Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsionin!

i_own_u

Primus registratum
Re: Edi Rama - Ja njeriu qe personifikon korrupsio

tOnCe Shqiptari Shqiptarin e bon per budalla... te ket diçka ne dor e mos ta boj, d.m.th te grabisi, te vrasi, te perdhunoj, te shkatrroj, te degjeneroj e çar te vi ne men po si bone kto gjojna ne Shqiperi je me te meta mendore.

o popull i vrar o plera njerez qe se paskeni piken e meshires per ate tok
po nuk esht Sali Berisha ai qe ne 1997 ne trazirat e Vlores ne zyr me 4 ministrat me te fuqishe.. e hapi mbledhjen duke u shpreh qe UN KAM MENDIMIN QE TE HELMOJM UJRIN TEK ATO LAGJET PROBLEMATIKE, JU C'MENDIM KENI.. QE TE VEPROJM TE KUNDERTEN ja kush esht ky qelbesira qe na e çat trapin ty na e permend more njerez pa karakter e pa dinjitet pthuuuuuuuuuuuuuuu zhulca

tOnCe chuando ci vole ci vole[/b] /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ergler

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tOnCe Shqiptari Shqiptarin e bon per budalla... te ket diçka ne dor e mos ta boj, d.m.th te grabisi, te vrasi, te perdhunoj, te shkatrroj, te degjeneroj e çar te vi ne men po si bone kto gjojna ne Shqiperi je me te meta mendore.

o popull i vrar o plera njerez qe se paskeni piken e meshires per ate tok
po nuk esht Sali Berisha ai qe ne 1997 ne trazirat e Vlores ne zyr me 4 ministrat me te fuqishe.. e hapi mbledhjen duke u shpreh qe UN KAM MENDIMIN QE TE HELMOJM UJRIN TEK ATO LAGJET PROBLEMATIKE, JU C'MENDIM KENI.. QE TE VEPROJM TE KUNDERTEN ja kush esht ky qelbesira qe na e çat trapin ty na e permend more njerez pa karakter e pa dinjitet pthuuuuuuuuuuuuuuu zhulca

tOnCe chuando ci vole ci vole[/b] /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Pse flet budallalleqe qe as vete nuk i beson.Do beje mire te peshtyje veten ne fytyre se sa te mashtroje dhe cpifje ne menyre kaq te ulet.Berisha eshte fajtor vetem per nje dicka;kur kryeministri i atehershem propozoi gjendje te jashtzakoneshme per qytetin e Vlores ,ky nuk pronoi dhe ndodhi ajo qe ndodhi.Shteti kish mundesi t'ua shtypte koken atyre 20-30 njerezve te paguar qe dilnin tek Sheshi i Flamurit dhe gjithe te tjeret do te zinin mend.Nuk e beri ate dhe revolta mori permasa ,e cila u be e pakontrollueshme.Ato gabime nuk do te perseriten me dhe kujt t'ja mbaje le ta perseris edhe njehere '97.Ky popull i zhgenjyer nga mafiozet e korruptuar i hodhi ata ne koshin e plehrave.Pra zgjedhja ishte:Midis dy te keqiave duhej zgjedhur ajo me pak e keqja.Dhe ashtu beri.Kujt nuk i pelqen le ti bie murit me koke.PD nuk erdhi ne pushtet me force,por me vote popullore,prandaj rrini rehat se jeni minorance.Kujt nuk i pelqen te luftohet korrupsioni turfullon se ju pre burimi i parave te pista.Nuk eshte larg dita Qe do te dalin para drejtesise Edvini dhe shoket e tij,nqse ju faktohet korrupsioni.Le te presim. /pf/images/graemlins/smash.gif

i_own_u

Primus registratum

Elekricisti... un skam si te peshtyj veten kur kam se ke te beshtyj... JA TY PERSHEMBULL qe me mbani Azem Hajdarin si hero, o Bujqer njerez qe ju vjen akoma Stomaku er BUK MISRI Azem Hajdari ka qen Kriminel mer kryepalla deri tek Prostitucioni ne Itali ka pas gisht... DHE ATO QE SHPREHA SJAN SHPIFJE, POR DOKUMENTA, po kshu esht kur te futet FANATIZMI ne gjak, mor Kok shpulla... se fundja fare njerezit si ty SKAN ASIGJO PER TE HUMB NE SHQIPERI se kurr skeni pas... ja çfar fare jeni ju. pthuuuuuuuuuu dhe iher

pppppaa

Primus registratum

O çisto....o plako vazhdon te flasesh budallalliqe pa kuptim. Megjithate, si specie ne zhdukje qe jeni (vetem ti ke mbetur..... te pakten ne faqet me te nxehta te AF)une nuk dua te te frenoj, sepse nese do te ikje dhe ti atehere do te ktheheshim ne nje kor qe do te shanim te gjithe Berishen dhe me e keqja eshte se s'do te kishte debat.... Vazhdo keshtu vella....

fhkklttttt

Primus registratum

Ky elektricisti duket qe e ka qene ne vagine te arushes ne ate kohe dhe degjonte ca i thoshte Vjollca Vokshi te lajmet e ores 8, kur punonte repetitori.Sa ka idene ca ka ndodh ne 97 se ndryshe ska mundesi.Une kam qene student ne ate kohe dhe i njoh mire policine e SHIKun e Berishes po te kishin mundesi do ta kishin bere pluhur kete vend po spaten se protestat ishin mbarepopullore dhe jo 20 30 veta sic thote zoteria ne fjale.

tntn

Primus registratum

ky tipi ktu siper duket se eshte Lulzim Basha ne vitin 2023...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ky elektricisti duket qe e ka qene ne vagine te arushes ne ate kohe dhe degjonte ca i thoshte Vjollca Vokshi te lajmet e ores 8, kur punonte repetitori.Sa ka idene ca ka ndodh ne 97 se ndryshe ska mundesi.Une kam qene student ne ate kohe dhe i njoh mire policine e SHIKun e Berishes po te kishin mundesi do ta kishin bere pluhur kete vend po spaten se protestat ishin mbarepopullore dhe jo 20 30 veta sic thote zoteria ne fjale.

[/ QUOTE ]

Vallaj ër ti mik sikur Sala t'i kishte heq qafe ata 20-30 vetat që përmen elektriçisti, sot nuk do ishim në kte gjendje (përktheje si t'kesh qef).
Gafat e Berishës në 97-ën nuk kanë të mbaruar por nuk janë ato për të cilat e akuzoni ju.
Për informacion. Ushtria shqiptare ka qenë e dislokuar në Fier në pritje të urdhërit për t'u hedhur në sulm e për të rimarrë me forcë repartet e braktisura ushtarake. Çmimi i një sulmi të tillë mund të ishte i lartë (sidoqoftë më i ulët se ç'rezultoi) dhe për këtë arsye nuk u lejua të kryhej. Pra nëse Berisha do kishte qenë ai psikopati që flitni ju sot do kishte mbi kurriz viktimat e atij sulmi (të justifikuar)

I_owe_you, nga dole kaq katnar ti që llafin tat e qu dokument? Me llafin tat nuk shkohet as në halè se nuk përdoret si letër.

Korrupsioni duhet luftuar dhe këtë më duket se e pranoni të gjithë. Problemi juaj është se atë po e lufton Berisha. Dreqi e hëngërt, pse nuk votuat për një parti tjetër (përveç PS)? Përse vota u nda sërish më dysh? Mos e kërkoni fajin gjëkundi, atë e keni në mes tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ergler

Primus registratum

O çisto....o plako vazhdon te flasesh budallalliqe pa kuptim. Megjithate, si specie ne zhdukje qe jeni (vetem ti ke mbetur..... te pakten ne faqet me te nxehta te AF)une nuk dua te te frenoj, sepse nese do te ikje dhe ti atehere do te ktheheshim ne nje kor qe do te shanim te gjithe Berishen dhe me e keqja eshte se s'do te kishte debat.... Vazhdo keshtu vella....

