Elda Shabani(Madona)

Florus

Forumium maestatis
Re: Elda Shabani(Madona)

aha thoni ca te doni juve...meshkujt e duartrokasin gjithmone dhe fishkellejne per ta mbeshtetur :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif Go Madonna shqiptare :goofy:

Florus

Forumium maestatis

:lol: meshkujt kane shije te vecanta kur behet fjale per nje kengetare te tille qe pervec zerit (qe eshte kryesorja) ka edhe paraqitje... :devil: :goofy:

Mimoza N

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] albanian_girl e ke gjo kushuri ti?? /pf/images/graemlins/laugh.gif une per vete kam nje poster te madh sa faqja murit ne dhome /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po per c'mund ta mbash ne dhome ate???

U pikaaaa.....

DEVIL-girl

Primus registratum

Une i kam pare dhe degjuar kasetat e saj dhe nuk munda te gjej nje kenge qe nuk eshte kopjuar nga te tjeret, te jete kjo muzika jone valle??
Sidomos ato motivet Turke/arabe ma shpifin.

Sa me gjate te rri larg Shqiperise aq me shume me pelqen muzika jone dhe do doja te degjoja muzike te lehte pa patur frike se nje i huaj qe e degjon ne makinen tende te te thote- Une nuk e di se ku bie Shqiperia po kjo muzike me ngjan si Turke apo Greke etj..

albanian_girl

Primus registratum

attachment.php3

Drane

Primus registratum

Kush mund te na tregoj dicka me shume rreth ksaj kenegetareje
Moshen, origjinen ,gjendjen civile etj etj.
E njohim si kengetare por nuk dim asgje rreth saj.
flm

Drane

Primus registratum

a jemi te forumi i fansave?
Kur preferon dike mire eshte te dish per te apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] E c´e do? [/qb]
Mos ja pri hovin rinis archiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do me dit per Elden ti mi zogu?
Po ja te them une ty. Kjo elda qe thu ti, qe na eshte vetequajtur madonna, eshte nje trape qe mend i ka vetem tek tanga. Kjo eshte personifikimi i injorances se femres shqiptare.
Sdihet (mbase te tjeret e dine)kush nga keta horrat qe kemi ne politik i dha dore edhe e beri fansen tende.(po jam e sigurt qe e ka paguar shtrenjt madonna ,hehheh )
Sa per kengetare une kur bej dush kendoj me bukur se kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

PS. ky eshte mendimi im personal,ti ske pse influencohesh zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drane

Primus registratum

kto qe me the ti i di un ,thash mos dini ndonje gje me intime /pf/images/graemlins/smile.gif

Archi

Forumium praecox

Une per veten time i kom pas njoft t´jatin, Met Shabonin, ** ka pas qen te Ansombli i Kongve ene i Valleve, e ka pas kercy "Ra Faja pre fikut".
Meti ishte Faja, ** ecte cale-cale. Se Meti ka qen ene ktuna n´Gjermani ca koh.

Nji kshu pra mo ene tina.

Guest

Fillimisht postuar nga @d@:
[qb]
Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] E c´e do? [/qb]
Mos ja pri hovin rinis archiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do me dit per Elden ti mi zogu?
Po ja te them une ty. Kjo elda qe thu ti, qe na eshte vetequajtur madonna, eshte nje trape qe mend i ka vetem tek tanga. Kjo eshte personifikimi i injorances se femres shqiptare.
Sdihet (mbase te tjeret e dine)kush nga keta horrat qe kemi ne politik i dha dore edhe e beri fansen tende.(po jam e sigurt qe e ka paguar shtrenjt madonna ,hehheh )
Sa per kengetare une kur bej dush kendoj me bukur se kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

PS. ky eshte mendimi im <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=personal&v=56">personal</a>,ti ske pse influencohesh zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Guest

[

PS. ky eshte mendimi im <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=personal&v=56">personal</a>,ti ske pse influencohesh zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]DEGJO O @D@ SE CA BEN ELDA SNA DUHET SHUME POR SA PER TANGAT GABIM E KE CUNO SE UNE JAM MURGESH DHE SI NDAJ JO ME ELDA QE DEL NE SKENE :thumbsup: SE SA PER DIJENI NUK DUA QE TE TRGOHENI DHE CUNA QE SMERNI VESH NGA MODA SE SJENI ASHTU PRANDAJ:MOS I NGATERO TANGAT ME ELDEN SE SKAN LIDHJE ME NJERA TJETREN CIAO :wave:

Archi

Forumium praecox

Mu s´me pelqejne fare vajzat me tanga.
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me shume me eksitojne vajzat me benevreke deri tek kavilja. :devil: :devil: :devil:

Me thon te drejten, Elda nuk ma ngref hic, se sado te veshi tanga e strings e latex e ku e di un i shkreti cfare tjeter, e sado te lahet ajo prape asaj i vjen era Halim, Fadil, Genci dhe Agimi. :tipsy: :tipsy:

Per ndonje vlere muzikore as qe behet fjale fare.

@d@

Primus registratum

DEGJO O @D@ SE CA BEN ELDA SNA DUHET SHUME POR SA PER TANGAT GABIM E KE CUNO SE UNE JAM MURGESH DHE SI NDAJ JO ME ELDA QE DEL NE SKENE :thumbsup: SE SA PER DIJENI NUK DUA QE TE TRGOHENI DHE CUNA QE SMERNI VESH NGA MODA SE SJENI ASHTU PRANDAJ:MOS I NGATERO TANGAT ME ELDEN SE SKAN LIDHJE ME NJERA TJETREN CIAO :wave: [/QB][/QUOTE]

Fantazia tjeter gje te veshesh brek, e tjeter gje ta kesh mendjen tek brekte /pf/images/graemlins/laugh.gif thellohu cik cupe thellohu /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liza:
[qb] kush jan gjith kto emra meshkujsh dashnoret e ksaj e? [/qb]
Jo mi liza jo, bo shaka xhaxhi archi, lere se c'thot knej nga forumi ai lol ai enderon per nje femer te tille :tipsy: lol