Never Alone
Primus registratum
Embelsirat
Embelsire me Molle
Masat:
3 kokrra veze
4-5 kokrra molle
1 gote uji sheqer
3 1/2 gota miell
4-5 luge gjelle arra te shtypura
1 maje luge kafeje sode
pak vanilje
Per shurupin: 3 gota uje, 3 gota sheqer.
Ne nje ene rreh vezet me sheqerin derisa te tretet sheqeri, hillen mollat e grira ne rende, arrat e grira edhe mielli ku kemi hellur me perpara soden. E perzien lehte, derisa te behet brumi i shkrifte. E hellim ne tave te lyer me yndyre dhe e pjekim ne furre. Pasi piqet, e ndajme ne copa ne forme rrombi, edhe i hellim shurupin edhe pak kanelle siper.
Embelsire me Molle
Masat:
3 kokrra veze
4-5 kokrra molle
1 gote uji sheqer
3 1/2 gota miell
4-5 luge gjelle arra te shtypura
1 maje luge kafeje sode
pak vanilje
Per shurupin: 3 gota uje, 3 gota sheqer.
Ne nje ene rreh vezet me sheqerin derisa te tretet sheqeri, hillen mollat e grira ne rende, arrat e grira edhe mielli ku kemi hellur me perpara soden. E perzien lehte, derisa te behet brumi i shkrifte. E hellim ne tave te lyer me yndyre dhe e pjekim ne furre. Pasi piqet, e ndajme ne copa ne forme rrombi, edhe i hellim shurupin edhe pak kanelle siper.