Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsionin!

GrifshAAA

Primus registratum
Re: Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsio

Harap? Mos me thuaj qe nisesh nga vetja...se do ta besoja pastaj arsyen qe je kaq i sigurt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

GrifshAAA

Primus registratum

O MLK vertete ai qe ka bere vepra penale, apo ka pasur shkelje flagrante, duhet te perballet me sistemin ligjor, dhe kete fakt nuk e hedh dot njeri poshte. Problemi per mua personalisht qendron diku tjeter. Ai Edi Rama eshte i vetmi politikan, sipas meje, i cili ka bere dicka konkrete per Tiranen, duke mos i lene planet vetem neper copa letre, apo thjesht premtime parazgjedhore. Prandaj si njeri e papolitizuar qe jam, them t'i japim cdokujt hakun! Nuk mund te behet cdo gje e zeze, nderkohe qe eshte dhe gri, apo e bardhe.

Persa i perket shembujve qe kane sjelle tntn, dhe Gibson une them se ekzistojne, dhe ne ate Shqiperi fatkeqesisht do ekzistojne gjithmone. PSE? Ehhhh se jemi Shqiptare, te cilet dhe ne radhe te qumshit duam nje mik, qe te kalojme nje person, dhe te mbarojme pune shpejt. /pf/images/graemlins/wink.gif

Prandaj nese duhet bere nje diskutim per mendimin tim, mos u nisni nga partite politike qe x apo y i perket. Po tregohuni transparent dhe te afte per nje diskutim me argumenta.

H

harap

Guest

jo e thone te githe.Mos u merzit ti.

GrifshAAA

Primus registratum

Thone te gjithe dhe kjo do te thote qe eshte e vertete????? Mos i beso, se te gjejne "te vogel" e te mashtrokan /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos u merrni me kshu argumentash se eshte fyerje kundrejt personave qe shkruajne seriozisht ketu. /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Edhe mua me ka kerkuar para per te ndertuar nje pallat, jo vete Edi po persona afer tij, megjithate nuk mund te them se Rama ska ber asgje ne Tirane!
Jam dakort me parafolesen kur thote se eshte nga te vetmit qe ka bere diçka, e kete mund ta shohim e ta prekim me syte tan.
Kam takuar Edin nje jave pasi ishte zgjedh per here te pare si ktyetar bashkie. Me ka ardh turp per ambjentet ku po futesha ne bashki se isha me nje grup personalitetesh te huaj... Pashe dhe zyren e tij qe ishte shume here me e keqe se zyra ime!
Kam hyre pasi jane rehabilituar ambientet e mund te them se eshte bere goxha pune e mund te dnihesh krenar kur çon dike atje.

Ergler

Primus registratum

Ne te gjithe ketu rrahim uje ne hava.Ne shfaqim opinionet tona,por nje gje eshte e qarte qe ate vend e kishte pllakosur korrupsioni. Keshtu edhe Edvin trimi qe kohet e fundit po vepron si i pa pergjegjshem,pa ju bindur ligjeve qe kane bere shoket e tij gjate 8 vjeteve,nuk i ka shpetuar joshjeve te parase.Kete ja tha edhe ish kryetari i tij i Partise duke e akuzuar.Punen nuk mund t'ja mohojme,por varet si e ka bere.Do t'ju permend Tajvanin i ndertuar ne nje park ne mes te kryeqytetit i cili ka kushtuar 14 milion Euro.Si mendoni ju qe Edvinua ka dale pa gje duke i dhene nje truall qe shume mire do ti sherbente shlodhjes se popullit se sa pijaneceve.Ka edhe plot te tjera por t'ja lejme kohes.

GrifshAAA

Primus registratum

Uje hava ndoshta jo, por diskutojme dhe japim mendimet tona. Pse kaq gabim qenka ???? Korrupsioni fatkeqesisht eshte i dallueshem dhe per ne qe jetojme perkohesisht jashte Shqiperie dhe kalojme thjesht si pasagjere te radhes andej. Por elektricist, mos harro qe shko e shiko pak tiranen. Sinqerisht te them, ne krahasim me si ka qene ketu e pese vjet me pare. Obobobbo ku e ku, apo gaboj? Korrupsion me duket qe si koncept ka mbajtur e do mbaje per fat te keq gjithmone emrin Shqiperi /pf/images/graemlins/frown.gif Por une them qe ne fund te fundit ai Edi, ka bere pra dicka. Une psh. nuk e kisha pare ndonjehere (as ne kohen e xhaxhit) pjesen ke brenda pallatit tim te shtruar si ne kete dimer. Dhe kish lezet, mos te shikoje ne cdo cep te pallatit nje garazh teneqeje, apo cep e kioska kot e me kot. Pra ka bere goxha. Dhe pse disa pronare i kane afruar goxha para, perseri i hoqi shume kioska. Pak objektivitet ka pasur ne gjithe ate subjektvitet qe cdokush nga ne ka ne fund te fundit.

H

harap

Guest

grifsha jo kaq larg realitetit.projekti i heqjes se kioskave ka qene ne plan nga tjeter njeri po qe su meshtet kurre nga Nano.
Ka bere goxha duke shkaterruar tiranen me lejet qe ka dhene pasi futu ne nje rruge dytesore e ngel nje ore me makine se ske ku kalon.Mos fol ne tym e me pasion /pf/images/graemlins/smile.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Cne ne tym? Jo mo po flas konkretisht si ishte bere ne lagjen time. Dhe nuk e kisha para ndonjehere pallatin aq ne "drite" /pf/images/graemlins/wink.gif

Larg realitetit? Po flas konkretisht, qe nje gazetar, i kish ofruar para qe mos ti prishej gjeja qe posedonte, dhe perseri nuk u mor parasysh. Aq sa di, aq thashe. Ne drite dhe totalisht objektivisht. Ketej ne Gjermani eshte ftohte per te pasur "zjarr" e "passion" per politikanet e andejshem. /pf/images/graemlins/wink.gif

tntn

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ik dhe gjej disa argumenta per te hedhur poshte ato qe secili nga ne ka thene. Mos u kap ke thonjte, modeli i flokeve, se te qe ashtu sala me modelin qe ka marre tatepjetat duhet te ishte denuar me ndonje denim, ose lyerje te flokeve me detyrim.

[/ QUOTE ]

IK MER GRIFSHA E KEQE E KORRUPSIONIT!!!
Dashke argumenta ti!!!

Pse s'te duket alamet argumenti ai BUNKERI I EDVINIT ne hyrje te Tiranes? Po e di un e di qe Edvini vetem grifshat si ti dhe zogjt e zinj i ka hak..me korba e grifsha i bo punet e veta ai!!!

Po s'e din ti qe per shembjen e kioskave Edvini i Zi ka perdor vrases me pagese...vinte vrasesi i edit dhe i jepte ultimatumin babait te femijeve, qe me kiosken mbante familjen me buke dhe i thoshte "O do ikesh, o te vrame ty me gjith kioske!...dashke argumente ti

H

harap

Guest

Keto jane te gjitha ne dosjen e Edit.

GrifshAAA

Primus registratum

Lum si ju qe dini kaq shume per njerezit ne Shqiperi. /pf/images/graemlins/tongue.gif

O tntn une nuk jam "Mor", jam "MOJ" /pf/images/graemlins/wink.gif. Dhe si qe puna qe Edi i bo punet me grifsha??? Aman ishalla. /pf/images/graemlins/smile.gif Sepse do kem nje vend te sigurt ne administrate nese kthehem, e nuk do me duhet te vras mendjen per konvertime diplome, e me the te thashe. Vazhdoni me thashetheme kafenesh vazhdoni, se kshu ecim perpara ne. /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Nese kjoskat kane qen pa leje, ka bere mire qe i ka prish, nese ka lejuar te behen ndertime pa leje, te vihet para ligjit. Problemi eshte se kush do ta veri, se une per vete nuk njof njeri qe te mos e ket shkel ate ligj!
Edi mund te jet hajduti me i madh aty, po kjo sdo te thote se te tjeret qe kane vjedh me pak kan pas arsye qe ta bejne e sduhet te pergjigjen para ligjit.

