EDI RAMA.....

DFV

Primus registratum
Re: EDI RAMA.....

Fillimisht postuar nga ERA_NY:
[qb] rrush per se mbrapshi :goofy: :smash: [/qb]
Me qafshe po kush eshte rrush per se mbari ne Shqiperi,apo Sal trap-zjarrevensi i Shqiperise me mikun e tij pijanec-hajdut Tos qorri?????

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DFV:
[qb]
[qb] rrush per se mbrapshi :goofy: :smash: [/qb]
Me qafshe po kush eshte rrush per se mbari ne Shqiperi,apo Sal trap-zjarrevensi i Shqiperise me mikun e tij pijanec-hajdut Tos qorri????? [/qb]
i mut jane te gjithe po he...edhe edi jnuk eshte me mire

bona

Primus registratum

o ERa

le nam o goc . sa pare paska ai mi . NY eshte dashur dhe duhet gaxilona $ mi. dhe e kane ndertu robte me te mencem mi, ti thu edi rama qe ka ly pallatet bojna bojna si evgjit.

hot

Hotgirl

[qb] Aman me qafshi se me hapet barku kur degjoj ate emer ku e ka te miren ai me se spo e kuptoj
si i dale nga varri eshte na tmerrosi
ai ka dale nga kopshti zologjik me duket
aman cupa mblidhni mendjen dhe bleni ca syze
se ju kane lene me duket pastaj sa per tiranen
edhe une te isha hajdute si ai dhe te kisha aq para do ta beja tiranen me te mire ne new york
po ja qe ne ca raste pederastat kane fat. :smash: [/qb]
motra..tpaska fluturu kaplloqja ty!! :tipsy:
(kjo ishte sa per kunj,meqenese po flitet per "pederasta")
1-se si duket edi rama ne drit te diellit apo te henes sna takon mu dhe ty te gjykojme..leja rudines ato pun /pf/images/graemlins/wink.gif
2- pse mi aq e ndershme do ishe ti po te kishe aq pare neper dur e?
se jo per gje po para edit ishin ata qent e saliut..sali kelmendi& co dhe nfakt bon shum ndryshime ne tirone..na e qiten tironen si bregu lumit!!!
kshu qe gruje kur nxjerr perfundime ktu mos u nis ka "idealet e partise" po hap syt e shife se ne c'gjendje ndodhet tirana!!
beri cberi edi rama,ai i vuri perballe politikaneve te tjere nje kriter shume te larte!! ate te punes!! ai e tregoi se me vjedhje dhe pa pune nuk hecet perpara!!
vetem te jesh e verber e mos te shofesh tiranen sot!!
pastaj ca them un, ti nuk shef tiranen..ti ndigjon saliun dhe ja nis e kakaris!!!

ERA_NY

Primus registratum

e di cfare mua sme duhet tirana te behet si ti doje qefi pasi une sjetoj atje une vetem thashe mendimin tim qe e urrej ate person se di pse sme ka bere ndonje te keqe i just hate him ok sweety shijoje tironen e bukur te edit ti bej qef :tipsy:

eros111

Primus registratum

[qb] e di cfare mua sme duhet tirana te behet si ti doje qefi pasi une sjetoj atje une vetem thashe mendimin tim qe e urrej ate person se di pse sme ka bere ndonje te keqe i just hate him ok sweety shijoje tironen e bukur te edit ti bej qef :tipsy: [/qb]
ore mos me shaj tiranen mu... :mad:

edi trap trap, po ec me se te pakten ndonje gje e ka bere...spo them qe smund te ishte bere me shume, po nga e keqja po kenaqemi dhe me kaq...

Lara

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liza:
[qb] o lereni kengen po lexoni librin "INA Ina hiqi breke",dhe shifni me shpesh ate fotografin dale meper socialet e Parisit duke ngrene makarona dhe thonj te pa prera pastaj flisni se kush eshte Edushka.Si i tha dhe Tosi te mora me zhul te bera njeri ,u ca qyfyresh. /pf/images/graemlins/smile.gif
Mua me vjen turp qe rinia shqipetare ka kto lloj gustosh.
Sa per shijet seksuale se e pash qe e kishin permend me lart, nuk na duhet shume megjithse me ka ardh keq kur beri divorcin me ate drejtorin e TVSH (jo ky tani) sme kujtohet emri,por nesje dashuria i ka dhe ndarjet.
Kurse lajmi i shpalljes se bashkjeteses me "Missin" Rudina kjo eshte qesharake.
O njerez vetem fakti qe ai shoqerohet me nje si Rudina tregon se kush eshte.
Rudina dashnore e kriminelve,drogaxhinjve,homoseksualve.Nuk ndron dot me kto lloj njerzish eshte mesuar.
Rudina qe i vdiq vellai ne aksident ne gjermani, dhe nuk mbajti 1 dite zi.TURP
Rudina femra me karagjoze ne Tirane.Rudina qe diten qe i ka vdek i jati shkonte ne disko me dashnoret qe sot hane dhe te shkretet.
Pastaj Edi... E cte thuash per Edin me teper,boll te shikoni dokumentat e gjyqit te divorcit me aktoren Matilda Makoci.
Si i thoshte gjyqit me ulerima histerike "Nuk eshte femija ime e ka bere patjeter me Kristaqin (i jati)"
Ja se kush eshte Edvin Rama as leket qe i takon te paguaj cdo muaj per femijen e tij nuk i paguan TURP.
Boll se po me vjen per te vjell qe po shkruaj per qenie qe jane gabimisht ne rangun e njerezve. [/qb]

Lara

Primus registratum

O lisa, ti mbase ke shume te drejte ne menyren e te analizuarit te Edit nga ana se si e jeton ai jeten. Megjithate kij parasysh dicka, asnje nuk e gjykon Edin bazuar ne jeten e tij personale. Ai mund te jete sharlatani me i madh ne aspektin e femrave ne jeten e tij. Por ama ai ka guximin dhe kurajon per te bere ndryshime. Dhe ato ka bere ai ne TR. Do te te rekomandoja te shikoje fotografi te TR ne vitin 1999 ku qyteti ishte i mbushur me baraka qe sherbenin si dyqane. Apo ku lana ishte mbuluar me plehra dhe tulla e dhera. Mbase Edi Rama mund te kete shije te ulta per sa i perket femrave. As une, as ti dhe asnjeri tjeter nuk e di ate pervec atij vete. Ama ai pati guximin dhe dijen e nevojshme per te bere nje ndryshim thelbesor ne Tirane, dhe prandaj njerezit e duan dhe e perkrahin. Rudina Magjistari eshte si cdo vajze tjeter shqipetare ku ne kohen e adoleshences mund te ishte aq naive sa te shoqerohej me njerez te atille. Gabime dime te bejme te gjithe, por nuk do te thote se duhet te vuajme per ato gjithe jeten. Se si e rrit Edi djalin e tij, ate s'e di askush dhe askush s'e gjykon dot se sa baba i mire apo i keq mund te jete ai. Dhe se fundmi Lisa, mos u hiq kaq e pafajshme pasi nga fjalori nuk dukeshe dhe aq e tille. Dhe mos gjyko njerezit sic i gjykonini dikur stergjysherit tane, ne baze te aresyeve idiote se sa e ndershme apo punetore eshte ky apo ajo. Njeriu gjykohet dhe vleresohet ne baze te asaj qe kryen dhe ben. Me ler te te kujtoj Bill Clinton. Ai vertet pati mardhenie jashte martesore etj etj, por ishte nje burre shteti qe e coi ekonomine e Amerikes ne pikun e saj dhe megjithese theu normat e edukates, njerezit prape e donin dhe e vleresuan aq sa e rizgjodhen perseri. Kujdes here tjeter, se kur analizon me te tilla argumenta si me larte, tregon cekesine tende. Gjithe te mirat.

DFV

Primus registratum

Liza, me vjen keq qe po ta them,por mua me duket se ke punuar ne nje zyre me zjarrevensin e Shqiperise Sali Berisha, ndaj dhe ke shkruajtur ate hartim aq te ndyre sa dhe eshte vete Sala!!
Ato qe shkruan ti nuk jane gje tjeter vetem shpifje nga me te ndyrat qe fabrikohen ne zyren e Berishes i cili nuk ka per gje te shese edhe gjysmen e Shqiperise vetem e vetem per te ardhur ne pushtet per ti vene zjarrin edhe gjysmes tjeter.
Jam i sigurte se ju jeni kunder Edi Rames sepse i trembeni aftesive te tija,inteligjences.kurajos dhe energjise qe Ai ka per te pare gjithmon perpara ,i trembeni punes se tij sepse ju nuk keni aftesi per te punuar si Ai.
Te gjithe politikanet medioker qe po udheheqin Shqiperine prej 13 viteshe sidomos Nano dhe Berisha i tremben Edi Rames pikerishte per keto aftesi qe Ai ka sepse e kuptojne qe nuk do jete e larget dita qe do tu iki pushteti nga dora.
Prandaj mjafte me me shpifje te ndyra duke nderhyre edhe brenda halleve dhe problemeve qe njerzit kane brenda familjes dhe per me teper me shpifje,

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liza:
[qb] Rudina dashnore e kriminelve,drogaxhinjve,homoseksualve.[/qb]
Kam nji pyetje une nese ma lejoni:

Si eshte e mundur te jesh dashnore e homoseksualve?!

p.s. Sorry qe dola nga tema, por jam teper kurioze e gjithnje dua te zgjeroj horizontin tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

moono puno me men gjin'ja, jo si ty qe ja kput pytje m'hatlla. me i gur vrasin i lukuni me zogj...shajn Edin pederast e me the te thash, po bojn edhe ate femren ne fjale transeskual.

e kupto tashi ça figure del i shami ne fjale? a tu bofsha, mos rafsh ne goje te botes.

I love new york

Primus registratum

ncncncncncncnc
kam 100 gjera ndermend per ti thene e diskutuar, po thjesht disa tipa ketu jo qe te shkrefin menderisht por te nxjerrin dhe zorret e barkut fizikisht nga menyra sesi shkruajne :mad: :rolleyes:

Hurmaxhi :thumbsup: aq mire e ke thone, sa s'bohet

personazh

Valoris scriptorum

e mi ondrrashpjegusja. robi kur s'ka pune lu deren, e edhe po s'pat dere, shko e gje, e merr, e ve, e fillo bo cic mic.

ti lexosh ca e ca ktu te duket sikur ke me bo me morrat e b*thes se Edit e kujt i dedikohet kjo teme. se veç ato i din kshu sekretesh se s'ka munsi vallaj.

nji kshille du me i dhone une atyre qe s'kan kuptu akoma: mundohu t'shijosh gjonat e prekshme me dore e t'pame me sy!

I love new york

Primus registratum

ah more vjedhes hurmash
ja the ja the po kujt ja the /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kane mendjen njerezia me bo gixhi-mixhi nuk kane kohe me ndalu dhe me hudh syte ca vite perpara qe i shu**** qeni ke kembet dhe kur dilshin ne ballkon me thirr kalamojt merrshin me vete tymin e qebapit te qoskave apo eren e parfumeve te "mrapa restorantit"
une jam dakorte qe gjerat te shihen me nje sy kritik per te miren e progresit po disa ketu merren sesi Edi eksperimenton me seksualitetit e vet, (te cilin mqs ra fjala njerez, nuk e ka qit per kandidature so mos u trembni se nuk ja u qet ne TV) dhe fantazojne per komplkset e inferioritetit qe nuk ja pranojne dot as vetes.
Nejse se u zgjatem shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duto si ke qene ti iher, a te kane shqetsu mo ondrra te frikshme :wave:

personazh

Valoris scriptorum

te kam hudh i onderr anej nga tema jote Helene. po kam fillu mos me i majt men mo, megjithse i shof reale qamet.

ti mire je? t'ka shajt njeri? /pf/images/graemlins/laugh.gif

master of puppets

Primus registratum

o ti robi i hurmave,du me t'pyet i gje qe ska lidhje fare me edin:aty poshte shkrimeve te tua eshte i varg OPEN DOOR,SO I WALK INSIDE.
thjesht per kuriozitet,mos eshte gje nje nga vargjet e kenges The house Jack built ???
shnet e te mira

Guest

Edi rama tek konga Tirona e west side family ...
zhurme zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif shume zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif sa zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif
shume zhurme shuem zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif sa seksi qe esh dreqi dhe zerin dhe menyra se si flet esht teper terheqesi , ai ma heq trurin mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
i love xhaxhi edi /pf/images/graemlins/smile.gif