Ehe une jam tironc!

Tropojani

Primus registratum
Ehe une jam tironc!

Nje i huaj na kishte mesuar shqip e vjen ne Tirane per here te pare.Meqe kishte padurim per te provu sa dinte shqip me te dale te Zogu i Zi pyet njerin:-"Me fal kjo rruga,shpie ne qender te Tiranes?"."Ehe"-ia ktheu ai shqiptari."Ehe" tha me vete i huaji kurre nuk e kam dite qe "ehe" dashka te thote "po"!I habitur takon nje tjeter dhe i ben te njeten pyetje ai i pergjigjwet :"Po zoteri kjo rruge shkon ne qender!"Shiko i thote i huaji çfare do te thote"Ehe" se e pyeta njerin si ty e nuk me tha "Po" por me tha "Ehe"!"Do kete qene ndonji katundar me siguri"-i tha tironci!Pse ti je qytetar-i tha i huaji?"Ehe-i tha tironci...

assassino26

Primus registratum
Re: Ehe une jam tironc!

tashi ja ke fut icik kot me kte po hajt mo.Kjo eshte me poolicin.I thote polici ai qe thote ehe eshte pa shkolle analfabet.Edhe e pyet ky i huaji policin_po ti me shkolle je?Ehe i pergjigjet polici

Guest

rolleyes-.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ore cun kjo barcaleta eshte me polic a merr vesh a jo, ta ka desh qejfi me e bo me tironsat ty se origjinali eshte ndryshe :smash:
rolleyes-.gif
:smash:

Luminus

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyy
I dogji b*tha tironcave ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Iher zbret katunari ne Tiron.
Shikon para nji kjoske qe kishte radhe njerzish.
Ene afrohet e pyt njonin
"Ore car jeni tu prit qe po rrini ktu" ene ky cuni i pergjigjet
"Jena tu majt radhen per me ble akullore"
Katunari vendos qe te futet ne radhe me e provu car o kjo akullorja.
Pret...pret....pret... Kur i erdhi radha, ene i thote shitses "Ma jep ne mu nje akullore" ene i zgjat leket. Shitsja i thot "ooo me vjen keq po akulloret sapo mbaruan. Kalo mbas nja 3 oresh." Katunari " Jo mi jo. E du tani une se mbas 2 oresh duhet t'iki. Tu bofsha une ty kruje pak ate kazonin ene car te dali ma jep. Epo ta haje dreqi prita 1 ore ne radhe ene t'iki pa e provuar ket akulloren?" Ene shitsja e krun, e krun ene ja jep nji si te plote. Katunari e merr ene e provon, ene shtremron turinjt duke i thon shitses "Po pse mi, tani qe u ftof ma dhe ti?"

Tropojani

Primus registratum

Edhe nje tjeter:"Nje katundar tirone kishte per te punu te nji zotni si argat dhe ne mengjes kur niset per pune i thote plaku i vet,ndigjo bir zotnia ka per te dhene tre cereke naploni!Shkon ky katnari te zotnia e punon,punon mire e ne darke zotnia i thote,degjo ke punu mire e kam per te dhane nje naplon taman jo tre cereke se e meriton!Kur hidhet katnari,cfare the,une du tre cerek e jo nji,zotni,une i trashe jam po jo kaqi fort!!!