[/ QUOTE ]

O katnar me brekushe gjer te fundi i kembeve,po te me njohesh mua ti se kush eshte origjina dhe pasuria e familjes time nuk shkruan pislleqe te tilla. Do te thosha edhe dicka ,qe te pyesesh babane per gjyshin komunist,se ndofta gjyshi im e ka patur hysmeqar qe na punonte tokat dhe na shkundete ullinjte,dhe si shperblim i jepte nje cope buke e nje grusht ullinje te mbante frymen gjalle. /pf/images/graemlins/smile.gifTy dhe gjithe ata bije bastardesh si puna jote te ka peshtyre ne fyture 65% e shqiptareve.Ti nuk ke sy te shikosh veten tende or buf.Ti dhe soji jot jeni jeni drejt shdukjes.Gjyshi komunist nqse nuk ka vdekur e ka nje kembe ne varre,por ne do na duhet perseri te perplasemi me bijte e bastardeve.Dihet se nga primatet komunist do te lindnin primater te rinj.Do te na duhet perseri te luftojme gjate sepse ju jeni kanceri i Shqiperise.Ne jemi optimist se do ta fitojme edhe kete beteje me pjellat e stepave ruse.Populli tani e ka kuptuar se ju ngjani si dy pika uji me te paret tuaj enverist.Tani ju nuk ju ka mbetur gje tjeter vetem te lehni si qeni ne zinxhir se bashku me ata qe te mbajne ison.Berisha ka bere gabime trashanike vertete dhe kete ja perplasi ne fytyre Jozefina Topalli G Rucit.Ai eshte gabimi i tij me fatal.Ju duhet ti thoni faleminderit agjentit tuaj N Cekes, i cili nuk i la turmat e shqiptareve ta kishin rrafshuar Bllokun e ZI me 1991 nga i cili ju frymzoheni sot e kesaj dite.Baballaret tuaj jane rritur si miza ne bythe te kalit(kominizem),ndersa ju si hiena keto 8 vjet ju sulet kockave te shqiptareve duke i brejtur,por Berisha po ua preu duart tuaja te gjakosura,njesoj si te pareve tuaj dhe tani ju pret perballja me ligjin nuk keni ku te fshiheni.Kjo ju terbon juve,prandaj po cirrni bythen me thonje dhe po ngjireni cdo dite.Ua kam thene vazhdoni te lehni,karvani i reformave do te eci para.Ai eshte i pandalshem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Alidems po te them se je i infektuar me radioaktivitet komunist.Qe te beheni njerez normal ju duhen 180 vjet,sepse aq kohe i duhet uraniumit te kthehet ne plumb.Kur ti i bije maces me luge dhe haje ndonje pjate supe radioaktive dhe merrje vesh se c'ndodhte ne Vlore nga V Vokshi une i kam jetuar ato kohe live se jam bir i Vlores.E kam thene edhe me pare per fatin tim te keq kam qene banor i Coles dhe shume prane me shtepine e kriminelit i cili ishte vene ne sherbim te klanit Greko -Komunist qe per pushtet dogjen Shqiperine.Fytyrat e S Gjinushit,Cekes,Malajt,Brokajt,Cupit i cili ishte i atashuar tek shtepia e Z Caushit,plus ushtaret e kontigjentit grek te cilet e furnizonin banden e krimineleve me para te qelbura greke per te te bere qefin ty dhe gjithe zjarrevenesve te tjere.Ju dhe gjithe shpura juaj i permbaheni formules se pushteti vjen nga gryka e pushkes,pra me gjak.Keto pislleqe po i villni edhe neper korridoret dhe sallen e parlamentit,por kesaj here po e levizen bythen do ta marrin pergjigjen qe duhej t'u jepej qe me 1997. /pf/images/graemlins/tongue.gif

i_own_u

Primus registratum

Kondrapedali... o mer çeçen paske msu llafin KATNAR...?... aaaaaaaaamon se do vdes FAKTE MER FAKTE JAN pse nuk doni ti besoni kto gjojna

po ti mer Elektripist... je pjell e Inernuar ti...? ndroni mer pallosha bindje se nuk ju internon mo njeri... e boll me ato pasurira qe po na permend mer pall se na hape barkun... po ja flet vet fakti se çplera jeni ju qe flisni me kaq pasion per njeriun dhe ato qe e rrethojn me negativ te kombit Shqiptar, kte rradh kam nje parandjenj qe do shkohet me te vertet deri ne fund LUFT CIVILE me i llaf

Kondrapedali

Kondrapedali

Me palla si puna tate nuk o për t'u çudit.