GrifshAAA

Primus registratum

Pikerisht MLK! Per mua te gjitheve tu behet nje proces persa i perket veprave qe kane bere, e vecanerisht ato ne dem te popullit. Por kam frike se kjo gje nuk ka per te ndodhur. Pse???? Hee..per faktin e thjeshte, sepse neper gjykatat e tiranes nuk flitet per drejtesi, por per ekonomi (pra se kush nga palet pjesemarrese ne proces, ka ofruar me shume para per fitimin e ceshtjes. /pf/images/graemlins/frown.gif )
Nje shembull i thjeshte: Ka pasur kriminele qe kane vrare me fakte e deshmitare pa fund, te cilet jane liruar. /pf/images/graemlins/frown.gif Une them se prandaj dhe askush nga ne nuk beson ne drejtesi, po ne vetegjykim. Shiko si shprehen personat pak me siper, nderkohe qe une thjesht kam nje mendim timin. Nuk kam pike interesi ne kete diskutimi, por thjesht kam nje bindje timen dhe e mbroj ate. E kjo per ndonje ketu, do te thote qe dikush "me paguan"...pfffff... sa gjynaf qe jemi e?

pppppaa

Primus registratum

Moj po une s'leviz nga ajo puna e kukurecit, thuaj c'te duash ti GrifshAAA e korrupsionit.......

tntn

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje shembull i thjeshte: Ka pasur kriminele qe kane vrare me fakte e deshmitare pa fund, te cilet jane liruar. /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

...Grifshe e keqe, ksi krimineli osht Edi Rama.

Ca kujton Herr Edvin von Rammstein? Se s'mund te denohet nga gjykatat shqiptare per arsye se Kodi Penal ndalon ekzekutimin e personave me te gjate se 197cm??

Kshu thu ti grifshe???

Duket qarte se Edvinin e Zi e mbrojn vetem grifshat, laraskat, sorrat e korbat...edhe korbat do ta hane, aty, mbi rrenojat e infrastruktures se tij publike! Edvin Rama boll ka bo vepra publike, tani vetem shtepite publike i kane mbetur pa ndertu, O GRIFSHE E KORRUPSIONIT!

GrifshAAA

Primus registratum

Poster te befte mire mo, gjak e tru ishalla se tu dashkan ca. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tntn. Une nuk them (se them thuhet kur flet), un SHKRUAJ: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une nuk e mbroj, se nuk jemi ne proces gjyqesor ketu, thjesht them mendimin tim, i cili rastesisht, eshte ne kundershtim me ate qe "pretendon" ti. /pf/images/graemlins/wink.gif

Tani e kuptova pse e paske inat ti ate: Ngaqe nuk ka ndertuar ende shtepi publike eee? /pf/images/graemlins/tonguee.gif E mire mos qaj, mos qaj, se grifshat e KEQIA si puna ime, nuk emocionohen nga lotet. /pf/images/graemlins/tongue.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Po qan ti??? Me thuaj qe po ashtu te marr ca popcorn dhe nje gote cola dhe te shijoj pamjen. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ergler

Primus registratum

Pse me je versulur kaq keq moj shqiponje(Grifshe)?Me kupto kur them rrahim uje ne hava.Ne jemi te pakenaqur per ato veprime te mbrapshta qe ndodhin ne atdheun tone sepse ndryshe eshte ketu ku jetojme.Ne nuk na pyet njeri sido qe te jete puna dua te them.Une isha ne Tirane ne gusht dhe kam qendruar 30 m larg pallatit ku banonte Nanua.Kishte marre katin e 11 dhe 12 te gjitha per vehte.Nuk eshte gabim fare te shprehesh,nqse je e zonja e penes shkruaj edhe ne shtyp si per te mirat dhe te keqiat qe ndodhin atje.Ndryshime nuk diskutohet qe ka, por une pashe plot plehra rrugeve te Tiranes qe kundermonin ere e keqe.Tirana nuk eshte qendra e saj me pallate lyer me boje te kuqe,apo jo grfsha.Ka shume gjera qe une dhe ti nuk i dijme sepse ato behen neper kulisa.Megjithate u befshin rruget dhe rrugicat e Tirones te gjitha si pallati jot!E uroj me gjithe shpirt.