins/tongue.gif ... edhe jam dakort qe computeri nuk fiton gjithnje ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Xytros

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une i gjori per mire u mundova /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk ka prog dhe njeri ne bote qe ta vertetoje se ke bere CloneCd

Vetem po te thyen deren e shtepise dhe te te kapin me kopjen ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe atehere mund ti thuash qe e ka bere shoku /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xytros:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une i gjori per mire u mundova /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk ka prog dhe njeri ne bote qe ta vertetoje se ke bere CloneCd

Vetem po te thyen deren e shtepise dhe te te kapin me kopjen ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe atehere mund ti thuash qe e ka bere shoku /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
the problem is that i cant return it( open box) ... tani me kupton besoj ... ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Xytros

Primus registratum

nc nc nc ... Kush di te lexoje eshte ne avantazh. Huazoje = merre me qira
ketej nga une ben nja 2 Euro dita /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xytros:
[qb]nc nc nc ... Kush di te lexoje eshte ne avantazh. Huazoje = merre me qira
ketej nga une ben nja 2 Euro dita /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: [/qb]
uhmm hello kush ta jep me huazim ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... oh another thing this is not GERMANY! /pf/images/graemlins/tongue.gif DUH!
megjithse gjeta nje ne Kazaa por luaj 5 min edhe me fiket nuk arrin as te beje AutoSave ... eh /pf/images/graemlins/frown.gif

Xytros

Primus registratum

??? as neper videotheka ? :confused:

keq me vjen por je shume larg dhe nuk te ndihmoj dot /pf/images/graemlins/frown.gif