Po ti pse bo sikur flet si tironcit? Apo ne ti je na Tirana /pf/images/graemlins/laugh.gif? Hik o rryp m'Siberi me gjith men ne mos i dil njeriu përpara se le nom.

Ene sikur t'ishte vra nanjoni ka shpija tate në 97 prap duhet t'i kishe pas nja dy fije men e t'folshe nryshe /pf/images/graemlins/shrug.gif.

i_own_u

Primus registratum

Kondrapalle... per informacion, kur un lash Tironen... ato pleqt e tuj bridhnin me IFAT e Ushtris me kap noi tok ktej nga Fushat e Shqipris Mesme... po nejse per diçka te jap te drejt qe esht humbje kohe me u mor me Kolere te Falimentuar ne jet, boll

Kondrapedali

Kondrapedali

Na re Loni, mo u nxeh o se të zë ndonjë e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ku e ke patur shtënë ti mo në Tirana? Jo se mjafton të thuaç se ku banoje për t'u kuptuar se nga ç'skutë vjen.

Palle, nuk kom njoft deri m'sot nai TIRONC që t'jet me t'kuqt. Ka sa t'dush që jon kundër Salës po nuk ka që t'jen me PS /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Ergler

Primus registratum

i_wou_i o qene i terbuar,qenke nje idjot i pafytyre.Duket se Sala ta ka martu ijen.Nuk i dihet fundit tuaj o plehra,o qelbsira komuniste.Burreli dhe Spaci do t'i hape kjo qeveri per vemje te tilla si ty dhe ndonje tjeter.Deri dje babai ose gjyshi jot kane futur ne ,ne keto burgje famekeqe, sepse ju vriste syte e tyre te kuq si te ujqerve pasurija jone,fisnikeria jone,sepse vete ishin plehrat e kombit tone,ishin buthegrisur muti.Kjo qeveri do t'ju fuse ju atje,por jo si ju plehra dikur vepronit me gjithe ne te tjeret,por ne baze te ligjeve dhe nqse jua verteton korrupsionin o sypalare e bythegrisur.Nuk do t'ju torturojme sic kane bere etrit tuaj bastarde,por do tju vendosin edhe TV qe te pellcisni syte tuaj te pergjakur nga marazi,sepse aty nuk keni se si te vidhni o kusare te felliqur.Provojeni o ndyresira te beni si me 1997 dhe do ta shikoni se cdo t'ju gjej.Te gjithe atyre qe mendojne si puna jote,per te bere lufte civile,kjo qeveri do t'ju shkrij plumbin ne goje po te kerkoni te destabilizoni vendin.Shqiptaret nuk jane te marre te marre t'ju ndjekin pas.Ata e pane '97-n dhe kane nxjerre mesime,prandaj ju hodhen ne hale me 3 korrik,ju te gjithe me gjithe Nanon.Bejeni prove po jua mbajti,se kudo qe jemi ne qe duam qetesi dhe prosperitet per vendin tone,do tua shtypim koken o plehra.Europa njehere ju toleroi,por tani po bete ndonje marrezi do tua fusi sa krahu dhe ju ngelet vetem te mbyteni ne ujrat e qelbura te Erzenit.Ju jeni te gjithe Haxhi Qomiler dhe kerkoni baben,por ai nuk ngjallet me ,e kane cuar tek vendi qenit dhe po i dhjesin m'u ne varr.
Te me falin moderatoret por ku njeri nuk mund te durohet.Bile e kemi duruar shume .Ky eshte nje palle koke e kembe.

ados

Primus registratum

sheh sheh sheh, po xihen katnaret e tirones me njoni tjetrin..

pppppaa

Primus registratum

O elektricist, o mase injorance ambulante qe ke mesu dhe me shtyp ne kompjuter..... Eeejjj, po sinqerisht nuk e kupton qe ke filluar flet percart, pa pike lidhjeje. Po ku e di ti se ca mendon populli mer trap lundrues, qe endesh rrugeve lart e poshte. O bo.le, o fshatar amatoresk a ke ardh noihere ne Shqiperi keto 15 vjetet e fundit....Po u bete juve te na tregoni popullin dhe mendesine e popullit, juve qe flisni nga p*** i arushes. Po ik mer bo.le ti hajt njehere ne Shqiperi, pastaj te zhdukesh faren time ti mer peshk....Ti hajde nje here ne Shqiperi pastaj fillo e na ca trapin me gjyshin tend qe atehere.... te q**** ty dhe gjyshin tend.....
O njeriu qe jeton akoma ne '89 kur luftohej komunizmi.....Ka hik ajo kohe plako....dhe Berisha nuk i ze me ne goje keto shprehje....nuk shan me njeri komunist se te thone qe qenka cmend ky jeton akoma mes paranojave te diktatures....o bo.le ka ndryshuar Shqiperia....hajt duku njehere knej dhe shikoje pastaj fillo e fol....Ti je keq fare mer trap....ti perdor parrulla qe perdoreshin 15 vjet me pare, dhe qe vete Berisha ka te pakten 8 vjet qe s'i perdor me...... Oooooo popull i thjeshte trim, trap dhe paqedashes, mos me fol kodra pas bregut se thjesht injorancen tende tregon....

.....puuuuuu sa keq ky mer ej..........

Kondrapedali

Kondrapedali

Vërtet që ka ndryshuar Shqipëria në 15 vjet.
Janë rritur çiliminjtë dhe fatkeqësisht prindët nuk kanë patur kohë t'i flasin si duhet për ata që ishin para 90-ës e që janë akoma dhe sot.

Vetëm ms thuaj që Sala ishte komunist e sekretar partie se nuk më rruhet shum për at pall. Po të dalësh e të pranosh (në mënyrë indirekte atë bëre) që populli kërkon 97-ën do të thotë të jesh edhe më pallë nga ç'dukesh. Sipas teje Berisha e mori pushtetin me dhunë apo se ja dha populli? Tutkall, shoqnia jote nuk o poplli. E mos harro se edhe në p... t'arushës, prap pjes e popllit jemi edhe ne tyte /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

i_own_u

Primus registratum

me hoqet frymzimin mor zhgarravina te Pd-sssss se isha ktu per tjera motive... si tja boj un tani me ke ta filloj

me ty mer çeçen apo me ket qytrymin...?

fhkklttttt

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Alidems po te them se je i infektuar me radioaktivitet komunist.Qe te beheni njerez normal ju duhen 180 vjet,sepse aq kohe i duhet uraniumit te kthehet ne plumb.Kur ti i bije maces me luge dhe haje ndonje pjate supe radioaktive dhe merrje vesh se c'ndodhte ne Vlore nga V Vokshi une i kam jetuar ato kohe live se jam bir i Vlores.E kam thene edhe me pare per fatin tim te keq kam qene banor i Coles dhe shume prane me shtepine e kriminelit i cili ishte vene ne sherbim te klanit Greko -Komunist qe per pushtet dogjen Shqiperine.Fytyrat e S Gjinushit,Cekes,Malajt,Brokajt,Cupit i cili ishte i atashuar tek shtepia e Z Caushit,plus ushtaret e kontigjentit grek te cilet e furnizonin banden e krimineleve me para te qelbura greke per te te bere qefin ty dhe gjithe zjarrevenesve te tjere.Ju dhe gjithe shpura juaj i permbaheni formules se pushteti vjen nga gryka e pushkes,pra me gjak.Keto pislleqe po i villni edhe neper korridoret dhe sallen e parlamentit,por kesaj here po e levizen bythen do ta marrin pergjigjen qe duhej t'u jepej qe me 1997. /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Atehere meqe i paske jetuar ngjarjet LIVE si ka mundesi qe u nxor ushtria ne rruge per 20-30 vete apo edhe per 100 vete?Une e di se ka polici per 20 - 30 vete.
Ta kesh nje gje te qarte qe edhe Milloshevici nuk e nxorri ushtrine nga kazermat per te luftuar UCK ky Milloshevici yne e nxorri per 30 vete.
Edhe ti kondrapedal mos thuaj qe nuk e provoi .Se ushtria vrau 6 veta ne Permet.Plani ishte qe ti binte Vlores nga prapa kraheve prandaj u futen ne Delvine ku ushtaret e gjeneralet e Sales moren malet dhe vajten me kembe deri ne Tirane.