Edhe 100 zemra ime!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Edhe 100 zemra ime!

Lol qershie, mos ia var shume djepit se e kom t'rujtme ca m'ka pas shkru iher e i koh.....ndrroni bankat shpejt Djepi ke t'akuzushmit........ :smash:

qershia

Primus registratum

lol Korde , hec pra se po i nxjerr ene una t`palamet ktu n`mejdan...

iher e i kohe, ka pas qene i teme ktu mbi puthjen, ene lexo e lexo ( ec e ec) lexoj tyna une qe kishe shkrujt qe s`kishte kush te puthte ty ate dite...
kur ma tutje shof djepin 1/2 zhvesh dhe 3/4 lakuriq tuke repliku me ty ne lidhje me faktin qe kishte kohe qe ishte disponibel per dhurim puthjesh madje dhe te qullta fare kur binte puna per nje si puna jote...
qe nga ajo dite une ( si xheloze qe jam realisht) te mora meni, madje gjithe tr e mora meni, epo u tha dheu dreqi ta haj -thashe- qe nuk paska njeri me puth kte ne tr...

ndersa djepin akoma me fuqishem e simpatizova sepse pashe ashtu shkujdesur potencialin shpirteror qe posedon ...aman se fundja mjafton ferri qe kemi ne perditshmeri ...thashe mos ndoshta ne fuund te tynelit ishte ndezur dhe nje drite e per mua ... /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Ec aty cbo dashuria...force e madhe,te'gje me men e te le pa men :eek: :eek: Sa mire une qe sme do njeri,kom ra rehat :rockband:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] ndersa djepin akoma me fuqishem e simpatizova sepse pashe ashtu shkujdesur potencialin shpirteror qe posedon ...[/qb]
Amon mi amon, se kordelja do kete hap temen edhe kushedi si jom ni ate dite, po kur i kom shkrujt asaj, per ty mi m'raft pika do kem qene tu menu. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amon te keqen, vetem kshu kumpllumentesh indirekte mos me boj, se un bi mrena ne pus si thes, /pf/images/graemlins/laugh.gif qy me t'paren. Apo nuk kom nje imazh ideal per ty tashi, nuk e ke idene.
Ah me det thuj, c'po e vus veten ne kasavet sot.

Kordelja

Valoris scriptorum

heheheheeeeeeeeeeeeee Djepo....gjithe dynjone do me perkund ti bir /pf/images/graemlins/wink.gif .....po mos e nrej shume zonin se vec une t'nigjiva...tashi po t'mlidhen edhe ato t'jerat qe u ke peshperit nai gjo me PM-ra edhe ku po shko mer i mjere....sa zemer t'modhe ka ky mi qershieeeeeeeeeeeeee :smash: ...a thu???!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Bah mi Kordele c'paske qene per me shujt shkendijat. Po si er burr i dheut je kaq mizore. Ti ne vend qe t'i gezohesh kesaj simpatie te brishte qe kemi ne per njeri-tjetrin (une e qershia), shkon e na ndan. Shndrrohesh ne barrikade ne msein tone.
Kaq xheloze te jesh valle? ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Thash te ta pres icik ket vrrrrrullin revolucionar qe te ka hyp se po bje ene po i thy ato turicka e tuja t'bukra edhe s'ka qeveri qe t'merr n'mbrojtje masnej....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Nga nje dashamirese(ose cfaredoqofte) e jotja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Hej me det me Djep, thuj! Kujt tia prishesh e kujt tia nreqesh. Deri tashi, isha ne siklet, po tashi po, qe jom me shpatlla mas murit.

"Shershe la fom" - ka thone i koke e modhe franceze. Ia qaj hallin t'shkretit...

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh mor djep mor djep ca drejtimi i ke dhone rrjedhes se prroit ti sikur ta dije.....jane nja dy "hekurishte" ketu qe te mberthejne mu si morsa /pf/images/graemlins/laugh.gif .....Apo jo mi bukuri ...(vazhdo me rime kjo) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Zemra ime ka qe mbreme me macokun eshte zene
O sa mire / o sa keq.....

Ne se eshte feju o matru kush se s'e kam njek temen /pf/images/graemlins/frown.gif

Paqe harmoni/ dashuri dhe seks sa te keni mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif