Edhe 100 vjec kapiten ;)

gezim lame

Primus registratum
Re: Edhe 100 vjec kapiten ;)

Neo gezuar dhe 100! /pf/images/graemlins/smile.gif
Susksese ne jete dhe sidomos ne shkolle se ajo eshte me e rendesishmja tani... /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

Shume urime per ty Olti!!!

bani10.gif

:kiss:

Eni_883

Primus registratum

Gezuar ditlindjen Neo, suksese dhe fat dhe ia kalofsh sa me mire. :wave:

romeo

Forumium maestatis

meqe te tere po te thone edhe 100, une po shtoj dozen

edhe 200 vjeç lol /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ueeeeee Kapterri na paska birfday... U bofsh ene 100 vjec ene ta shtofte Zoti...(rrogen :tipsy: )

Mos te zoncin plumat e armikut mu si ke Matrix jarebi mer cuno !

giulia

Primus registratum

OLti shume urime per ty. Te uroj te jesh i lumtur cdo enderr qe ke tu befte realitet. Hai un cuore d'oro vazhdo keshtu :rockband: :rockband: J_M_D

olti

Neo

Uau me emocionuat!

Falemnderit shume te gjitheve per urimet. Ju kerkoj dhe falje qe nuk kam mundur t'iu pergjigjem dhe falenderoj me pare. I uroj cdo te mire dhe lumturi secilit nga ju. Zoti qofte me ju.

Numurimi mbrapasht ecen dhe une po i afrohem akoma me shume "shperthimit" final. Uroj te jete ngjitje per lart e jo per poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje :wave:

PS: Falenderim special per Trinity, qe me ka bere nje urim po ashtu special. Te kam xhan :kiss:

b.k.

Primus registratum

Urimi me i mire eshte qe te vahzdosh te jesh ashtu sic je /pf/images/graemlins/laugh.gif . Flm, dhe mos harro persona special marrin urime speciale.

:wave:

abs

nuk e di...

Neo schätzchen, edhe 100 :angel: plot shendet dhe lumturi /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: ( per urimet s eshte asnjehere vone me ka pas thane gjyshja :wink: )