elita5

nihilistja

Primus registratum
elita5

dje elita 5 dha nje koncert per inagurimin e albumit te tyre te ri ishte shume fun sa per informacion ishin dhe shume albfista gjithashtu edhe une

Guest
Re: elita5

Fillimisht postuar nga oli:
[qb] dje elita 5 dha nje koncert per inagurimin e albumit te tyre te ri ishte shume fun sa per informacion ishin dhe shume albfista gjithashtu edhe une [/qb]
turp te kini si shkoni ne koncert dhe nuk thoni asnje fjale?????

i cike th&th kush alfist ishte ne koncert????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Isha une pershembull,po nuk ndejta shume...Der nga ora 12 e 30 pastaj shkova me 1 koncert tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Isha une pershembull,po nuk ndejta shume...Der nga ora 12 e 30 pastaj shkova me 1 koncert tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ik re e mba vetem per peshkatar! si re nuk e hodhe i cike grepin te na kishe terheq per i cike koncert???????

te pakten na dhuro albumin tani!te korrigjosh gabimin! /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Kam frike me hudh grep neper doktorra.Ca te bon doktorri po te mori inat s'ta bon njeri /pf/images/graemlins/wink.gif Albumin ta dhuroj une,pa problem,te firmosur po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kesaj rradhe do te te kishin marre me qejf! ne kur te merran me qejf doktorrat se ke idene ca te bejn! /pf/images/graemlins/tongue.gif

jo te albumin tat re qe ke bo kur shko per peshk! /pf/images/graemlins/laugh.gif

thx shume xhentil nga ana jote deshira per te na dhuruar albumin! /pf/images/graemlins/smile.gif

Gorillaa

Primus registratum

nuk e di ndoshta nuk i njoh edhe aq mire ELITAT
por sa per mua ato jan nje hiq fare
sa qe e di une kane shume kenge te vjedhura
tung