Egocentrizmi dhe Egoizmi i DËSHTAKUT

IRROM

Primus registratum
Egocentrizmi dhe Egoizmi i DËSHTAKUT

DËSHTAKUT ESHTË TURP TIA PËRMANDIM MBIEMRIN , SEPSE AI MBIEMËR QË AI MBAN, ËSHTË EMRI I MALEVE KRENARE TË KOSOVËS

Egozentristët të tipit të dështakut, mendojnë se ata janë në qendër të Botës , dhe ç'do gjë në botë sillet rreth tyre. Shkojnë më tutje duke pretenduar se sivalët që përhapen në nji në formë rrathësh pas kërximit të ndonji bretkoce në ujë të qetë, idet etyre janë të pa ndalshme. dështaku mendon se ç'o gjë që ai popozon , nuk ka forcë që e pengon, është egoist i sëmurë, dhe egoja e tij prem megallomani , e shtynë drejt turpësive të reja
Ju lutem të ipni idet tuaja për këto terme:
EGOCENTRIZMI
EGOIZMI
E veqant:
Disa her e kamë lexuar Shkrimin e Hysamedin Ferres, por iu bëj të ditur se atë e njo me kohë, qysh në fillim kur ka ardhur në Shqipëri. Nji mashtrus , Gënjeshtar dhe njeri shum i dyshimt. hiqej MARKSIST LENINIST, NË BERAT , filloi që të formonte celula Komuniste , dhe të miturve i bënte Infomacion M L Titist. Gjithnji gënjente për mënyrën e ardhjes së tij në Shqipëri. Diku hiqej si shok i disa veprimtarëve të LPK ës , e diku si kundërshtar i betuar. Ardhja e tij në Shqipëri u bë pas nji Takimi që ai ka patur në organet e Policis në Gjakovë, dhe ish bashkëbiseduesit të asaj kohe e konfirmojnë nji gjë të tillë . Dikur ka qenë përkrahës i flakët i Dështakut IR, dhe ka sulmuar pa ndërprerë UÇK ën. Ka shkruar nji shkrim për Skënderbeun ddhe me paturpësin më të madhe , e nxjerr me origjin Sllave, dhe është vërtetuar se ai shkrim është përgaditur ng aautor Sërbë , dhe ai e ka botuar në emrin e tij.
Ka dhe shumë gjëra të tjera për këtë Karikaturë të karikaturuar nga Karikaturist Sërbë.Kur Karikatura të tilla e kritikojnë Dështakun, duhet të thellohemi ca, se , diçka fshihet pas kësaj kritike!!!!!

Prizreni

Primus registratum
Re: Egocentrizmi dhe Egoizmi i DËSHTAKUT

IBUC,Edhe emrin nuk ja vleka te i permendesh?????
Me thuaj ti zoterrote,PSE,PSE?? shumica e shqipetareve te Kosoves,duke perfshire te gjithe shtresen intelektuale e perkrahin dhe kan votuar per te? Mendon ti se je me i menqur se ata,apo mendon se me teper se gjysma e Kosoves qenkan te shitur dhe deshtak si ai?
Une them qe ne jemi aq te lige sa qe asnje lider apo udheheqes nuk bene per ne, menjehere i fusim nje "Bishte"praapa dhe e mposhtm me mijera shpifje apo etiketime nga me te ndryshmet.Me vjen keq por ai qe eshte, i mire apo i keq,neve vete e kemi zgjedhur,dhe juve dhe disave ketu ne AF qe nuk ju pelqen munde te hani lirisht sa te doni , sepse ne keso njerez kemi pasur dhe do te kemi gjithnje.

Tasi

Primus registratum

Ky mesazh eshte per Mandin,

me ke shitur mend qe ke nje server dhe qe e ben admin ti dhe Gjergji.

Ju kemi ardh ne forum qysh prej fillimit, jo per te harxhuar kohen, por si perkrahje per shume gjera dhe gjithashtu per te perfituar nga mjedisi juaj absolutisht i kendshem. Eshte merita juaj dhe vetem e juaja.

Megjithate duhet te mbash ne filter disa IP se jane duke na e merzitur debatin dhe kenaqesine per t`u futur ne nje mjedis te rinjsh.
Block IP dhe Ok pastaj.

Mua me mbeten vetem dy rruge per kete kerkese timen:
ose te largohem nga forumi, do me vinte shume keq sepse jam qysh prej fillimit,
ose ta bej vete ate qe te sugjerova me perpara. :tipsy: :tipsy: :tipsy:

Shiko çfare shkruan ky trapi: <span style="font-weight: bold">...juve dhe disave ketu ne AF qe nuk ju pelqen munde te hani lirisht sa te doni ...</span>
Me thuaj si mund te behet debat me kete tip?
E meqenese moderatoret nuk po e bejne punen e tyre, beje ti e GJ si admine.

Besojeni sa te doni sa seriozisht e kam. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

IRROM

Primus registratum

I nderuari DARDANIA

Ju lajmroheni nga Prizereni, dhe ju them të drejtën keni shum , më shumë munndësi se unë për ta njohur realitetin
Më fal nuk dua që t'iu lëndoj, por nëse ju jeni nji njeri me ndjenja të pastra Kombëtare, dhe nuk jeni i përlyer në ndonji mënyr me pushtuesit, ju lutem të thelloheni në gjykimin tëndë, ndërsa nëse keni ndonji njollë përsonale, atëher, ju jap plotësisht të drejt që ta mroni Dështakun.
I nderuar , shqiptarët e pastër dhe patriot gjithnji janë njolosur etiketuar vetëm nga bashkpuntorët e UDB ës, ndërsa Trathtarët nga Populli.Tradhtarët gjithni i ka përkrahur e i ka lavdëruar armiku.
Nuk e di a e dini , po Esat Pash Toptani , e ka Varrin e tij në Beograd , dhe në Pllakën e varrit të tij është i lavdëruar për shërbimet që i ka bërë Popullit Serbë.
Hulumto vetëm pak, pse Dështaku nuk Shkon në Shqipëri për të festuar Festën e Flamurit si gjith të tjerët, dhe bashk me të tjerët.
Po i nderuar, ai ndjek rrugën e Toptanit, e Toptani ishte kundërshtar i Qeveris së Vlorës
Flamurin që ngriti Ismail Qemali , do ta ndërroj
&quot;DËSHTAKU ,I SËMURI I KOMBIT , KOPJA E TOPTANIT&quot;
E vërteta zhytet, por kurr nuk mbytet....

