Ekzekutimi makaber i Paul Marshall Johnson!

Ekzekutimi makaber i Paul Marshall Johnson!

Jepini,shprehni gjithe neverine,perbuzjen,urrejtjen e thelle per ata kafshe pylli qe kryen nje krim monstruoz si ky dhe qe,shyqyr zotit,i qeruan!

Si tha edhe Edward Norton te "25th hour": In the name of the innocents murdered I pray you spend the rest of eternity with your 72 whores roasting in a jet-fuelled fire in hell! You towel-headed camel jockeys can kiss my royal Irish a.ss!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Ekzekutimi makaber i Paul Marshall Johnson!

Vlorë 97! Të kujton gjë? Mua më kujton që asnjë nuk është më i mirë se tjetri, vetëm më hipokrit! :smash:

ali

Primus registratum

Sikur te ishte "Shqiperi 97" besoj se do te ishte me mire.

Kondrapedali

Kondrapedali

E kam shkruar «Vlorë 97» pasi kjo nxjerr më pastër këndvështrimin tim. Personalisht nuk kam asgjë kundër Vlonjatëve por atje një pakicë tepër e vogël i kaloi kufinjtë e kafshërisë dhe u soll shumë më keq me bashkëkombas nga ç'është sjellë kushdo arab me armikun e tij (të paktën me ç'dimë).
Por siç e thashë edhe në fillim, vetë nuk kam asgjë kundër Vlonjatëve për më tepër që kam disa shokë e miq nga Vlora! /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Une mendoj qe nuk duhet te merremi me analizimin e terroristeve(ka profesioniste qe merren me ate pune),si Amerikanet si Arabet luftojne per nje ideal(ose interesa),lufta i ka keto,do digjet edhe i njomi per te thatin,e rendesishme eshte qe fitorja te jete ne krahun e Amerikaneve!!!! :wave:

ali

Primus registratum

Kondrapedal,
e thash ate me siper sepse me duket se nje gje e tille ka ndodhur ne shume vende ne shqiperi - ne mos u gabofsha.
Kur u ktheva ne shqiperi veren e 97 tek shtepia e komshiut tim kishin hyre pasi e kishin bere deren e hekurin gjithe vrima plumbash (ne periferi te tiranes ) dhe kishin kap me zorr vajzen e tij. etj etj

OROSHI

Primus registratum

Mos na e kujtoni '97 djema,asht nje turp qe ka per te mbet ne histori dhe do na vije turp edhe ne brezit tone qe e perjetuam!!! :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk duhet harruar Orosh. Në 97 hypën në fron qeveritarët me një dhuratë për ne që me e pasë zili edhe afrikant!
Orosh, harresa është fillimi i fundit! :wave:

OROSHI

Primus registratum

Mos ta harrojme :thumbsup: ,por mos ta kujtojme :book: