Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsionin!

pppppaa

Primus registratum
Re: Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsio

Jo une bashkohem me tntn, jom dakort q1 ed'ramen ta fusim n'burg, po jo vecse kaq, po ne ta rrjepim e ta pjekim t'gjall (te permroncmet ti bohen kukurec 2.8m t'gjat)....Se vecse njishtu do shptoj i her e mire ky popull nga korrupsioni. Kshu q1 hajt tja nisim punes qysh tani q1 eshte kerthi se po u forcu masanej do e kemi t'veshtir....1kshu qe o burra te mlidhemi, allahu para ne nga pas, na e bofte per bismilah, mase shpetojme i here e mir..... Hajt Selam

regele

Forumium maestatis

Dakord me kukurecin! Sala te marre e te haje ekstremin e zorres /pf/images/graemlins/smile.gif

olololol

Primus registratum

/pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif tntn

E para nuk mund te korruptosh nje juri nderkombetare
se se kane ate kulture mund te korruptosh nje individ dhe jo nje juri te tere te perfaqsuar nga shume njerez te vendeve te ndryshme, per ua ti ke fol si me qene i punesuar tek PD-ja.
1- Deri me sot nga 90 e ketej kam pa tre kryetare bashkie te Tirones se di per ty kur ke ardh ne Tirane nejse,
I pari e mushi venin me kjoska e ndertime pa leje ven pa ven e boni lomsh Tironen.
Bert Brojka nuk o robi keq po si buf asigjo fare ska bo per tironen as i rruge ke lagjia nuk na shtroi se e kam komshi.
Ed Rama ca gjoan i ka bo te pakten nuk flas as si fans as si te duash ti flas po qytetar i Tiranes qe i dua te miren kti qyteti ta shof sa me te bukur ,paster etj
te gjithe kto kane vjedhur sa jane shkepur se moho dot askush,gje qe e kemi zanat ne shqiptaret vjedhjen pasurimin e shpejte .
Ama te pakten Ed Rama ka bo dicka per Tiranen

kaq kisha

GrifshAAA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo une bashkohem me tntn, jom dakort q1 ed'ramen ta fusim n'burg, po jo vecse kaq, po ne ta rrjepim e ta pjekim t'gjall (te permroncmet ti bohen kukurec 2.8m t'gjat)....Se vecse njishtu do shptoj i her e mire ky popull nga korrupsioni. Kshu q1 hajt tja nisim punes qysh tani q1 eshte kerthi se po u forcu masanej do e kemi t'veshtir....1kshu qe o burra te mlidhemi, allahu para ne nga pas, na e bofte per bismilah, mase shpetojme i here e mir..... Hajt Selam

[/ QUOTE ]

O Poster te paska marre malli per kukurrec ee? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Meqe paske kaq "uri" kapi gjithe politikanet me radhe, sepse duke pare gjendjen e Shqiperise nuk besoj sa ka pasur ndonje qe ka mbetur pa ngrene ne kurriz te popullit. A lum si ti qe do ngopesh, madje velesh, me kukurrec politikanesh. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Une besoj se duke lene menjane vjedhjet e bera, Edi Rama mbetet per mua politikani i vetem ne Shqiperi i cili ka bete konkretisht dicka per Tiranen, dhe qe nese do isha atje ne zgjedhjet e tjera, do merrte voten time me gjithe bindjen time. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ssssssss

Primus registratum

edi rama ka bere per tiranen dhe kete ne smund tja mohojme.pavaresisht duam apo sduam ne.kto qe ka bere rregullim rrugesh lulishte pallate me bojna a ku di une smund tja mohojme dot.BRAVO edi.po ne cfaj kemi qe te paguajme lek per te ndertuar nje pallat.un e kam plakun arkitekt dhe ka 5 vjet sa eshte zgjedh edi rama kryebashkiak (kryekorruptuar)nuk ka bere nje pallat ne tirane.pse???sepse edvini do 100000euro dhe jo se si kemi por eshte turp qe tja japesh atij lloj shkerdhate(mfalni per kete.)edhe pse projekti i x eshte me i mire se i y fiton y sepse jep lek.kete e dine te gjithe dhe jo vetem une.dhe besoj se duhet ta pranoni apo jo???sa per fatos nanon tosi e ngreni burgun.sa per salen un skam degjuar ndonjehere qe ndojnji i ps ose opozites te sotme apo dhe vet edi rama ta akuzoje per korrupsion.ju keni degjuar?nqs po me thoni qe te korrigjohem.dhe mendoj se ne 8 vite te ps gjeja me e vogel per salen per korrupsion sala do futej brenda sepse tosi me cdo kusht kerkon ti laje hakun apo jo??????

receli

Primus registratum

fol me qarte o mel gibson.
cfar mendon yt ate si arkitekt qe eshte per ndertimet ne Tirane dhe si eshte puna e ktyre 1000000 eurove?

i_own_u

Primus registratum

Gibson--- varet nga aftesia e plakut tat se sa arkitekt i aft esht... se dhe per Taiwanin Bashkis Tiranes i paraqiten 5 arkitektura te ndyshme dhe as njona nuk i plotesonte kushtet, u detyruan pronaret e Naftes te paguanin nje Studio ARKITEKTESH Austriak... qe te bonin diçka te mir... mos ja fut kot me ate shifer qe po fol ktu... shko denancoje se te del me mir... hej zot

GrifshAAA

Primus registratum

o Gibson ti po permendke Salen. Meqe iu fute ksaj teme, nje pyetje po te bej une ty: Cfare ka bere ai Sali me gjithe partine dhe anetaret e partise se vet, ne ate periudhe kohore ne te cilen ka qene ne pushtet, pervec se shkaterruar e kthyer ate tirane ne depo mbeturinash, kioskash pa leje, shkaterrim ekonomik... etj etj??? Me thuaj pra nje rruge, nje gje qe paska bere ai????

i_own_u

Primus registratum

GrifshAAA... si mi çka ber Sali Berisha... ?:p e mbushi Shqiperin me Xhamija qe s'kishim dhe e mbylli me nje tip lufte civile /pf/images/graemlins/tonguee.gif te duken pak...?

i_own_u

Primus registratum

GrifshAAA... se harova qe kur ishte ai President, i vetmi palat n'Tiron qe e lun ishte ai ku plera gjoja jetonte... mos i haro kto gjojna se esht gjynof ti mohosh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

GrifshAAA

Primus registratum

I_owu_u aaaaa po ke te drejte. Kush e beri Shqiperine te merrte me fund se nga periudha e diktatures? Kush beri permes firmave piramidale qe shume njerez te jetojne ende neper rruge? Kush qe shkak qe Tirana te ishte nje kryeqytet i mbeturinave, dhe rromujave???? Aaaaa pooo ne keto raste pergjigja do te qe: I PAMOHUESHMI; I VETDEKLARUARI DOKTOR SALI BERISHA! /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

GrifshAAA... personalisht nuk i jap shpjegim qe si ka mundsi qe populli Shqiptar i dha dhe nje shanc tjeter ktij pleres, banditi e i keqi i kombit Shqiptar... e lem Tironen, kapim Shqiperin ne pergjithsi... nuk e di me saktsi sa kimometra Autostrad esht bo aty, e shum qytete te tjera qe i jan dhen fonde dhe i kan ndjekur duke i realizuar... SKUPTOJ PSE E VOTUAN KET FUNDERIN NJERI, SE çPRASIN NGA KY NUK E DI.

GrifshAAA

Primus registratum

i_owu_u te te them te drejten une nuk jam me asnje nga partite ne Shqiperi. Por ama dicka e di. Qe nese fillon e shahet dikush si Edi Rama dhe ngrihet ne nje piedestal te pamerituar dikush si Sali Berisha, atehere duhet ngritur zeri dhe duhet uleritur me ze te larte, per kete padrejtesi. Te them te drejten, une mendoj se brezi i Sales me shoke, u ka ardhur koha "te hapin krahun" njerezve te rinj, me ide, aftesi, dhe deshire per te bere dicka per Shqiperine. Besoj se Sala me shoke e kane "treguar" se cfare kane qene te afte te bejne per ate Shqiperi. Prandaj une nuk e kuptoj fare, sesi disa persona ulerasin e cirren, duke thene qe "doktori" ka bere shume dhe nuk ka "vjedhur" hic. Posi posi... ne endrrat tuaja. Po dhe nese do ishte ashtu (e marrim te mireqene kete fakt irreal) nuk ishte ai shkaktari qe filloi nje gjendje e jashtezakonshme, qe shume shkolla u mbyllen, qe shume vende u shkaterruan, qe shume njerez, bij nenash u varrosen???????? E pra une nuk e kuptoj dot, sesi guxojne shume njerez te thone: qe doktori nuk ka bere gje te keqe!!!!! Pfffffff....Nuk kane cte bejne, se prandaj dhe shqiperia nuk ecen perpara, se shume "pseudo-objektivesh" u jane zene syte nga bindjet politike dhe nuk arrijne te dallojne se cfare vertete qendron. Fatkeqesi vertete. /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

GrifshAAA... as un nuk jam simpatizant i asnje Partie. thjesht sepse Shqiptaret ne pergjithsi flas per antaret e partive, nuk kan ide te majt apo te djath't... thjesht ne shqiperi votohet personi e jo Partia (( mendimi im ky )) po ske çi bo kur ke te bosh me njerez te pa karakter siç esht Fatos Nano... sepse per fain e atij njeriu rrugaç Shqiperia te kthehet 10 vjet mbrapa, me ide dhe vepra (spo lejn njerez te aft per pun ne administraten civile pa i heq nga puna, kam fakte)... esht vend i mallkuar i joni çdo dit e po bindem per ket gjo.

GrifshAAA

Primus registratum

Problemi qendron qe kur ne brezi i ri nuk arrijme te dallojme gjerat, si mund ta presim kete gje nga brezat e vjeter?
Prandaj te rrime shtrember dhe te flasim drejte. E. Rama eshte i vetmi politikan per mendimin tim qe ka bere dicka konkretisht per Tiranen vecanerisht.

i_own_u

Primus registratum

ka ber diçka esht pak me thon... beri te pa munduren, imagjino vetem Lanen dhe Parkun.

tntn

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un e kam plakun arkitekt dhe ka 5 vjet sa eshte zgjedh edi rama kryebashkiak (kryekorruptuar)nuk ka bere nje pallat ne tirane.pse???sepse edvini do 100.000 euro dhe jo se si kemi por eshte turp qe tja japesh atij lloj shkerdhate(mfalni per kete.)edhe pse projekti i x eshte me i mire se i y fiton y sepse jep lek.

[/ QUOTE ]

Ashtu osht!
te gjithe e din ca ka bo me tiranen Ramushi i Bashkis...Edvini i Zi, Korbi i Tiranes, ekziston vetem qe te perpije leket e fituara me djerse nga Shoqata e Ndertuesve te Shqiperise! Vitin qe shkoi plaku im donte me hedh posht shpin me qerpic, se aty do ndertohej nje alamet pallati 9-katesh, po ku te linte Korbi i Zi i Tiranes? Edvin Kristaq Rama i kerkoi plakut tim 65,000 euro te thata ne dore. Plaku nuk ia dha paret Edvinit te Zi, dhe athere ky faqeziu ia leu shtepine me te gjitha ngjyrat e ylberit..."Nuk do ta prishesh shtepine", i tha, "se eshte trashegimi kulturore e Tiranes"...ama po ti kishte dhene qofte edhe 10,000 Euro plaku, Edvini e fshinte trashegimine kulturore me rrenj e me dege...

U bot ju aty, te lavderoni Edvinin...po mos ishte populli i Tiranes qe e mban me leke, populli i Tiranes qe nderton me duart e veta rruge, lulishte, parqe e kanalizime, populli i Tiranes qe e pastroi Lanen VULLNETARISHT dhe me leket e veta, po mos ishte ky popull, Edvini i Zi do ngordhte ne emigracion, se aty e mori Nano me thonj te paprere!!

P.S: Thuajini Edvinit ti presi ca thonjte se la nam me ato duart e gjata prej majmuni ne konferencat e PS-se...

GrifshAAA

Primus registratum

[citimi:tntn]Ashtu osht!
te gjithe e din ca ka bo me tiranen Ramushi i Bashkis...Edvini i Zi, Korbi i Tiranes, ekziston vetem qe te perpije leket e fituara me djerse nga Shoqata e Ndertuesve te Shqiperise! Vitin qe shkoi plaku im donte me hedh posht shpin me qerpic, se aty do ndertohej nje alamet pallati 9-katesh, po ku te linte Korbi i Zi i Tiranes? Edvin Kristaq Rama i kerkoi plakut tim 65,000 euro te thata ne dore. Plaku nuk ia dha paret Edvinit te Zi, dhe athere ky faqeziu ia leu shtepine me te gjitha ngjyrat e ylberit..."Nuk do ta prishesh shtepine", i tha, "se eshte trashegimi kulturore e Tiranes"...ama po ti kishte dhene qofte edhe 10,000 Euro plaku, Edvini e fshinte trashegimine kulturore me rrenj e me dege...

U bot ju aty, te lavderoni Edvinin...po mos ishte populli i Tiranes qe e mban me leke, populli i Tiranes qe nderton me duart e veta rruge, lulishte, parqe e kanalizime, populli i Tiranes qe e pastroi Lanen VULLNETARISHT dhe me leket e veta, po mos ishte ky popull, Edvini i Zi do ngordhte ne emigracion, se aty e mori Nano me thonj te paprere!!

P.S: Thuajini Edvinit ti presi ca thonjte se la nam me ato duart e gjata prej majmuni ne konferencat e PS-se...

[/ QUOTE ]

Ik dhe gjej disa argumenta per te hedhur poshte ato qe secili nga ne ka thene. Mos u kap ke thonjte, modeli i flokeve, se te qe ashtu sala me modelin qe ka marre tatepjetat duhet te ishte denuar me ndonje denim, ose lyerje te flokeve me detyrim. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dhe ketu pretendohet te diskutohet e? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif U bom ne????Ca'fare theeeee? O shpetimo...pse u bone ti ee? /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Hajt hajt se do rritesh dhe ti te arrish te diskutosh dhe jo vetem me batutat e "portokallise". /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

H

harap

Guest

cuditem si vetem gocat e mbrojne Edin.Ndoshta ngaqe i ka dal nami per h*m* edhe kerkojne ta terheqin afer vetes /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

tntn, jam dakort me ty kur thua qe kush shkel ligjin, duhet te perballet me drejtesine. Prblemi eshte se nuk ka drejtesi me cilen te perballet!
Berisha mbaj mend kur shkoja ne Tirane ne 98, ishte nje periudhe qe çdo dite organizonte mitingje ne sheshin Skenderbej, thuajse te gjitha pa leje nga ministria e rendit.
Kam pas sa çuna te lagjia, qe kan pas qen pa pune, pa gjo e shtynin kohen kot dhe ne ate periudhe kan pas mar ka 10 mije lek te vjetra me shku ne miting te PD. Kjo ishte nje praktike e njohur per te gjitha lagjet.
Duke qene se njerezit qe dje ishin ne demostrata dhe jepnin para per te mbledh njerez ne to, (origjinen e parave une se di po ju a le juve ta imagjinoni) e sot jane ne pushtet me dallime te vogla, shtrohet pyetja a mund te luftojne korrupsionin dhe mbrojtjen e ligjit kur e kan shkel ate per 8 vjet!

Sa per ate qe ti sjell si shembull siper ndoshta eshte e vertete e s'kam si ta gjykoj pasi mund te ket ndodh ty, po mendoj se jo çdo terren duhet te behet pallat ne Tirane, pasi kalojme ne ekstremin tjeter nese veprojme keshtu.