Mirditor

Primus registratum

Ju baj thirrje atyne qi drejtojne albforumin per maturi dhe tolerance.
E drejta e mendimit dhe e shprehjes asht gjaja ma e mire qe i zgjidh kto gjana.
As nuk jam me Bucin e as Tasin por une jam me ata qi shkruen gjana treja dhe qi u a nxjerr perfundimin.
Buc do bajshe mire me u shpjegue taman se na e kemi zakon me i lan gjanat nmes, e me pas plas sherri.
hajt per hajer u kjoft fjala

Prizreni

Primus registratum

Aman ore Ibuc se qenke me kokeforte se une,Pyetjes sime disi i shmangesh dhe diskuton ate qe don vete,e ke gabim kur mi bene keto pyetje per Rugoven me larte sepse pergjegjen e dine vete. E dine shum mire pse Rugova nuk takohet me Nanon,por une po te perkujtoje prape,Derisa SErbia bombardohej,dhe kritikohej nga gjithe bota gjate luftes,Ate e perkrahete veten Rusia dhe Greqia,Kurse KLYSHI grek Nano shkonte cdo dite ne Greqi ne shenje perkrahjeje,E DYTA ne takimin e KRETES(prap Greqi)ky qen ia fali Kosoven Serbise, duke i thene se Kosova eshte qeshtje e brendeshme e Serbise,kete e vertetoi edhe vete Millosheviqi ne Hage ne fjalen hyrese te tije,TRE ky qen lehte neper Lisabon(Portugali)se Kosova duhet te ngelet ne Jugosllavi me kryeqytet Beogradin,ju kujtohen te gjitha keto,apo jo? KATER ai tani eshte lidhur ngushte me &quot;Komshiun&quot; e tije Serbine ,done ti akoma arsye???????? Te kujtohet &quot;Mikpritja&quot; vellazerore-zyrtare qe iu be kryeministrit te Kosoves ne &quot;RINAS&quot;,ketyre nuk ia vari askush sepse qeveritaret nuk deshen ti deshprojne vellezerit e tyre Serbe dhe Grek, Ti zotri je ne metro,apo jo?Akoma pyet PSE Rugova nuk takohet apo shkon ne Shqiperi tek Nano,Ti qenke i semuar vllaqko!Rrofsh se mendja te paska ikur.Ciao.

Prizreni

Primus registratum

IBUC,bejme diskutim pa fyerje ,Te lutem injoroj ato dy rreshtat e fundit te komentit tim,me te vertete kerkoj falje,Kemi te drejte te mos pajtohemi, por s`kemi te drejte te fyejm njeri-tjetrin,me kete vetem tregojme edukaten tone familjare.Te pershendes.

Tasi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mirditor:
[qb]Ju baj thirrje atyne qi drejtojne albforumin per maturi dhe tolerance.
E drejta e mendimit dhe e shprehjes asht gjaja ma e mire qe i zgjidh kto gjana.
As nuk jam me Bucin e as Tasin por une jam me ata qi shkruen gjana treja dhe qi u a nxjerr perfundimin.
Buc do bajshe mire me u shpjegue taman se na e kemi zakon me i lan gjanat nmes, e me pas plas sherri.
hajt per hajer u kjoft fjala[/qb]
Per çfare nuk je dakort ti me mua, mor xhaxh, se nuk ta mora vesh?
Mesazhi im eshte i drejperdrejte per nje person themelues te albforumit dhe ankohem per kete shprehje <span style="font-weight: bold">...juve dhe disave ketu ne AF qe nuk ju pelqen munde te hani lirisht sa te doni ...</span>

Ti lexon ate qe kam shkruar une apo rri ne vend dhe e merr me mend se çfare do te shkruaj une dhe nuk je dakort?!

romeo

Forumium maestatis

ju lutem permbajuni temes dhe mos beni debate personale &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Sejsej

Primus registratum

Tema qe ka hapur IBUC,eshte aq patriotike sa c'eshte po dhe aq normale.Disa tipa (sic e permend IBUC)kendojne e krekosen, ose me qarte ofendojne vetem kur keta shohin se u ka ardhur koha.
Por te mos kujtojne bretkosat Rugovniane se do ti lejojme.
Ata kakarisin sikur gjeli maje plehut.

Guest

Dikush me lart krahason Rugoven me Nanon, nuk me duket kjo tema e bisedes e megjithate e keqja nuk ka fund. Perse duhet te kenaqemi me justifikimin &quot;ka edhe me keq&quot;, kur shum bukur mund te synojme per me mire? Ne nje pike ke te drejte Dardania, aty ku thua se vete e keni zgjedhur Rugoven dhe me kete e keni bere sipas kokes festen, por mos e shtrengoni koken aq shume sa disa qe po shohim jane te pergatitur ta shtrengojne vetem qe ajo ti pershtet kapeles. Ka kapele shume me te denja per ti mbuluar koken kombit shqipetar tej kufijve ne Kosove. Gjella me kripe dhe kripa me karar, me korrigjo nese gabohem.

Keep smiling