Eleganza dhe femra....

Petroninsja

Primus registratum
Eleganza dhe femra....

Ne shoqerine e sotshme femrat perballohen me nje problem shume te madh, ai i eleganzes. Shume femra jane te fiksuara me disa mendime se jane mbi peshe sidomos ketu ne U.S.A ku jetoj une ose qofte dhe neper vende te tjera. Duan ti futen dijetave te veshtira qe ne shume raste jane shkatarruese te regjimit ditor...
Pse ndodhe nje fenomen i tille?
Sa shume influencon media ne kete mes?
Po meshkujt, pikerisht partneret e ketyre vajzave a luajne ndonje role te vecante dhe nese po, si duhet te reagojne ndaj ketyre problemeve?
Mendoj se eshte nje ceshtje qe i perket shume vajzave dhe seshte cudi qe te gjenden ne rradhet e forumit ato qe i jane futur ketyre taktikave per t'iu afruar eleganzes dhe figures perfekte te femres....
Ju ftoj ne nje diskutim te gjere ku mund te shprehen mendimet tuaja rreth kesaj ceshtje dhe pa ofeza kuptohet.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni Lika

Primus registratum
Re: Eleganza dhe femra....

Une mendoj se per vete faktin qe femra historikisht eshte pranuar si shembelltyre e gjese se bukur dhe hyjnore patjeter qe ndikon ne mentalitetin e femres se sotme. Mendimi i pergjithshem eshte qe nje femer e shemtuar, apo e shendoshe, apo ku di gje une nuk eshte e pranueshme per nje mashkull. Fatkeqesisht, duke folur nga pozita e nje mashkulli mund te them qe kjo eshte mese e vertete. Une nuk do te pranoja te kisha te dashur nje femer te shendoshe apo te shemtuar. Por edhe ketu na del nje problem:

Si mund te perkufizosh te bukuren?

Ketu hyn faktori: MEDIA. Gjithe ato fotomodele, apo aktore filmash apo prezantuese me trup te mahnitshem, te gjate, me fytyre engjellore qe ne shohhim çdo dite ne televizor, revista normale qe ndikojne negativisht per imazhin e femres ne pergjithesi.

Per ta mbyllur argumentin tim do te thoja nje fjale te urte:

The beauty is in the eye of the beholder.

Duke dashur t'i jap zemer femrave qe mendojne se kane probleme, do te thoja qe vetem kujtoni kete shprehje ne shqip: Eshte e bukur se me pelqen mua!

Katja

Primus registratum

It depends se cfare nenkupton secili me "perfect"
Per mua nuk eshte hic mire qe shume femra fixohen mbas dietave , duke menduar qe jane te shendosha. Of course ka nga ato qe vertet need a diet /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe ato fotomodelet qe sfilojne per mua s'kane hic bukuri, jane aq shume te dobeta sa ndonjehere duken si gerdalla .
Shendeti ka bukurine e vet.
Edhe une agree me ate qe eshte thene me lart "eshte e bukur se me pelqen mua" /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] It depends se cfare nenkupton secili me "perfect"
Per mua nuk eshte hic mire qe shume femra fixohen mbas dietave , duke menduar qe jane te shendosha. Of course ka nga ato qe vertet need a diet /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe ato fotomodelet qe sfilojne per mua s'kane hic bukuri, jane aq shume te dobeta sa ndonjehere duken si gerdalla .
Shendeti ka bukurine e vet.
Edhe une agree me ate qe eshte thene me lart "eshte e bukur se me pelqen mua" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Trali kishe gjo ti me ato te dobtat???
Jo po thuaj qe jane si gerdalla po deshe :mad:

!Tema tranferohet tek Te ndryshme!

Guest

Femra eshte misherimi i elegances.Linjamentet e saj jane eleganca.Edhe ne levizjet e saj nje femer gjithmone tregon finese. kot nuk thone Femer o vlla!

karamel

Primus registratum

NJE FEMER ELEGANTE ESHTE TERHEQESE DHE PSE NUK MUND TE JETE SIMPATIKE ( NGA KARAKTERI KUPTOHET :rolleyes: !)
MESHKUJVE I INTERESOJNE NUMRI I SYTJENAVE DHE GJERESIJA E PRAPANICAVE!
KETU HUMB SHUME PIKE! :mad:

Petroninsja

Primus registratum

Eminem ne nje menyre ose tjeter ke te drejte...
Eleganza e femres humb tek masa e gjoksit dhe ajo e vitheve sado elegante te jesh ose e shendoshe...
Realiteti te vret ndonjehere..

gangsterja

Primus registratum
Meshkujt u japin rendesi femrave qe jane elegante,dhe te bukura.Nuk shohin sinqeritetin dhe inteligjencen e saj.Kjo gje con qe shume vajza te kalojne ne anoreksi dhe te bien ne peshe per te qene ne qender te vemendjes te nje djali.Vajzat nuk kane faj per trupin e tyre,por djemte qe i lendojne duke i ofenduar(ju ulin vlerat).Eleganca e femres ne ditet e sotme eshte trend.......Sa me elegante,sa me e bukur do jete,aq me shume pushtet do te kete............